Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No dobra może troche przesadziłem. Ale chodziło mi o to, że gdzie nie zwolnią trenera to Zieliński zawsze był kandydatem na jego posadę. Oczywiście świadczy to pewnie o tym, że cos tam umie ale także o tym, że często jest bezrobotny...
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
      A czy to cokolwiek to przypadkiem nie były prace w(kolejno): wicemistrz Polski(Grodzisk), klub o największym budżecie w lidze(Warszawa), wicemistrz kraju(Poznań), klub o największym budżecie(Warszawa), wicemistrz kraju(Chorzów). To takie(moim zdaniem) niekiepskie cokolwiek...
      Zgadzam się z całym postem, poza jednym - ten klub występujący w najwyższej klasie rozgrywkowej na stadionie przy ul. konwiktorskiej nigdy nie miał najwyższego budżetu w lidze

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek1916 Zobacz posta
        No dobra może troche przesadziłem. Ale chodziło mi o to, że gdzie nie zwolnią trenera to Zieliński zawsze był kandydatem na jego posadę. Oczywiście świadczy to pewnie o tym, że cos tam umie ale także o tym, że często jest bezrobotny...
        to ze prasa czy portale piszą ze ktos jest czy był kandydatem na stanowisko trenera w jakimś klubie, wcale nie świadczy o tym, ze tak faktycznie było...

ps. sorry za niektóre polskie znaki ale moja kawiatura nie funkcjonuje poprawnie..
        Ultrawersytet Warszawski

Komentarz

• Takie są polskie realia bycia trenerem dziś jesteś fajny a jutro cię nie ma,a Zieliński jak na polskie realia się sprawdza lepszy on niż polski Mourinho...
          "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• Swoją drogą ciekaw jestem czy brat trenera Fornalika, również będzie miał podobne osiągnięcia z reprezentacją? Początek miał podobny.
            "Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"

Komentarz

• Nie rozumiem?

Komentarz

• Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Zamieszczone przez Breados Zobacz posta
                  Nie rozumiem?
                  Kolega zastanwia się, czy Waldek wyleci z repry równie szybko jak jego braciak z Ruchu.

UB, SB, FB - co następne?

Komentarz

• Zieliński dobrze wyposażony w nowej pracy

Komentarz

• W Ruchu po ostatnich wynikach pewnie grobowa atmosfera, to chciał ich chłop rozśmieszyć pokazując napis na smyczy.

Komentarz

• Kolejny Polak w Tereku Groznym

Maciej Makuszewski, piłkarz Jagiellonii Białystok, za ok. 400 tysięcy euro ma dziś zostać graczem Tereka Grozny.

Na początku letniego okna transferowego Jagiellonia pozyskiwała piłkarzy, a ostatnio zaczęła sprzedawać. Po obrońcy Thiago Cionku, którego kupiła włoska Padova, z klubem żegna się Maciej Makuszewski. Pomocnik Jagi jest blisko rosyjskiego Tereka Grozny i jeszcze dziś ma zostać czwartym Polakiem w klubie wicelidera rosyjskiej Premier Ligi. W zespole trenera Stanisława Czerczesowa występują Maciej Rybus, Marcin Komorowski i Piotr Polczak.

Wspomniany Cionek, który zadebiutował w Serie B (Padova przegrała 2:3 z Livorno), został sprzedany za 400 tys. euro. Z naszych informacji wynika, że za podobne pieniądze Terek pozyska Makuszewskiego. „Maki" do Jagiellonii trafił w 2010 roku z Wigier Suwałki. Początki nie były łatwe, bo pomocnik rzadko dostawał szansę gry od kolejnych trenerów. Dopiero obecny szkoleniowiec Tomasz Hajto zdecydowanie postawił na szybkiego skrzydłowego. Ten odwdzięczył się dobrą grą i golami.

Trenera klubu z Podlasia poza stratą Makuszewskiego martwi obrona. Nie ma większych szans, by w najbliższym czasie poprawie uległa sytuacja kadrowa tej formacji. Co prawda do spotkania z Polonią zostało półtora tygodnia, ale niemal pewne jest, że do tego momentu nie będzie gotów do gry Ugochukwu Ukah. Nigeryjczyk, który niedawno złamał rękę, dopiero powoli wraca do treningów. Nadzieja na to, że defensywę Jagi wesprze walczący z urazem Tomasz Porębski, też jest nikła.
                        Czarny koń przedsezonowych typów zaczyna się sypać.
                        Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Posypał im się Rybus więc Makuszewski w sam raz!
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Nie 400 tys., a okrągły milion euro zarobiła Jagiellonia na Makuszewskim.

Komentarz

• Zamieszczone przez LiTAK Zobacz posta
                              Kolega zastanwia się, czy Waldek wyleci z repry równie szybko jak jego braciak z Ruchu.
                              Oto chodzi, oto chodzi
                              "Żyliśmy jak królowie. Wódkę piliśmy szklankami. Kochały nas ładne dziewczyny. Chodziliśmy po złotym dnie. Płaciliśmy złotem, srebrem i dolarami. Płaciliśmy za wszystko: za wódkę i za muzykę. Za miłość płaciliśmy miłością, nienawiścią za nienawiść"

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
                                Nie 400 tys., a okrągły milion euro zarobiła Jagiellonia na Makuszewskim.
                                A skąd to info o milionie? W sumie to jest wart na pewno więcej niż 400tys. i bardziej realna wydaje mi się właśnie suma miliona.

Komentarz

Pracuję...
                                X