Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nie ma co gadać o farcie lub słabości Lecha. Dobry zespół wygrywa nawet jak gra słabo. Jak zdobędą mistrza na wiosnę (a kysz) to po 2 latach już nikt (a przynajmniej niewielu) nie będzie wypominał im tych kilku 1:0 po słabej grze. Patrzmy na siebie, bo na pewnym forum też wypisują, że w tej rundzie non stop lecimy na farcie .
    Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Trzeba im oddać, że na wyjazdach mają w tym sezonie bilans niekiepski 15 pkt na 18 możliwych. Nie byłoby może to nic nadzwyczajnego ale kutwa wygrali kilka meczy gdzie wcale nie byli lepsi i kopali się w czoło tak samo jak rywale. Szkoda, bo tych punktów mają za dużo.
      "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez Loko22 Zobacz posta
        Mam inne pytanie, nie wie ktoś gdzie mogę obejrzeć powtórkę albo nawet fragment programu "laboratorium" z Canal +, roli głównej z Małkowskim i ze Szmalem. Odcinek z tego wtorku, na youtube nie ma albo źle szukam.
        Tutaj masz wszystko o tym programie:
        LaboratoriumPro. 3,654 likes. Najnowszy magazyn sportowy w Canal+. Niepowtarzalne eksperymenty, autorskie reportaże, wypowiedzi ekspertów. Cała prawda o polskim sporcie!

Komentarz

• teraz my musimy ograc Jage zeby ze spokojem jechac do Poznania ,oj tam wygrana byłaby super sprawą ,ale z remisu będe zadowolony.
          Mieszkam w Polsce
          Mieszkam w Polsce
          Mieszkam tu, tu, tu, tu

Komentarz

• Pozytyw jest przynajmniej taki, że jeśli młodzi dostają szansę na grę to pokazują, że w tej lidze mogą spokojnie grać i być nawet wyróżniającymi się zawodnikami. Z tego Linetty'ego nie tylko Lech może mieć pożytek.
            "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez CeLaa Zobacz posta
              Tutaj masz wszystko o tym programie:
              http://www.facebook.com/LaboratoriumPro

Dziękuje
              "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
              Wiedźmin

Komentarz

• Linetty to taki nasz Wolski, prezentuje się bardzo przyzwoicie na początku swojej przygody z Ekstraklasą. Widać w nim zadatki na wielkiego piłkarza. Zresztą ci zawodnicy, którzy wywalczyli trzecie miejsce w Mistrzostwach Europy do lat 17 w tym roku, są niezwykle perspektywiczni. Wspomniany Linetty, Stępiński czy Żwir. Legia powinna zainteresować się zawodnikami z tego składu, bo mają przed sobą dużą przyszłość.

Komentarz

• Jednego Legia sprowadziła, gra w juniorach. Swoją drogą gdzie jest Linetty, a gdzie Budek który do nas przychodził przed sezonem.

Komentarz

• Ale młócka w Bielsku...

edit; Wszołek

ale ten Pietrasiak jest chujowy...
                    Ostatnio edytowany przez padre; 35090.
                    Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Wszołek ok

3ci karny z rzędu?

e: no ale to Pietrasiak, koleś jest pechowy strasznie ostatnio
                      Ostatnio edytowany przez jajcarz; 47942.

Komentarz

• Dla mnie tam nie było karnego, wydaje mi się, ze Pietrasiak wczesniej trącił piłkę.
                        Karny zjebany koncertowo.
                        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Nie wytrzymam jak kolejna w ten weekend druzynka(po Lechu) grajac padline wywiezie 3 punkty z obcego terenu. Oby cos im tam Podbeskidzie wcisneło.

E: Po chvj ja to pisałem kurva mać
                          CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• WYKRAKAŁEŚ ! Padlina gra a efekty są. Oglądając mecz na Polsat Sport odnoszę wrażenie że po golu B. Iwanow chyba się onanizował, tryskając radością !
                            SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
                              Nie wytrzymam jak kolejna w ten weekend druzynka(po Lechu) grajac padline wywiezie 3 punkty z obcego terenu. Oby cos im tam Podbeskidzie wcisneło.

E: Po chvj ja to pisałem kurva mać

Czarnuchy nic wielkiego nie grają, ale co gra Podbeskidzie? 3 podań te patałachy nie potrafią wymienić. Sama walka to czasem za mało.

No nic, trzeba wygrywać wszystko, zwłaszcza u siebie.
                              Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• ŁADUJ! ŁADUJ!
                                ...szanuj i bądź szanowany...

Komentarz

Pracuję...
                                X