Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Właściciel Polonii Warszawa - Józef Wojciechowski negocjuje ze znanym inwestorem giełdowym Mariuszem Patrowiczem, który jest zainteresowany posiadaniem klubu w ekstraklasie.
Taką informację podał w poniedziałek „Parkiet". Z naszych informacji wynika jednak, że sprawa może być bardziej skomplikowana i w dalszym ciągu w grę wchodzi przeniesienie licencji Polonii do GKS Katowice. Niecały rok temu wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej GKS Ireneusz Król informował, że Patrowicz sonduje możliwość zakupu akcji klubu.
Zależało mu jednak na zespole w najwyższej klasie rozgrywkowej, stąd pomysł przeniesienia licencji z Konwiktorskiej na Bukową. Być może mniejszościowym akcjonariuszem klubu w dalszym ciągu pozostałby Wojciechowski, który planuje inwestycje mieszkaniowe w województwie śląskim i dzięki temu zyskałby reklamę na tamtym obszarze. Podobno sprawa jest bardzo bliska finalizacji, do tej pory opóźniał ją tylko Wojciechowski.
Lecą z ligi jak nic. Runda jesienna to będzie parodia i cyrk (o ile w ogóle wystartują) - jakieś 10 pkt stary do 14 miejsca. A jeżeli nawet trafią na wariata pełnego zapału, który się po czymś takim nie zniechęci to tego już nie odrobią na wiosnę.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Lecą z ligi jak nic. Runda jesienna to będzie parodia i cyrk (o ile w ogóle wystartują) - jakieś 10 pkt stary do 14 miejsca. A jeżeli nawet trafią na wariata pełnego zapału, który się po czymś takim nie zniechęci to tego już nie odrobią na wiosnę.
Do kiedy, ich klub musi się określić łaskawie czy będzie grał czy nie ?
Dziś kontrakt z Zagłębiem Lubin podpisał czeski napastnik Michal Papadopulos. Umowa będzie obowiązywała przez najbliższy rok i znalazł się w niej zapis o przedłużeniu o kolejne dwa lata.
Michal Papadopulos trafił do Zagłębia na zasadzie transferu definitywnego z rosyjskiego FK Rostów nad Donem. W ostatnim klubie czeski napastnik zagrał w dziewięciu meczach rosyjskiej ekstraklasy i strzelił jednego gola.
Zawodnik ma za sobą sześć występów w reprezentacji Czech.
Bardzo się zdziwię jak w przyszłym sezonie Zagłębie nie będzie w czubie tabeli.
Przyszedł do Zagłębia i zrobił kawał dobrej roboty, gdyby nie fatalna runda jesienna to już w zeszłym sezonie Miedziowi byliby bardzo wysoko w tabeli. Teraz robi bardzo dobre transfery, Jeż (dobrze im się współpracowało w Żylinie), Papadopulos, pewnie jeszcze kogoś sprowadzi. Teraz przydałby im się solidny bramkarz i pakę mają bardzo ciekawą.
Przyszedł do Zagłębia i zrobił kawał dobrej roboty, gdyby nie fatalna runda jesienna to już w zeszłym sezonie Miedziowi byliby bardzo wysoko w tabeli. Teraz robi bardzo dobre transfery, Jeż (dobrze im się współpracowało w Żylinie), Papadopulos, pewnie jeszcze kogoś sprowadzi. Teraz przydałby im się solidny bramkarz i pakę mają bardzo ciekawą.
Jez jednosezonowiec i no name, którego nazwisko kojarzy mi sie z obronca Schalke, raczej nie zbawią Zagłębia. Nie mniej trenera jak na polskie warunki maja bardzo dobrego.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
no, sprowadził snajpera który strzela bramkę za bramką klękajcie narody.
A znasz w ogóle tego zawodnika? Pewnie nie, bo jak byś znał to byś tego nie napisał. Papadopulos to jest typ zawodnika podobnego stylem gry do Ljuboji, cofa się, rozgrywa, podaje. Przed czterema laty w lidze czeskiej zdobył 10 bramek, a liga ta stoi na porównywalnym poziomie co polska. Myślę, że na oceny jego umiejętności przyjdzie czas w okolicach grudnia, wtedy może mieć na koncie kilka bramek, a może nie mieć żadnej. Znam go z Banika, Mladej i reprezentacji, co pokaże w Ekstraklasie? U Hapala może odpalić.
Zamieszczone przez szawar
Jez jednosezonowiec i no name, którego nazwisko kojarzy mi sie z obronca Schalke, raczej nie zbawią Zagłębia. Nie mniej trenera jak na polskie warunki maja bardzo dobrego.
Ten nołnejm wywalczył z Żyliną mistrzostwo Słowacji i dostał się do Ligi Mistrzów. Razem z Hapalem. Jednosezonowiec? Chyba każdy widział jak prowadzona była polonia, w Górniku prezentował się bardzo dobrze.
akurat znam tego zawodnika bardzo dobrze jeszcze jak grałem w CM 03/04 to był tam wielkim talentem, którego sprowadzałem do swoich drużyn. I przez CM śledziłem potem jego karierę w realu.
Nic wielkiego nie grał, nie osiągnął. Cofa się, rozgrywa, a z tego co widzę to ma asyst jak kot napłakał. Ot, zwykły średniak, który trafił do ligi polskiej i tyle. Nikt nadzwyczajny.
Mario zastanów się co ty w ogóle piszesz. Wspominasz jego osiągnięcie sprzed 4 lat w lidze czeskiej, gdzie zdobył 10 bramek. Czemu w stosunku do Blanco jego korona króla strzelców (podwójna w lidze greckiej, mocniejszej i od naszej i czeskiej) dla ciebie nic nie znaczyła, bo była zdobyta 3 lata temu?
To mnie właśnie u ciebie wkurza, wybiórczo traktujesz kryteria, u jednego zawodnika coś ma znaczenie, a u drugiego nie wg ciebie (w tym wypadku przeszłość piłkarza). Stosujesz kryteria, które akurat ci pasują.
akurat znam tego zawodnika bardzo dobrze jeszcze jak grałem w CM 03/04 to był tam wielkim talentem, którego sprowadzałem do swoich drużyn. I przez CM śledziłem potem jego karierę w realu.
Nic wielkiego nie grał, nie osiągnął. Cofa się, rozgrywa, a z tego co widzę to ma asyst jak kot napłakał. Ot, zwykły średniak, który trafił do ligi polskiej i tyle. Nikt nadzwyczajny.
Mario zastanów się co ty w ogóle piszesz. Wspominasz jego osiągnięcie sprzed 4 lat w lidze czeskiej, gdzie zdobył 10 bramek. Czemu w stosunku do Blanco jego korona króla strzelców (podwójna w lidze greckiej, mocniejszej i od naszej i czeskiej) dla ciebie nic nie znaczyła, bo była zdobyta 3 lata temu?
To mnie właśnie u ciebie wkurza, wybiórczo traktujesz kryteria, u jednego zawodnika coś ma znaczenie, a u drugiego nie wg ciebie (w tym wypadku przeszłość piłkarza). Stosujesz kryteria, które akurat ci pasują.
Dobra to już nic nie piszę
I jak możesz to ignoruj moje posty, bo rozwalasz każdy temat wycieczkami w moją stronę.
Komentarz