Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Oglądałem ten dzisiejszy mecz, bo byłem ciekawy, jak zaprezentuje się Dwaliszwili. I zgodnie z przypuszczeniami, zaprezentował się słabo, widać, że nie przepracował okresu przygotowawczego. I dobrze, że ostatecznie nie trafił do Legii, bo większego pożytku w rundzie jesiennej, by z niego nie było.
A Lechia słabiutka jest, znowu powalczą o utrzymanie coś mi się wydaje.Komentarz
-
Nie ma co sie znowu tak podniecać dziewczynami, pod koniec juz bardzo opadli z sił i gdyby grali z poważną drużyną a nie z Lechia z Rasiakiem w ataku to mogło by sie to różnie skończyć. Lechia z taką grą to po raz kolejny może bić sie co najwyżej o utrzymanie."Wolność, godność, honor tego nic nie zastąpi,
Powstańcom chwała, Warszawa nie zapomni"Komentarz
-
No i trzeba przyznać, że Czarnuchy nie wyglądają najgorzej... pewnie w trakcie sezonu złapią jakąś poważniejszą zadychę, bo po "takich" przygotowaniach do sezonu muszą kiedyś klęknąć. Co do Lechii to przegrać z drużyną , która do sezonu przygotowywała się biegając po lasach i łąkach, rozgrywając na prędce sparingi, z masową ucieczką piłkarzy no to trochę siara...Always look on the bright side of life!Komentarz
-
Co bramkarz zrobił KSP spokojnie powalczy o środek tabeli, marne szanse na ich spadek są.
W zeszłym sezonie też się tak odgrażali solidnym wynikiem z leszczami typu ŁKS, a potem się okazało że ligowe średniaki są ponad ich siły.
To co Lechia robiła to był kryminał. Polonia mając swój wynik cofnęła się i Lechia mogła robić wszystko - szkoda tylko, że oni nie byli w stanie wymienić między sobą trzech podań. Niecelne podania, bezsensowne dryblingi, oni wyglądali jakby chcieli oddać mecz walkowerem, bo ktoś ich zmusza do grania piłką. No i szkoda mi trochę tego ich Buchalika, bo on jest chyba ich trzecim "młodzieżowcem" z kolei na bramce. To trochę tak jakby Legia nagle wystawiła Oskara Pogorzelca. Co nie zmienia faktu, że trochę czasu na zakontraktowanie bramkarza mieli.Ostatnio edytowany przez Sgt.; 26486.Komentarz
-
Komentarz
-
Polonia ma skład spokojnie na pierwszą połowę tabeli, jeśli ktoś myśli że spadną to nie patrzy na sprawę obiektywnie. Zadyszkę może i złapią - potracą punkty, ale nie na tyle żeby walczyć o utrzymanie. Pamiętajcie że niedługo przerwa na kadrę i to na pewno im nie zaszkodzi.Komentarz
-
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
-
I to bez problemu. Jednak w klubie została zbyt duża grupa dobrych graczy, jak na spadek.
Byłem przekonany, że w Gdańsku gospodarze przegrają ten mecz, aczkolwiek myślałem, że tylko 1:2. Trzeciej bramki w 90 min. dla Konwiktorskich szkoda nie tylko z uwagi na utratę 2 pkt w typerze, ale także z tego względu, że gdyby zostało 1:2 w całej kolejce mielibyśmy tylko dwa wyniki - 4:0 i 2:1 (ew. 1:2), czyli absolutny ewenement.Ceterum censeo Carthaginem esse delendamKomentarz
-
I to bez problemu. Jednak w klubie została zbyt duża grupa dobrych graczy, jak na spadek.
Byłem przekonany, że w Gdańsku gospodarze przegrają ten mecz, aczkolwiek myślałem, że tylko 1:2. Trzeciej bramki w 90 min. dla Konwiktorskich szkoda nie tylko z uwagi na utratę 2 pkt w typerze, ale także z tego względu, że gdyby zostało 1:2 w całej kolejce mielibyśmy tylko dwa wyniki - 4:0 i 2:1 (ew. 1:2), czyli absolutny ewenement.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.Komentarz
-
Ja tak na szybko spojrzałem na kadrę czarnych i powiem szczerze, że na spadek to oni nie wyglądają; fakt mają sporo młodych nieopierzonych chłopaczków, ale są też: Baszczyński, Todorrovski, Kokoszka, Brzyski, Gołębiewski, Dwaliszwili, Kiełb, Wszołek, Piątek. Jakiś szkielet to już jest, kondycyjnie liczę, że po 10 kolejce mogą zacząć umierać ale mimo wszystko nie liczyłbym że spadną w otchłańAlways look on the bright side of life!Komentarz
-
Komentarz