Widzew III liga. Do przerwy Polonia leje ich 4-1
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Świetny mecz, jestem w szoku, ze te druzyny potrafiły tak zagrać.
A Widzew jeżdżący po Wieluniach i Skierniewicach..."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaŚwietny mecz, jestem w szoku, ze te druzyny potrafiły tak zagrać.
A Widzew jeżdżący po Wieluniach i Skierniewicach...
Przecież jak Widzew trafi do III ligi, a za klubem tym stoją teraz chyba w miare poważni ludzie (w sensie chcący robić hajs na futbolu), to będą chcieli jak najszybciej wrócić do ekstraklasy.
Pół składu odejdzie, a przecież skoro my przegrywamy ze Stalą Sanok, to ja nie widzę żadnej przesłanki, żeby Widzew, czy Zagłębie Sosnowiec wygrali trzecią ligę w cuglach.
Wiadomo że będzie na nich spinka wszystkich rywali. Poza tym tak mi się wydaje, że różnica między trzecią a pierwszą ligą w Polsce to po prostu 1) bardziej profesjonalne podejście do tego - siłka, odżywki, mniej alko, diety itd. 2) lepsze zgranie, bo więcej treningów. Coś jeszcze do tego pewnie, oczywiście bez kilkudziesięciu zawodników OE, którzy na pewno są solidnymi ligowcami i wybijają się ponad szarzyznę.
Reszta to przecież zwyczajni kopacze i jak tu wygrywać bez kupowania meczy u sędziów czy rywali, jak się chce mieć awans na już...?
Bez tego i poważnych wzmocnień (a kto pójdzie/zostanie, żeby kopać w trzeciej lidze?) to się kończy na 9 miejscu drugiej ligi jak Wisła Płock... (ciekaw jestem jak sobie Łęczna radzi...)Legia
Komentarz
-
Warszawiak jedno ale.. Cacek poważnie zastanawia się nad opuszczeniem Widzewa(info z wczorajszego PS).
A ja szczerze wątpię w kolejkę ludzi którzy będą chcieli kupić ten klub.
Może się zdarzyć, że będą mieli większe problemy niż aktualnie Korona.
Komentarz
-
Zamieszczone przez rydzo(L) Zobacz postaA jak to będzie wyglądało z grupami III ligi, będą np. mecze z warszawskimi ekipami ? Podział na województwa ?OFMC
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomereek Zobacz postaKto by pomyślał, po pierwszych 7 spotkanaich, że ta zabawa dla nas się tak szybko skończy..."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Troche mimo wszystko szkoda. Trudno się nie wkurzać, gdy widzi sie dwie kosy, w tym jedną największą przed sobą w tabeli. Eh."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaTroche mimo wszystko szkoda. Trudno się nie wkurzać, gdy widzi sie dwie kosy, w tym jedną największą przed sobą w tabeli. Eh.
Komentarz
Komentarz