Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mój post z 27 czerwca o Papadopulosie:
    Faktem jest, że to bardzo dobry zawodnik jak na polską Ekstraklasę, Zagłębie będzie miało z niego dużo pożytku.
    Dzisiejszym występem to po raz kolejny potwierdza, 11 spotkań i 4 bramki. Dobry wynik.

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L) Pichichi Zobacz posta
      Papadopulos.Oby tylko teraz dowieźli,może jeszcze coś dorzucą.Dobre wyniki dla nas póki co,oby jeszcze Pogoń sprawiła miłą niespodziankę i wygrała w Zabrzu.

Ten remis na wyjeździe to wcale nie był zły wynik...
      From flood into the fire
      One thousand voices sing
      We're in this together
      For whatever fate may bring

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
        11 spotkań i 4 bramki. Dobry wynik.
        Rewelacyjny wręcz.

0:1 i koniec. Odjeżdżamy

Komentarz

• Dzisiejszym występem to po raz kolejny potwierdza, 11 spotkań i 4 bramki. Dobry wynik.
          Przekot nad przekoty, czołowy napadzior ligi, wariat z lepszego piłkarskiego świata. Jeszcze trochę i dogoni Ślusarskiego.

Brawo Zagłębie! Może jeszcze Jeleń coś ukłuje Lecha i przewaga 6 punktów stanie się faktem

Komentarz

• W Grodzisku nieśmiertelne: złodzieje, złodzieje. Znowu wszyscy przeciw biednej Poloniuni, Stalin i HGW napewno maczali palce. Jakby nie Wojciechowski to by mieli pewne 3 punkty, i zmierzali po 7 mistrzostwo.

Teodorczyk i Wsza pewnie myślami już w Menczesterze albo Juwentusie, szkoda bo się cuguar nie przyjdzie powaflować do nas.

Komentarz

• No zobaczymy czy przyleci tu dzisiaj powymądrzać się jakiś trzepikonik z konwiktorskiej.
              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Coś czuję, że Polonia w końcu zaczyna puchnąć po dobrym starcie. Nieprzepracowany prawidłowo okres przygotowawczy musi się w końcu odbić czkawką i mam wrażenie, że będzie im strasznie ciężko o punkty w 2 ostatnich meczach.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                  W Grodzisku nieśmiertelne: złodzieje, złodzieje. Znowu wszyscy przeciw biednej Poloniuni, Stalin i HGW napewno maczali palce. .
                  Haha miałem to napisać, one mnie po prostu rozwalają tymi przyśpiewkami, zawsze biedne dziewczyny pokrzywdzone
                  "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                  Wiedźmin

Komentarz

• Zamieszczone przez Sgt. Zobacz posta
                    Przekot nad przekoty, czołowy napadzior ligi, wariat z lepszego piłkarskiego świata. Jeszcze trochę i dogoni Ślusarskiego.
                    Wystarczy popatrzyć, jak Zagłębie spisuje się w lidze. Słabo, jak na ich możliwości. Ale pewnie oceniasz Papadopulosa tylko na podstawie statystyk, to by pasowało do poziomu twojej wypowiedzi.

Komentarz

• Mario nie chciałbym się czepiać, ale to Ty podałeś jego statystyki i napisałeś, że to dobry wynik. Więc on się odniósł do jego zdobyczy. 11 spotkań i 4 gole to dość przeciętny rezultat.

Mnie nawet samą grą póki co ten grecko-czeski piłkarz nie przekonuje, nic takiego nadzwyczajnego nie pokazuje.

PS. dziś gdzieś czytałem, że celem Lecha jest Julius Aghahowa (już mniejsza o to czy to plotka czy nie). Jeśli ten piłkarz byłby za darmo, to chętnie widziałbym go w Legii, pamiętam go doskonale z czasów m.in. gry w Szachtarze.

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta
                        Coś w tym Probierzu jest...
                        Cóż z tego, jeśli Wilusz i Buzała grają jak grają..

Komentarz

• Zamieszczone przez LioneL Zobacz posta
                          PS. dziś gdzieś czytałem, że celem Lecha jest Julius Aghahowa (już mniejsza o to czy to plotka czy nie). Jeśli ten piłkarz byłby za darmo, to chętnie widziałbym go w Legii, pamiętam go doskonale z czasów m.in. gry w Szachtarze.
                          2011/12 - nie grał
                          2010/11 - 11 spotkań i jedna bramka
                          2009/10 - 9 spotkań i jedna bramka

Ostatni dobry sezon zagrał w hmm? Nigdy? 12 lat gry w drużynie z Doniecka - 99 spotkań i 33 bramki. Wigan - 20 meczy i zero bramek. "Poszalał" w Turcji, Kayserispor - 29 spotkań i 6 goli. Jego dobre mecze to pamiętam tylko z reprezentacji Nigerii. Przyzwyczajony do wysokich zarobków pewnie nie skusiłby się na ofertę z Polski. Chociaż kto go tam wie.

Komentarz

• Nie żebym się czepiał, ale ani jeden ani drugim wirtuozami piłki nie są. Buzała ze swoim słynnym style: "daj mi 5 setek na mecz, a nic nie trafię" nie pretenduje raczej do wybawiciela drużyny z Bełchatowa.

Szanse na utrzymanie widzę dwie:
                            1) Reorganizacja rozgrywek i podwyższenie liczby zespołów do 18
                            2) Kłopoty finansowe, któregoś z klubów prowadzące do jego degradacji przy zielonym stoliku (co nie jest takie nieprawdopodobne prawdę mówiąc)

Punktowo różnica między Bełchatowem/Podbeskidziem, a strefą spadkową zaczyna się robić olbrzymia, a nie wierzę jakoś w powtórzenie pogoni Cracovii z sezonu 2010/2011.

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                              Szanse na utrzymanie widzę dwie:

2) Kłopoty finansowe, któregoś z klubów prowadzące do jego degradacji przy zielonym stoliku (co nie jest takie nieprawdopodobne prawdę mówiąc)
                              Kto miałby aż taką biedę, żeby spuszczać go z ligi kosztem Bełchatowa?

Komentarz

• Górnik remisuje z braćmi ze Szczecina... Czarnuchy w pałę. Jeszcze jutro Lech i dyskoteka gra
                                Always look on the bright side of life!

Komentarz

Pracuję...
                                X