Ale teraz zajebista wrzutka. Rzeźniczak to taką w fifie umie co najwyżej.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek1916 Zobacz postaA teraz jaka brama Woźniaka04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Przy drugiej to obrońca dał dupy. Zbozień średnio/słabo. Asysta tylko godna uwagi.
ed. jedno myślałem, drugie napisałem.Ostatnio edytowany przez Alejku Masalama Muhamad; 50516."..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaBramka piękna, ale mam wrazenie, ze przy obu golach mógł lepiej zachowac sie bramkarz Piasta. Przy pierwzej wybija przed siebie, przy drugiej stał zamurowany. Moze dopierdalam sie za bardzo przy drugiej bramce, bo to raczej z tych nie do wyjęcia, ale jak dla mnie źle był ustawiony, stad brak reakcji przy obronie.
PS. Oglądam ten mecz Jagi z Górnikiem i naprawdę fajnie to wyglądaEDit: mogłem obejrzeć tylko 1 połowę to by przynajmniej dobre wrażenie zostało
PS.2 Ma ten Milik potencjał...ale pewnie z Górnika nie do wyciągnięcia dla polskich klubów...Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaAle teraz zajebista wrzutka. Rzeźniczak to taką w fifie umie co najwyżej."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
-
Onet:
Serbski pomocnik, Dimitrije Injac, który uczestniczył ostatnio w treningach Polonii Warszawa, podpisał z Czarnymi Koszulami dwuletni kontrakt. Będzie to kolejny piłkarz serbskiego pochodzenia w drużynie Piotra Stokowca.
32-letni Injac przeszedł do warszawskeigo zespołu na zasadzie wolnego transferu. Serb poszukiwał nowego klubu po tym, jak dotychczasowej umowy nie przedłużył z nim Lech Poznań.
Dimitrije Injac był wcześniej zawodnikiem między innymi FK Vojvodina i FK Slavije Sarajewo. Polscy kibice znają go doskonale z występów w Lechu Poznań, w barwach którego Serb rozegrał 192 mecze. Z Kolejorzem święcił największe sukcesy, między innymi tytuł mistrzowski i Puchar Polski zdobyte w sezonie 2008/2009. Brał udział także w udanej kampanii Lecha w Lidze Europejskiej w sezonie 2010/2011, kiedy to strzelił ważną bramkę w meczu z Manchesterem City."Wolność, godność, honor tego nic nie zastąpi,
Powstańcom chwała, Warszawa nie zapomni"
Komentarz
-
Król najwyraźniej dobrze pogonił akcje, bo od wczoraj jest właścicielem kart Dwaliszwiliego i Wszołka, które odkupił od Wojciechowskiego. Dodatkowo zakontraktował Injaca i myśli o zatrudnieniu Isidoro, który w zeszłym sezonie rozegrał 11 spotkań w barwach Betisu. Trzeba przyznać, że ma rozmach *********
Komentarz
-
Zbozień spokojnie mógł pełnić taką rolę jak Suler, czyli 4 stopera, a w razie czego mógłby zagrać na prawej obronie czy defensywnym pomocniku. To jakiś ****** wolał dać rezerwowemu 300 tys euro, a na napastnika grosza nie ma."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Somebody Zobacz postaPodbeskidzie 1:0 Wisła
Komentarz
Komentarz