Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No właśnie, tym bardziej się dziwie...

E:

Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
    Jak Ci się Lisicki nie podoba, to ja nie mam pytań
    Najpierw trza mieć C+

Komentarz

• Pogoń atakowała, Lechia strzelała, choć trzeba przyznać, że od meczu z czarnuchami poprawili defensywę.
      Oderint, dum metuant - Niechaj nienawidzą, byleby się bali.

Komentarz

• Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz posta
        Dlatego napisał asekuracyjnie "jak na razie". Ale oby się spełniło!

Pogoń zasłużenie zbiera wpierdziel od swoją drogą słabej jak barszcz ukraiński Lechii(w jakim świetle stawia to Portowców po dzisiejszym meczu? Boję się nawet o to zapytać), na moje wychodzi już teraz brak ofensywnych, poważnych wzmocnień latem, a do Szczecina co tydzień/dwa nie będzie przyjeżdżał zespół z upośledzonymi umysłowo obrońcami, jak to miało miejsce ostatnio.
        Ostatnio edytowany przez Breados; 28196.

Komentarz

• Traore w pojedynkę ograbił Pogoń z trzech punktów. Szkoda, bo Portowcy prezentowali się w tym spotkaniu lepiej, ale Traore pokazał, że posiada nieprzeciętne umiejętności techniczne. Generalnie słaby mecz.

Komentarz

• Zasłużona wygrana Lechii. Brak ewidentnego karnego, nieskuteczność taktyki Pogoni (wrzutka, wrzutka, wrzutka). Nie wiem tez po co sprowadzać piłkarzy takich jak ten Japończyk AKA Yaseshame Paprikashi czy jakoś tak. Pewnie ze 100 lepszych chłopaków na Pomorzu Zach. biega i gra.
            Napis na koszulce "Police" złagodzony wcześniejszym Z Ch . :szyderca:

Kibolsko dobra liczna Lechii (ponoć 900), oprawy, sektorówka i piro. Dobry doping.

Najbardziej jednak mnie ucieszyła postawa komentatorów C+ którzy juz jawnie mieli bekę z delegata PZPN w obronie piro.

"Piękna oprawa zakazana przez Komisję Ligii, ale brawa dla tych ludzi, którzy ryzykują własnymi funduszami i dla klubów które płacą kary dla widowiska", "Delegat pewnie teraz liczy race i zapisuje dokładnie w swoim notesie", "Ten czarny notes jest teraz warty wiele tysięcy złotych". "Może mu powiedzcie żeby czasem popatrzył na boisko, jest 1:0 dla Lechii. "
            Wysłannik z boiska: "delegat twierdzi że go boisko nie interesuje, bo on tylko obserwuje trybuny", "No to mu powiedz, że jest 1:0".
            Legia Varsovia - semper invicta...

Urodzić się białym to duma i zaszczyt...

Komentarz

• Ja liczę na to, że ten Traore to jednak do nas w zimie zawita, bo tym naszym całkiem niezłym ostatnio akcjom może dodać jeszcze więcej polotu i finezji.
              "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Za sport.pl:

Właściciele Śląska doszli do przekonania, że dymisja trenera Oresta Lenczyka będzie sposobem na wyprowadzenie drużyny z kryzysu. Trener ma zostać zwolniony po rewanżowym meczu Ligi Europy z Hannover 96.

Komentarz

• A wśród potencjalnych kandydatów do objęcia schedy po Lenczyku jest Vladimir Weiss. Ten sam, który był przymierzany do prowadzenia Legii w zeszłym roku. I obecnie jego akcje stoją najwyżej, gdyż prawa ręka Solorza, Józef Birka zapowiedział, że Smuda nie ma co liczyć na angaż w Śląsku.
                  Zamieszczone przez PS
                  Ktokolwiek zostanie szkoleniowcem mistrzów Polski, jeśli w ogóle on się zmieni, na pewno nie będzie nim Smuda. Bo my nie zatrudnimy człowieka, który jako selekcjoner ignorował piłkarzy Śląska i wypowiadał się o nich lekceważąco - zakończył Birka.

Komentarz

• No to mamy najważniejszy transfer do Lecha w tym okienku ...

Nowym napastnikiem Lecha Poznań został... Piotr Reiss )
                    Ostatnio edytowany przez Viola; 1499.
                    NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Reiss podpisze kontrakt obowiązujący przez najbliższe pół roku. Na konferencji prasowej poznańskiego klubu, Reiss zapewnił, że jest przygotowany do gry na najwyższym poziomie, mimo 40 lat na karku.
                      Dla mnie to jakiś kompletny klops. Taki klub jak Lech sprowadza 40-letniego aferzystę ? Rozumiem gdyby Unia Kucębowo ... ale czolowa 1-ligowa drużyna ?
                      Ostatnio edytowany przez Kempes; 444.
                      Jesteś panem własnego losu.

Komentarz

• Myślałem, że chodzi o sztab trenerski, grupę scoutów czy cuś
                        "Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"

Komentarz

• Kempes... Reiss nie ma do dzisiaj nawet postawionych zarzutów a aferze korupcyjnej, a poza tym... Zastanówmy się ... Gdzie Reiss miałby skończyć karierę jeśli nie w ... domu? I jakoś jestem spokojna, że paru młodym pokarze jeszcze jak się gra w piłkę.
                          NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Miał być napastnik, mają napastnika

Komentarz

• No to Rumak dostał napastnika

Jednakże to tylko pokazuje poziom naszej ligi. Zespół celujący w mistrzostwo Polski "wzmacnia się" 40 letnim emerytem, którego kiedyś pogonił bo był zamieszany w aferę korupcyjną. Ręce opadają.
                              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Cześka Michniewicza nie wydzwaniają?

a poważnie, to ładne zachowanie Lecha wobec chórzysty, aczkolwiek trochę dziwi pamiętając o atmosferze rozstania i jego pośrednich powodach...
                                Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

Pracuję...
                                X