Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 4 mecze w lidze z Wisłą czy Lechem to będzie nuda. Pamiętam okres, gdzie ciągle spotykaliśmy się z Wisłą kilka lat temu- liga, puchar ekstraklasy, finał PP - wszystko w ciągu jednego sezonu i te mecze już nie wywoływały takich emocji.

Tak samo ostatnio było z GD pomiędzy Barcą i Realem, gdzie w ciągu sezonu oba kluby grały ze sobą chyba z 7 razy. To już nie było takie święto piłkarskie, na które czeka się pół roku, stało się to powszednie.

Komentarz

• Tak sobie oglądam te mecze ekstraklasy i się zastanawiam...Co oni ku*** wszyscy mają z tym słonecznikiem??? Na każdym stadionie to samo!Zabrze, Białystok, Gliwice Bielsko-Biała....Wszędzie tylko siędzą i jedzą te pestki
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Też mnie to frapuje może za darmo rozdają
        "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• MOże Z tego co zauważyłem, to strażacy też jedzą
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek1916 Zobacz posta
            Tak sobie oglądam te mecze ekstraklasy i się zastanawiam...Co oni ku*** wszyscy mają z tym słonecznikiem??? Na każdym stadionie to samo!Zabrze, Białystok, Gliwice Bielsko-Biała....Wszędzie tylko siędzą i jedzą te pestki
            Oni jedzą słonecznik a ty nabijasz posty. Uzależnienie po prostu.
            "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
            Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
            Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
            Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
            "
            Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
              Oni jedzą słonecznik a ty nabijasz posty. Uzależnienie po prostu.
              Myślę, że bardziej z nudy. Ja nabijam posty a oni jedzą słonecznik.
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

Komentarz

• Na Polonii Bytom kiedyś próbowali walczyć ze słonecznikiem

Komentarz

• Sprzedać Rzeźniczaka w piz... i ściągnąć z wypożyczenia Zbozienia. Pewnie Damian miałby kontrakt na poziomie 50% płaczka, a nie wydaje mi się, żeby był na tą chwile słabszy.

Komentarz

• Przed sezonem byłem w gronie osób, które stawiały Zagłębie wśród kandydatów do europejskich pucharów. Jednak teraz, po pięciu kolejkach, obiektywnie muszę przyznać, że to już nie ta sama drużyna, która tak dobrze radziła sobie w rundzie wiosennej ubiegłego sezonu. Trudno nawet doszukiwać się podstaw tak słabej postawy, ja jednak stawiam na osobę Michała Gliwy. U czarnuchów grał chujowo, ale Hapal zdecydował się go zatrudnić, teraz widać tego efekty.

Co do innych wczorajszych spotkań, Piast sprawił dużą sensację wygrywając w Białymstoku z Jagiellonią. Dobry występ Zboźnia dał po raz kolejny do myślenia, czemu Legia zdecydowała się go pozbyć, jednocześnie angażując Sulera. Damian z powodzeniem mógłby obecnie zająć miejsce w podstawowym składzie kosztem Astiza czy Żewłakowa, bo obaj grają tragicznie.

Komentarz

• Kołtoń zaraz chyba klęknie przed Michasiem tak go chwali, że aż się mdło robi...
                      "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
                        Trudno nawet doszukiwać się podstaw tak słabej postawy, ja jednak stawiam na osobę Michała Gliwy. U czarnuchów grał chujowo, ale Hapal zdecydował się go zatrudnić, teraz widać tego efekty.
                        To znaczy, że obecność Gliwy tak paraliżuje kolegów z drużyny, że Ci nie potrafią konstruować akcji w przodzie i strzelać więcej bramek?
                        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
                          To znaczy, że obecność Gliwy tak paraliżuje kolegów z drużyny, że Ci nie potrafią konstruować akcji w przodzie i strzelać więcej bramek?
                          Budowanie drużyny zaczyna się od bramkarza. Jeżeli zawodnicy z pola nie mają komfortu w postaci dobrego zabezpieczenia bramki to nie grają na takim poziomie jak powinni. I nie jest to mój wymysł, jakbyś miał zamiar się przypierdolić to od razu zaznaczam. Hapal ściągnął Jeża, który teoretycznie powinien być solidnym wzmocnieniem dla Zagłębia, ale obecnie zawodzi. W przerwie letniej nie stracili żadnego z zawodników, którzy na wiosnę ubiegłego sezonu wywalczyli 27 punktów.

Reasumując, Zagłębie postawiło na nieodpowiedniego bramkarza co jest głównym powodem ich słabej dyspozycji. Do tego zaliczyłbym również fakt, że niektórzy są bez formy (Jeż, Bilek czy Nhamoinesu), a taki Papadopulos nie może do siebie dojść po kontuzji.

Komentarz

• Dodałbym do tego przereklamowanego Hapala, który mając jakąś tam kasę na transfery i ciepłą posadkę sprowadził zespół na manowce.

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                              Dodałbym do tego przereklamowanego Hapala, który mając jakąś tam kasę na transfery i ciepłą posadkę sprowadził zespół na manowce.
                              Czy przereklamowany? Zdobył z Żyliną mistrzostwo Słowacji, zagrał w Lidze Mistrzów, Zagłębie wyciągnął ze strefy spadkowej na 9 miejsce. Ja bym raczej powiedział, że niezbyt dobrze przygotował ich do sezonu, a kontuzje poszczególnych zawodników mu w tym "pomogły".

Komentarz

• I pewnie Hapal nie miał nic do powiedzenia przy ściąganiu Gliwy na bramkę?

Od początku pisałem, że ten cały Hapal i Zagłębie są przereklamowane, tak samo jak ten jego zaciąg.

A zwalać całą winę na Gliwę za dyspozycję wszystkich zawodników jest niepoważne. Jak on taki słaby, to niech go ten dobry trener Hapal posadzi na ławce.

Po prostu wiosna była typowa dla Zagłębia, które nie po raz pierwszy lepiej gra właśnie na wiosnę niż na jesieni.

Zawodnicy są bez formy, a czyja to wina? Skoro ich źle przygotował, to widocznie jest przeciętnym trenerem.
                                Ostatnio edytowany przez LioneL; 48995.

Komentarz

Pracuję...
                                X