Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
    Zarobki trenerów w Ekstraklasie według SE:
    Te zarobki są bez premii i dodatków, więc niekoniecznie reprezentatywne.

Komentarz

• Stasiu może koneser drogich alkoholi, więc kasy potrzebuje. A i nowy sweterek lub skórka też nie zaszkodzi W końcu ile można chodzić w tej samej kurtce przez 20 lat...

Nie wiem jak to powiedzieć a propos Jasia, ale cieszy, że nie zarabia najwięcej.

Komentarz

• Mario nie wiem skad ta ironiczna emtikonka przy panu trenerze Levym....w koncu Slask to mistrz Polski i moze zatrudniac sobie kogo chce...

Komentarz

• Jestem w stanie postawić skrzynkę Johnego Walkera że Stanislav Levy będzie trenerem Śląska do końca sezonu (albo dłużej). Jakiej by padaki nie grali Śląska nie stać na płacenie pensji kolejnemu szkoleniowcowi. Lenczyk swoje wziął, Tarasiewicz kolejne, a teraz jeśli Levy miałby dostać odprawę i płacić następnemu to nie starczy na pensyjkę dla śpiewaków, a może i na ciepłą wodę na stadionie.
          Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Zdziwiły mnie zarobki Hajty, jako piłkarzyna zarabiał dużo lepsze hajsy i aż dziw bierze, że jako treneiro nie stawiał jakichś, nie gigantycznych, no ale wyższych wymagań finansowych. Myślałem, że spokojnie, coś koło 20 kasuje...powoli się wyrabia, na kasę łasy nie jest, trenersko to mogą być z niego ludzie...
            podpis under construction

Komentarz

• Zamieszczone przez Mat Zobacz posta
              Zdziwiły mnie zarobki Hajty, jako piłkarzyna zarabiał dużo lepsze hajsy i aż dziw bierze, że jako treneiro nie stawiał jakichś, nie gigantycznych, no ale wyższych wymagań finansowych. Myślałem, że spokojnie, coś koło 20 kasuje...powoli się wyrabia, na kasę łasy nie jest, trenersko to mogą być z niego ludzie...
              A mnie to nie dziwi, dopiero uczy się tego zawodu, bez żadnych sukcesów więc nie ma prawa żądać dużo. Poza tym na fajkach się dorobił, pracuje pewnie tylko dla przyjemności
              Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                Te zarobki są bez premii i dodatków, więc niekoniecznie reprezentatywne.
                Ale w jakimś stopniu odzwierciedlają prawdziwą sytuację. Dla mnie szokiem jest to, że w klubach takich jak Ruch czy Górnik gdzie zawsze są problemy z kasą trener zarabia 30 tys złotych!!
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Wygląda na to, że w skali roku zaoszczędzili, porównując zarobki Jasia i Maćka mniej więcej tyle ile tracą na każdym meczu bez Żylety. Ale może Urban zarobi premie za mistrzostwo?
                  Bo Skorża miał rzekomo 100k wyciągać.

Komentarz

• Właściciel Polonii Warszawa bardzo wysoko ceni umiejętności Łukasza Teodorczyka. Według informacji Faktu piłkarzem Czarnych Koszul interesowali się przedstawiciele Queens Park Rangers. Byli skłonni zaoferować za młodego zawodnika 2 mln funtów, czyli ok. 10 mln zł.
                    za wp.

349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Za taką kasę Król zawiózłby go na taczkach do Londynu.
                      "Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"

Komentarz

• Czy ja wiem? Jestem w stanie uwierzyć, że gra podobnie jak JW z sprawie Mierzejewskiego, choć info to raczej plotka. Tak mniemam.

Komentarz

• Dwa miliony i to funtów za tego drewniaka?

Komentarz

• No proszę, Bełchatów już 2:0 prowadzi w Białymstoku.

P.S. I znów punkty w typerku pójdą sie je....

Komentarz

• Zamieszczone przez Buzz Zobacz posta
                              No proszę, Bełchatów już 2:0 prowadzi w Białymstoku.

P.S. I znów punkty w typerku pójdą sie je....
                              Za ten mecz, zdaje sie nikt nie zdobędzie kompletu.
                              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
                                Za ten mecz, zdaje sie nikt nie zdobędzie kompletu.
                                Zdaje się nawet punktu

Komentarz

Pracuję...
                                X