Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lenczyk zwolniony ze Śląska.

Orest Lenczyk został zwolniony ze stanowiska trenera piłkarzy Śląska Wrocław. Taką decyzję podjęła Rada Nadzorcza klubu na wniosek zarządu. Tymczasowym szkoleniowcem został dotychczasowy asystent Lenczyka, Paweł Barylski - dowiedziała się telewizja Polsat Sport News.

Komentarz

• Dziwi ze strony klubu?

Znając ich to czysty marketing.

Natomiast jeśli chodzi o Reissa. Nie dziwi, w ogóle. To najlepszy dowód na to, że Reiss nigdy nie kłamał mówiąc, że Lech jest dla niego najważniejszy. Wrócił, skończy karierę tu gdzie jego miejsce, a potem zajmie się dalszym szkoleniem młodzieży.
      NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez triqas Zobacz posta
        Lenczyk zwolniony ze Śląska.
        To sypnęło dzisiaj newsami. Ten uważam za skandaliczny. Jak można było tak potraktowac nestora polskich trenerów, papę Lenczyka, SIĘ PYTAM ? No jak?

Czekam na jakiś błyskotliwy orestowy komentarz/fikołka, cholera wie co mu w tej bani zaświta.

Gorzej, że teraz jak im rzucą na treningach normalne futbolówki, zamiast piłek lekarskich, to się może okazać, że oni jeszcze zaczną grać i wygrywać.
        Ostatnio edytowany przez padre; 35090.
        Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez Kempes Zobacz posta
          Dla mnie to jakiś kompletny klops. Taki klub jak Lech sprowadza 40-letniego aferzystę ? Rozumiem gdyby Unia Kucębowo ... ale czolowa 1-ligowa drużyna ?
          Miejmy nadzieję, że z takim napastnikiem, to w przyssłym sezonie będzie właśnie "czołowa 1-ligowa drużyna"

Violu, wybacz
          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez padre Zobacz posta

Gorzej, że teraz jak im rzucą na treningach normalne futbolówki, zamiast piłek lekarskich, to się może okazać, że oni jeszcze zaczną grać i wygrywać.
            Jakby nie patrzeć, to oni właśnie bawiąc się tymi piłkami lekarskimi grali raz lepiej raz gorzej ale wygrywali. Ja jestem na tyle młody, że nie pamiętam aby Śląsk kiedykolwiek wygrywał. A za Lenczyka właśnie to robił. Cały czas.

Komentarz

• Dokładnie, a odkąd Lenczyk przejął Śląsk to zdobyli najwięcej punktów w lidze. 104 punkty w 56 kolejkach. Wątpię by z tymi piłkarzami byli w stanie punktować jeszcze lepiej.

Komentarz

• Natomiast jeśli chodzi o Reissa. Nie dziwi, w ogóle. To najlepszy dowód na to, że Reiss nigdy nie kłamał mówiąc, że Lech jest dla niego najważniejszy. Wrócił, skończy karierę tu gdzie jego miejsce, a potem zajmie się dalszym szkoleniem młodzieży.
                No właśnie tak sobie myślę, że jak takie tuzy polskiego sportu i autorytety moralne zajmują się u nas szkoleniem młodzieży, to nic dziwnego że jesteśmy piłkarsko w takiej dupie, w jakiej jesteśmy

Komentarz

• Jeśli chodzi o Reissa to nic innego jak zabieg pod bardziej sentymentalną publikę, co do Lenczyka to zwolnienie go po dwóch latach pracy gdy praktycznie nie inwestując w drużynę zdobywa wicemistrzostwo i mistrzostwo to obraza przyzwoitości.
                  Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Ruch transferowy
                    Zamieszczone przez 90minut
                    Bułgarski obrońca Aleksandyr Tunczew podpisał roczny kontrakt z Zagłębiem Lubin. W umowie zawarto możliwość jej przedłużenia o kolejny sezon.

W przeszłości zawodnik występował m.in. w Łokomotiwie Płowdiw, CSKA Sofia, Crystal Palace FC oraz ostatnio w angielskim Leicester City FC.

Zawodnik wystąpił w 26 meczach reprezentacji swojego kraju, w których zdobył jednego gola.

Komentarz

• Zamieszczone przez Sgt. Zobacz posta
                      No właśnie tak sobie myślę, że jak takie tuzy polskiego sportu i autorytety moralne zajmują się u nas szkoleniem młodzieży, to nic dziwnego że jesteśmy piłkarsko w takiej dupie, w jakiej jesteśmy

A ja myślę, że dla każdego dzieciaka w Poznaniu, bycie piłkarzem jak Reiss to spełnienie marzeń. Co do moralności. Jak wyżej. Reiss nie ma żadnych zarzutów w tej całej aferze.
                      NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola Zobacz posta
                        A ja myślę, że dla każdego dzieciaka w Poznaniu, bycie piłkarzem jak Reiss to spełnienie marzeń. Co do moralności. Jak wyżej. Reiss nie ma żadnych zarzutów w tej całej aferze.
                        nie ma zarzutów?

nie śledziłem dokładnie sprawy Reissa, ale po prostu się nie odbyła rozprawa, a zarzuty z tego co pamiętam ma trzy o korupcję.
                        "Jestem skazany na ten klub jak skazani na shawshank,
                        skazany na żyletę, tylko tam czuję emocje"

Komentarz

• Zamieszczone przez jayjay88 Zobacz posta
                          nie ma zarzutów?

nie śledziłem dokładnie sprawy Reissa, ale po prostu się nie odbyła rozprawa, a zarzuty z tego co pamiętam ma trzy o korupcję.
                          Ma cztery postawione zarzuty.

Jak informuje PAP wśród nich znalazł się legendarny piłkarz Lecha Poznań Piotr Reiss, a jego nazwisko pojawia się przy spotkaniach Lecha Poznań ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki i Górnikiem Polkowice z sezonu 2003/2004. - Jeśli moja sprawa będzie wydzielona - co mam nadzieję się stanie - to wtedy łatwiej będzie mi obnażyć prawdę i wskazać osoby, które bezpodstawnie mnie oskarżają - pisał w lipcu 2010 roku na swoim blogu Reiss. Piłkarz wydał również książkę „Spowiedź piłkarza”, w której wyjaśnia zdarzenia z tamtego okresu.
                          afera korupcyjna w polskim futbolu, korupcja w polskim futbolu, korupcja w sporcie, blog Piłkarska Mafia, Piotr Reiss, Piotr Reiss korupcja, Piotr Reiss oskarżony o korupcję

Komentarz

• Co odjebał Borski to nie mam słów. No idiota kompletny, jeszcze stał 3 metry od całej sytuacji... Takie karne tylko w Ektraklasie.
                            Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                              Co odjebał Borski to nie mam słów. No idiota kompletny, jeszcze stał 3 metry od całej sytuacji... Takie karne tylko w Ektraklasie.
                              Pocieszam się tym, że te kondony z gwizdkami raczej już nie robią tego specjalnie. Oni po prostu dopasowali się poziomem do całej tej ligi. Dno i metr mułu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Lord Zobacz posta
                                Pocieszam się tym, że te kondony z gwizdkami raczej już nie robią tego specjalnie. Oni po prostu dopasowali się poziomem do całej tej ligi. Dno i metr mułu.
                                i zółta kartka dla Ediego - kolejna decyzja z czapy

aż trudno uwierzyć, że Borski był sędzią rezerwowym na Euro

Komentarz

Pracuję...
                                X