Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Co do ligi, to wyszydzany od początku sezonu Sląsk, grając 4 kolejki bez słowików ma tylko punkt mniej niż my. No ale Jasiu nie dramatyzuje... pewnie teraz wszystko już wygramy i będzie miszcz...Ostatnio edytowany przez e(L)egion; 2946."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
-
Z Widzewem dostał loba zdaje sie przy sytuacji sam na sam. Z Pogonia to pamietam bramke Ediego z wolnego przy, której nic nie miał do powiedzenia, przy pozostałych tez jakiegos większego babola nie kojarze.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Pogoń świetnie się prezentuje w Poznaniu. Mam nadzieję, że wygrają. Kibice Pogoni odpalili race : ) Brawo chłopaki : )"Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"Komentarz
-
Z Widzewem był źle ustawiony, w meczu z Pogonią najbardziej zawinił przy trzeciej bramce.Komentarz
Komentarz