Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
W końcu limit farta i wam się skończy, także z tym liderowaniem wstrzymaj się trochę. Póki co jak patrzę w tabelę to dalej za nami jesteście jak zawsze.
"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komu się skonczy temu się skonczy co można było zobaczyć wczoraj przy Łazienkowskiej.
Wy jedziecie do Poznania i patrząc po tym co Wasze piłkarzyki prezentują to Legia tam jedzie po (za przeproszeniem) niewąski wpierdol. O wynik przy K6 z dość średnio na wyjazdach grającym górnikiem jestem spokojny. A zerknij sobie na terminarz do konca rundy i ogarnij to bez spinki
Komu się skonczy temu się skonczy co można było zobaczyć wczoraj przy Łazienkowskiej.
Wy jedziecie do Poznania i patrząc po tym co Wasze piłkarzyki prezentują to Legia tam jedzie po (za przeproszeniem) niewąski wpierdol. O wynik przy K6 z dość średnio na wyjazdach grającym górnikiem jestem spokojny. A zerknij sobie na terminarz do konca rundy i ogarnij to bez spinki
nazwy klubów na tym forum pisze się z wielkiej litery
Wam to pojęcie jest chyba bardzo dobrze znane. Po za tym, jeden mecz przegrany do tej pory nie oznacza, że można sromotnie przegrać. Więc polecam Tobie, leczenie psychiatryczne
no i skończyły się passe niepokonanych... te cztery pozostałe kolejki wyjaśnią kto będzie w czołówce po zakończeniu rundy... na dziś wszystko wskazuje że będzie ciasno i 3-4 drużyny będą miały ok.30 pkt
Zagłębie gra bardzo dziwnie w tym sezonie. Skład mają mocny, a na boisku nie zawsze potrafią to pokazać. W zeszłym tygodniu przegrali z jedną z najgorszych drużyn Ekstraklasy, a dzisiaj pokonali jeden z najlepszych zespołów.
Komentarz