Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak zwykle Zagłębie robi z nami dwie akcje i strzela dwie bramki z czego ten Papacośtam strzela bramkę życia, a z Lechem ma 15 sytuacji i wali obok.
    "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
      Jak nie chciał go nikt inny, niż Podbeskidzie, to raczej wybitnej formy nie prezentuje. No ale, pożyjemy zobaczymy.
      W jakiej on jest formie to chyba żaden klub nie wiedział, bo Jeleń nie zgadzał się na testy.

Co do meczu Zagłębia z Lechem. Ciekawe widowisko i szkoda Zagłębia, bo remis mieli na wyciągnięcie dłoni. W bardzo słabej formie jest Jeż, który jest cieniem tego piłkarza, którego znamy z Górnika. Gdyby zamiast niego wczoraj od początku grał Woźniak to wynik pewnie byłby inny.

Komentarz

• Jeleń będzie zarabiał w Podbeskidziu zaledwie 20 tys. złotych miesięcznie. Także widać, że nie zależało mu na kasie, a na odbudowie formy.

Komentarz

• W Cieszynie(zwłaszcza w RETRO) juz zacieraja łapy, ze Jelonek zostanie na dłuzej
          Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
          CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Postawa Wisły zadowala mnie niesamowicie

Komentarz

• Taka beznadzieja w Krakowie chyba nikogo z nas nie martwi. Nie mają formy, Melikson rok a szczególnie dwa lata temu to by swoja szansę w końcówce strzelił z zawiązanymi oczami.
              SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
                Coraz bardziej powinniśmy szanować... nasz wynik w Zabrzu.
                A nie mówiłem?

P.S. A w poniedziałek dość prawdopodobne..... baty
                "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Ciekaw jestem dzisiejszego wyniku Ruchu w Warszawie. Jak Ruch wygra to jest w połowie tabeli, mam nadzieję, że powalczą
                  "Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie, że pod tym pojęciem kryje się wszystko"

Komentarz

• i pomyśleć, że w zimę Traore był do wyjęcia za jakieś 300-400 tyś. euro
                    Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Kaziuu odleciał, Traore jak Messi

Ale przydał by się u nas ten mudźin
                      "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                      Wiedźmin

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
                        i pomyśleć, że w zimę Traore był do wyjęcia za jakieś 300-400 tyś. euro
                        Teraz jest za darmo w końcu mu się kontrakt kończy i już teraz może podpisać z nowym pracodawcą.
                        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• On przedłużył kontrakt? Wydaje mi się, że nie.
                          A sądząc po tym jak się cieszy po bramkach(tak mi się wydaje) tego kontraktu nie przedłuży.

E: co oni w 60 minucie wysiadają?
                          Ostatnio edytowany przez Alejku Masalama Muhamad; 50516.
                          "..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."

Komentarz

• Ładnie Śląsk odwrócił losy meczu
                            "Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie, że pod tym pojęciem kryje się wszystko"

Komentarz

• Lechia bez Traore to zespół aspirujący do grupy broniącej się przed spadkiem. Śląsk może się naprawdę teraz rozkręcić jak nawet Mraz osiagnął jako taką dyspozycję.
                              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Nasza liga potrafi zaskakiwać. Trzeba przyznać że Śląsk nie tracił determinacji do końca. Możecie się nie zgadzać ale takiego zaangażowania u naszych grajków dawno nie widziałem, jak wśród graczy Śląska. Szalony ten mecz w Gdańsku jak dla mnie.
                                SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

Pracuję...
                                X