Zamieszczone przez Mario
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Stasiu może koneser drogich alkoholi, więc kasy potrzebuje. A i nowy sweterek lub skórka też nie zaszkodziW końcu ile można chodzić w tej samej kurtce przez 20 lat...
Nie wiem jak to powiedzieć a propos Jasia, ale cieszy, że nie zarabia najwięcej.
Komentarz
-
Jestem w stanie postawić skrzynkę Johnego Walkeraże Stanislav Levy będzie trenerem Śląska do końca sezonu (albo dłużej). Jakiej by padaki nie grali Śląska nie stać na płacenie pensji kolejnemu szkoleniowcowi. Lenczyk swoje wziął, Tarasiewicz kolejne, a teraz jeśli Levy miałby dostać odprawę i płacić następnemu to nie starczy na pensyjkę dla śpiewaków, a może i na ciepłą wodę na stadionie.
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Komentarz
-
Zdziwiły mnie zarobki Hajty, jako piłkarzyna zarabiał dużo lepsze hajsy i aż dziw bierze, że jako treneiro nie stawiał jakichś, nie gigantycznych, no ale wyższych wymagań finansowych. Myślałem, że spokojnie, coś koło 20 kasuje...powoli się wyrabia, na kasę łasy nie jest, trenersko to mogą być z niego ludzie...podpis under construction
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mat Zobacz postaZdziwiły mnie zarobki Hajty, jako piłkarzyna zarabiał dużo lepsze hajsy i aż dziw bierze, że jako treneiro nie stawiał jakichś, nie gigantycznych, no ale wyższych wymagań finansowych. Myślałem, że spokojnie, coś koło 20 kasuje...powoli się wyrabia, na kasę łasy nie jest, trenersko to mogą być z niego ludzie...Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Peace Zobacz postaTe zarobki są bez premii i dodatków, więc niekoniecznie reprezentatywne.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Właściciel Polonii Warszawa bardzo wysoko ceni umiejętności Łukasza Teodorczyka. Według informacji Faktu piłkarzem Czarnych Koszul interesowali się przedstawiciele Queens Park Rangers. Byli skłonni zaoferować za młodego zawodnika 2 mln funtów, czyli ok. 10 mln zł.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buzz Zobacz postaNo proszę, Bełchatów już 2:0 prowadzi w Białymstoku.
P.S. I znów punkty w typerku pójdą sie je....04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaZa ten mecz, zdaje sie nikt nie zdobędzie kompletu.
Komentarz
Komentarz