Akurat wygrana 3-0 to rzadko jest przypadek. Po prostu słaby Śląsk był lepszy od tragicznej Pogoni.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
lepszy, tak. Ale nie we fragmencie kiedy wpadł gol i drugi. Nie ma szczęścia do własnego boiska Pogoń, kiedy wygrywała to rywale nie mieli nic do powiedzenia, a w pozostałych, jak dla mnie na styk meczach ledwie jeden punkt. No może z Legią byli słabsi, ale to też kwestia pecha.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adqs Zobacz postaNie ma szczęścia do własnego boiska Pogoń04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez midzi Zobacz postaNo to można rozpocząć konkurs pt. "Jak Ljuboja przekonywał Traore".
Komentarz
-
Czy przekonywał do przejścia do Legii? A może po prostu znalazł kogoś z kim może porozmawiać po francusku? Gdybanie. Traore prędzej z Polski wyjedzie, bo jego gra przyciąga uwagę już nie tylko wschodnich klubów. Mówi się, że Freiburg może się skusić na dwójkę murzynów z polskiej Ekstraklasy. Ale to są wszystko domysły dziennikarzy.
Btw., który to jest drugi murzyn?
Zamieszczone przez kamil3091Zapewne Nakoulma.
Ostatnio edytowany przez Sgt.; 26486.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sgt. Zobacz postaJak by nie było, na naszą ligę duet Traore-Ljuboja to byłby niezły cios. Na tę chwilę w naszej lidze są oni dwaj, a potem długo, długo nic.
Komentarz
-
Jak na razie mecz Ruchu z Lechią to po prostu tragedia, ale cóż...
Mam inne pytanie, nie wie ktoś gdzie mogę obejrzeć powtórkę albo nawet fragment programu "laboratorium" z Canal +, roli głównej z Małkowskim i ze Szmalem. Odcinek z tego wtorku, na youtube nie ma albo źle szukam."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
-
Zamieszczone przez midzi Zobacz postaLimit farta wyczerpią jesienią..
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
Ja jakoś nie jestem zwolennikiem teorii o limicie farta, który wychodzi na zero. Po prostu trzeba wygrywać i nie oglądać się na resztę."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
Komentarz