Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Niestety ale te grajki się do tego nie przyzwyczają. Pokazali to już rok temu. Można się oczywiście łudzić (nie ukrywam, że w głębi serca też się łudzę) ale tym większy wkurw czeka w czerwcu. Oby w piątek mnie miło zaskoczyli."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Jak nie wygrają z taką Wisłą, to niech pakują się i zgłaszają akces prezesowi Zygo, że są gotowi do wyprzedaży.Komentarz
-
Mamy niepowtarzalna szanse powtórzyć 1993"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
Dawniej mecze Legii z Wisłą były różne, ale generalnie obie drużyny grały w piłkę. Teraz, przy takich wynikach, Wisełka tak jak wszyscy do tej pory, postawi autobus i będzie grać z kontry. Będzie mozolne budowanie ataku pozycyjnego, czego Legia nie potrafi, chociaż i tak jest najlepsza w Polsce. Na grad bramek i 100% sytuacji nie ma co liczyć choć myślę że wygramy.Komentarz
-
Patrząc na grę Wisły zwróciłem uwagę przede wszystkim na to, że za każdym razem przy stykowej sytuacji ich zawodnicy byli wolniejsi od piłkarzy Piasta. Wisła gra wolno, wychodzą z kontrą we... dwóch zawodników. Jeden, jedyny Melikson, który coś potrafi przyspieszyć, ale wtedy się okazuje, że jest dużo za szybki dla innych Wiślaków. Straszny chaos w akcjach ofensywnych i jeszcze większy przy bronieniu swojej bramki.
Nie wygrać z taką Wisłą, nawet jeśli się na nas zmobilizują ( to na pewno), będzie dużym wstydem...Komentarz
-
Już niektórzy po raz kolejny pitolą o gładkim zwycięstwie, tym razem nad Wisłą, spokojnie poczekajmy do meczu i bedziemy oceniać jak to wygląda w trakcie. Zagłębie też mielismy pojechać i coś się zesrało.
Fakt faktem, że z Wisłą u siebie gra nam się dobrze, ale z tym co nasi prezentują obecnie może to być różnie. W naszej grze podoba mi się to, że nawet jak stracą bramę to nie tracą głowy jak u Maćka i nie ma kupy w majtkach oraz to, że biegają i chyba są jednym z najlepszych zespołów przygotowanych pod względem motorycznym.
Wygrać i nie ważne ile!"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
WiedźminKomentarz
-
Ogrywanie ogórków w tym sezonie idzie nam dobrze, niestety przeciętniaków już nie bardzo... Na szczęście Wisła w tym sezonie to jedne z większych ogórków tej ligi. Gdyby nie dyskusyjne bramki Genkowa w meczach z Bełchatowem (na pewno nie było wolnego po którym padła bramka) i Lechią (podniósł nogę wyżej od głowy obrońcy) to Wisła miała by w tym momencie 3 punkty. Swoją grą na więcej nie zasłużyła."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."Komentarz
-
Mają 5 punktów + -3 za korupcję. Słabo weszli w sezon, ale Zagłębie ma jedną z lepszych kadr w tej lidze. Co pokazali zresztą wiosną."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."Komentarz
-
Komentarz
Komentarz