Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez haven89
    Buchalik to 2 bramkarz w Lechii, rok temu nie grał, bronił wtedy Pawłowski
    Aaaa, no to zmienia postać rzeczy. Dzięki, że mnie oświeciłeś. Więcej nie odważę się nazwać tak zacnej persony jak drugi bramkarz Lechii paralitykiem. Nawet jeśli zawali dwie bramki w meczu.
    -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
    -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Oglądałem ten dzisiejszy mecz, bo byłem ciekawy, jak zaprezentuje się Dwaliszwili. I zgodnie z przypuszczeniami, zaprezentował się słabo, widać, że nie przepracował okresu przygotowawczego. I dobrze, że ostatecznie nie trafił do Legii, bo większego pożytku w rundzie jesiennej, by z niego nie było.

A Lechia słabiutka jest, znowu powalczą o utrzymanie coś mi się wydaje.

Komentarz

• Nie ma co sie znowu tak podniecać dziewczynami, pod koniec juz bardzo opadli z sił i gdyby grali z poważną drużyną a nie z Lechia z Rasiakiem w ataku to mogło by sie to różnie skończyć. Lechia z taką grą to po raz kolejny może bić sie co najwyżej o utrzymanie.
        "Wolność, godność, honor tego nic nie zastąpi,
        Powstańcom chwała, Warszawa nie zapomni"

Komentarz

• No i trzeba przyznać, że Czarnuchy nie wyglądają najgorzej... pewnie w trakcie sezonu złapią jakąś poważniejszą zadychę, bo po "takich" przygotowaniach do sezonu muszą kiedyś klęknąć. Co do Lechii to przegrać z drużyną , która do sezonu przygotowywała się biegając po lasach i łąkach, rozgrywając na prędce sparingi, z masową ucieczką piłkarzy no to trochę siara...
          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Co bramkarz zrobił KSP spokojnie powalczy o środek tabeli, marne szanse na ich spadek są.
            Akurat. Wątpię, żeby przy spotkaniach z poważnymi drużynami mieli tyle do powiedzenia. Jak dla mnie zagrali dobre 30 minut i tyle. Dobre 30 minut zagrała z nami Korona - widać było jak się skończyło. Po prostu trafili na solidnych kandydatów na czołowego paralityka ligi, to i jakiś "sukces" mają.

W zeszłym sezonie też się tak odgrażali solidnym wynikiem z leszczami typu ŁKS, a potem się okazało że ligowe średniaki są ponad ich siły.

To co Lechia robiła to był kryminał. Polonia mając swój wynik cofnęła się i Lechia mogła robić wszystko - szkoda tylko, że oni nie byli w stanie wymienić między sobą trzech podań. Niecelne podania, bezsensowne dryblingi, oni wyglądali jakby chcieli oddać mecz walkowerem, bo ktoś ich zmusza do grania piłką. No i szkoda mi trochę tego ich Buchalika, bo on jest chyba ich trzecim "młodzieżowcem" z kolei na bramce. To trochę tak jakby Legia nagle wystawiła Oskara Pogorzelca. Co nie zmienia faktu, że trochę czasu na zakontraktowanie bramkarza mieli.
            Ostatnio edytowany przez Sgt.; 26486.

Komentarz

• Zamieszczone przez haven89
              Buchalik to 2 bramkarz w Lechii, rok temu nie grał, bronił wtedy Pawłowski
              Aj hew understand received okazejszon Buchalik tu fejs tu fejs yes?

tragedia w wykonaniu Lechii, Polonia też słabo, ale na takiego rywala to wystarczyło

Komentarz

• Jeszcze do tego dojdzie, że te kvrwy się utrzymają

Komentarz

• Polonia ma skład spokojnie na pierwszą połowę tabeli, jeśli ktoś myśli że spadną to nie patrzy na sprawę obiektywnie. Zadyszkę może i złapią - potracą punkty, ale nie na tyle żeby walczyć o utrzymanie. Pamiętajcie że niedługo przerwa na kadrę i to na pewno im nie zaszkodzi.

Komentarz

• Zamieszczone przez LiTAK
                    Argument jest zasadny, ale ja już wolę obejrzeć 4 razy mecz z Pyrami, albo Krakusami niż podziwiać boje z Podbeskidziem lub innym Piastem.
                    Pewnie że wolisz zawsze przyjemniej ogląda się wygrane z pyrami czy krakusami niż przegrane z "jakimś Podbeskidziem"
                    Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatman
                      Jeszcze do tego dojdzie, że te kvrwy się utrzymają
                      I to bez problemu. Jednak w klubie została zbyt duża grupa dobrych graczy, jak na spadek.
                      Byłem przekonany, że w Gdańsku gospodarze przegrają ten mecz, aczkolwiek myślałem, że tylko 1:2. Trzeciej bramki w 90 min. dla Konwiktorskich szkoda nie tylko z uwagi na utratę 2 pkt w typerze, ale także z tego względu, że gdyby zostało 1:2 w całej kolejce mielibyśmy tylko dwa wyniki - 4:0 i 2:1 (ew. 1:2), czyli absolutny ewenement.
                      Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz
                        I to bez problemu. Jednak w klubie została zbyt duża grupa dobrych graczy, jak na spadek.
                        Byłem przekonany, że w Gdańsku gospodarze przegrają ten mecz, aczkolwiek myślałem, że tylko 1:2. Trzeciej bramki w 90 min. dla Konwiktorskich szkoda nie tylko z uwagi na utratę 2 pkt w typerze, ale także z tego względu, że gdyby zostało 1:2 w całej kolejce mielibyśmy tylko dwa wyniki - 4:0 i 2:1 (ew. 1:2), czyli absolutny ewenement.
                        Trzy
                        Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                        Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                        Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Zamieszczone przez Cielo
                          Trzy
                          Dwa:
                          4:0 - trzy razy i 2:1 (1:2) - pięć razy .

Komentarz

• Ja tak na szybko spojrzałem na kadrę czarnych i powiem szczerze, że na spadek to oni nie wyglądają; fakt mają sporo młodych nieopierzonych chłopaczków, ale są też: Baszczyński, Todorrovski, Kokoszka, Brzyski, Gołębiewski, Dwaliszwili, Kiełb, Wszołek, Piątek. Jakiś szkielet to już jest, kondycyjnie liczę, że po 10 kolejce mogą zacząć umierać ale mimo wszystko nie liczyłbym że spadną w otchłań
                            Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz
                              Dwa:
                              4:0 - trzy razy i 2:1 (1:2) - pięć razy .
                              przecież ksp wygrało 3-1

e: no faktycznie :P
                              Ostatnio edytowany przez BKS_BIELSKO; 59147.

Komentarz

• Zamieszczone przez BKS_BIELSKO
                                przecież ksp wygrało 3-1
                                Przeczytaj mój poprzedni post ......

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎