Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez LioneL
    I pewnie Hapal nie miał nic do powiedzenia przy ściąganiu Gliwy na bramkę?
    Tego nikt nie powiedział. A to, że Gliwa gra jest wynikiem tego, że nie ma kto zająć jego miejsca, bo w Lubinie pozostali tylko młodzi, niedoświadczeni. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby w styczniu Zagłębie pozyskało nowego golkipera.

Komentarz

• Śląsk wyrównuje... oczywiście wrzutka Mili z wolnego

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer
        To znaczy, że obecność Gliwy tak paraliżuje kolegów z drużyny, że Ci nie potrafią konstruować akcji w przodzie i strzelać więcej bramek?
        Ten cały Gliwa zawalił Zagłębiu jakąs bramke w tym sezonie ?
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez chajtgr
          Kołtoń zaraz chyba klęknie przed Michasiem tak go chwali, że aż się mdło robi...
          W CF to standard, oni by tam chyba nawet Lacie weszli w dupe jakby do nich przyszedł, mimo że normalnie po nim jadą jak po łysej kobyle.

Co do ligi, to wyszydzany od początku sezonu Sląsk, grając 4 kolejki bez słowików ma tylko punkt mniej niż my. No ale Jasiu nie dramatyzuje... pewnie teraz wszystko już wygramy i będzie miszcz...
          Ostatnio edytowany przez e(L)egion; 2946.
          "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Brawo Pogoń
            http://www.portal-pisarski.pl

Komentarz

• Ślusarskiego do kadry!

Komentarz

• Ślusarski

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
                  Ten cały Gliwa zawalił Zagłębiu jakąs bramke w tym sezonie ?
                  Nie popisał się w spotkaniu z Widzewem czy Pogonią. Nie wiem, jak wczoraj z Ruchem, bo nie widziałem tego meczu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario
                    Nie popisał się w spotkaniu z Widzewem czy Pogonią. Nie wiem, jak wczoraj z Ruchem, bo nie widziałem tego meczu.
                    Z Widzewem dostał loba zdaje sie przy sytuacji sam na sam. Z Pogonia to pamietam bramke Ediego z wolnego przy, której nic nie miał do powiedzenia, przy pozostałych tez jakiegos większego babola nie kojarze.
                    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Pogoń świetnie się prezentuje w Poznaniu. Mam nadzieję, że wygrają. Kibice Pogoni odpalili race : ) Brawo chłopaki : )
                      "Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"

Komentarz

• Ale ten Kazek pier.doli

Mam nadzieję, że uda im się ten remis utrzymać.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
                          Z Widzewem dostał loba zdaje sie przy sytuacji sam na sam. Z Pogonia to pamietam bramke Ediego z wolnego przy, której nic nie miał do powiedzenia, przy pozostałych tez jakiegos większego babola nie kojarze.
                          Z Widzewem był źle ustawiony, w meczu z Pogonią najbardziej zawinił przy trzeciej bramce.

Komentarz

• Uff dowieźli. Dobry meczyk w wykonaniu obu drużyn.

Komentarz

• Fantastyczne podanie Ceesaya, ale to co zrobił Ślusarski to

Komentarz

• Ljuboja w Lidze + Ekstra, właśnie leci transmisja.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎