Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Widzew III liga. Do przerwy Polonia leje ich 4-1
    OFMC

Komentarz

• Świetny mecz, jestem w szoku, ze te druzyny potrafiły tak zagrać.

A Widzew jeżdżący po Wieluniach i Skierniewicach...
      "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
        Świetny mecz, jestem w szoku, ze te druzyny potrafiły tak zagrać.

Cóż naszła mnie taka refleksja, że my z tej korupcji to się chyba nigdy nie wyleczymy

Przecież jak Widzew trafi do III ligi, a za klubem tym stoją teraz chyba w miare poważni ludzie (w sensie chcący robić hajs na futbolu), to będą chcieli jak najszybciej wrócić do ekstraklasy.
        Pół składu odejdzie, a przecież skoro my przegrywamy ze Stalą Sanok, to ja nie widzę żadnej przesłanki, żeby Widzew, czy Zagłębie Sosnowiec wygrali trzecią ligę w cuglach.
        Wiadomo że będzie na nich spinka wszystkich rywali. Poza tym tak mi się wydaje, że różnica między trzecią a pierwszą ligą w Polsce to po prostu 1) bardziej profesjonalne podejście do tego - siłka, odżywki, mniej alko, diety itd. 2) lepsze zgranie, bo więcej treningów. Coś jeszcze do tego pewnie, oczywiście bez kilkudziesięciu zawodników OE, którzy na pewno są solidnymi ligowcami i wybijają się ponad szarzyznę.
        Reszta to przecież zwyczajni kopacze i jak tu wygrywać bez kupowania meczy u sędziów czy rywali, jak się chce mieć awans na już...?
        Bez tego i poważnych wzmocnień (a kto pójdzie/zostanie, żeby kopać w trzeciej lidze?) to się kończy na 9 miejscu drugiej ligi jak Wisła Płock... (ciekaw jestem jak sobie Łęczna radzi...)
        Legia

Komentarz

• Lider 4 grupy 3 ligi.
          "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Warszawiak jedno ale.. Cacek poważnie zastanawia się nad opuszczeniem Widzewa(info z wczorajszego PS).

A ja szczerze wątpię w kolejkę ludzi którzy będą chcieli kupić ten klub.

Może się zdarzyć, że będą mieli większe problemy niż aktualnie Korona.

Komentarz

A jak to będzie wyglądało z grupami III ligi, będą np. mecze z warszawskimi ekipami ? Podział na województwa ?
              Ostatnio edytowany przez rydzuuu; 5454.

Komentarz

• Zamieszczone przez rydzo(L) Zobacz posta
                A jak to będzie wyglądało z grupami III ligi, będą np. mecze z warszawskimi ekipami ? Podział na województwa ?
                III liga będzie się nazywała drugą i powstaną dwie grupy. pewno bedzie jakieś pół noc - południe, albo coś na ten kształt.
                OFMC

Komentarz

• No i po zawodach, rekordowo szybko w tym roku.
                  Dziwne, mam na to wyjebane

Komentarz

• Kto by pomyślał, po pierwszych 7 spotkanaich, że ta zabawa dla nas się tak szybko skończy...
                    Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomereek Zobacz posta
                      Kto by pomyślał, po pierwszych 7 spotkanaich, że ta zabawa dla nas się tak szybko skończy...
                      Kilka osób co najmniej.
                      "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                      Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                      Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                      Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                      "
                      Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Troche mimo wszystko szkoda. Trudno się nie wkurzać, gdy widzi sie dwie kosy, w tym jedną największą przed sobą w tabeli. Eh.

Komentarz

Troche mimo wszystko szkoda. Trudno się nie wkurzać, gdy widzi sie dwie kosy, w tym jedną największą przed sobą w tabeli. Eh.
                          Spokojnie, jeszczę będzie czas

Komentarz

• Ale zobacz Z. ile ich mamy za plecami
                            Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• jak dobrze pojdzie to najwieksza kosa spierdoli do 3 ligi

i niech nie wraca

Komentarz

• Wójcik trenerem Widzewa

Komentarz

Pracuję...
                                X