No dobra może troche przesadziłem. Ale chodziło mi o to, że gdzie nie zwolnią trenera to Zieliński zawsze był kandydatem na jego posadę. Oczywiście świadczy to pewnie o tym, że cos tam umie ale także o tym, że często jest bezrobotny...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaA czy to cokolwiek to przypadkiem nie były prace w(kolejno): wicemistrz Polski(Grodzisk), klub o największym budżecie w lidze(Warszawa), wicemistrz kraju(Poznań), klub o największym budżecie(Warszawa), wicemistrz kraju(Chorzów). To takie(moim zdaniem) niekiepskie cokolwiek...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek1916 Zobacz postaNo dobra może troche przesadziłem. Ale chodziło mi o to, że gdzie nie zwolnią trenera to Zieliński zawsze był kandydatem na jego posadę. Oczywiście świadczy to pewnie o tym, że cos tam umie ale także o tym, że często jest bezrobotny...
ps. sorry za niektóre polskie znaki ale moja kawiatura nie funkcjonuje poprawnie..Ultrawersytet Warszawski
Komentarz
-
Swoją drogą ciekaw jestem czy brat trenera Fornalika, również będzie miał podobne osiągnięcia z reprezentacją? Początek miał podobny."Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaNie rozumiem?
UB, SB, FB - co następne?
Komentarz
-
Kolejny Polak w Tereku Groznym
Maciej Makuszewski, piłkarz Jagiellonii Białystok, za ok. 400 tysięcy euro ma dziś zostać graczem Tereka Grozny.
Na początku letniego okna transferowego Jagiellonia pozyskiwała piłkarzy, a ostatnio zaczęła sprzedawać. Po obrońcy Thiago Cionku, którego kupiła włoska Padova, z klubem żegna się Maciej Makuszewski. Pomocnik Jagi jest blisko rosyjskiego Tereka Grozny i jeszcze dziś ma zostać czwartym Polakiem w klubie wicelidera rosyjskiej Premier Ligi. W zespole trenera Stanisława Czerczesowa występują Maciej Rybus, Marcin Komorowski i Piotr Polczak.
Wspomniany Cionek, który zadebiutował w Serie B (Padova przegrała 2:3 z Livorno), został sprzedany za 400 tys. euro. Z naszych informacji wynika, że za podobne pieniądze Terek pozyska Makuszewskiego. „Maki" do Jagiellonii trafił w 2010 roku z Wigier Suwałki. Początki nie były łatwe, bo pomocnik rzadko dostawał szansę gry od kolejnych trenerów. Dopiero obecny szkoleniowiec Tomasz Hajto zdecydowanie postawił na szybkiego skrzydłowego. Ten odwdzięczył się dobrą grą i golami.
Trenera klubu z Podlasia poza stratą Makuszewskiego martwi obrona. Nie ma większych szans, by w najbliższym czasie poprawie uległa sytuacja kadrowa tej formacji. Co prawda do spotkania z Polonią zostało półtora tygodnia, ale niemal pewne jest, że do tego momentu nie będzie gotów do gry Ugochukwu Ukah. Nigeryjczyk, który niedawno złamał rękę, dopiero powoli wraca do treningów. Nadzieja na to, że defensywę Jagi wesprze walczący z urazem Tomasz Porębski, też jest nikła.Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"
Komentarz
-
Zamieszczone przez LiTAK Zobacz postaKolega zastanwia się, czy Waldek wyleci z repry równie szybko jak jego braciak z Ruchu."Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz postaNie 400 tys., a okrągły milion euro zarobiła Jagiellonia na Makuszewskim.
Komentarz
Komentarz