Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Komisja Ligi postanowiła zdyskwalifikować sześciu piłkarzy Śląska, ale ciebie w tym gronie nie ma. Jak rozumieć ten akt łaski?
    - Nie śpiewałem tych obraźliwych słów. Widać to dokładnie na nagraniu. Ale tak w ogóle, to dlaczego komisja karze na podstawie materiału zamieszczonego na portalu Youtube? W tym samym miejscu można znaleźć filmik, na którym piłkarze Polonii Warszawa obrażani są przez kibiców i zawodników Legii. Z tego tytułu nikt konsekwencji nie poniósł…
    Złote myśli Celebana
    Jedna jest siła w tym mieście ...LEGIA to potęga - a wy kim jesteście ?

Komentarz

• plosie pani, plosie pani !! ja wcale nie plułem, a altul pluł baldziej...
      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez me(L)u
        Wcale mu się nie dziwię, bo te dyskwalifikacje dla Stilicia i piłkarzy Śląska to jakaś żenada. Po kieszeni tak, ale nie odsuwanie od meczów.
        Ale ja nie bronię nałożonych kar - ich nie powinno być.

Ale nie powinno ich być z zasady, a nie dlatego, że nie było ich dla Legionistów za byłe czy nie byłe, udokumentowane czy nieudokumentowane, śpiewanie po jakimś innym meczu.
        Skarżypyta bez kopyta i tyle
        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Ale tu nie chodzi nawet o zawieszanie , czy nie zawieszanie.Tylko z tego fragmentu :
          Ale tak w ogóle, to dlaczego komisja karze na podstawie materiału zamieszczonego na portalu Youtube? W tym samym miejscu można znaleźć filmik, na którym piłkarze Polonii Warszawa obrażani są przez kibiców i zawodników Legii. Z tego tytułu nikt konsekwencji nie poniósł…
          wynika ,że chyba nie zauważył ,że na filmiku "piosenkarzy" ze Śląska widać wszystkie twarze i co śpiewają.A o tym filmiku co nasi niby śpiewają coś na sąsiadki to chyba przeczytał w GóWnie , albo na jakiejś stronie swojego klubu.
          Jedna jest siła w tym mieście ...LEGIA to potęga - a wy kim jesteście ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Łukasz Trałka - ex kapitan
            - Jestem szczęśliwy, że zostałem zawodnikiem tak dobrego klubu. Mam nadzieję, że pomogę tej drużynie w osiągnięciu zakładanych celów. Cieszę się, że klub mi zaufał i postaram się jak najlepiej za to odpłacić na boisku - powiedział po podpisaniu kontraktu z Lechem Łukasz Trałka.- Zainteresowanie Lechem jest ogromne i nie ma co porównywać tego z Polonią. Na meczach jest mnóstwo kibiców i aż chce się dla nich grać - dodał były piłkarz Polonii Warszawa.
            Chyba chłopaki z Konwiktorskiej nie będą zachwyceni wypowiedzią swojego kolejnego ex - piłkarza, a nawet kapitana .

Swoją drogą po co Poznaniakom Trałka? To aż tak dobry grajek ?
            Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz posta
              Chyba chłopaki z Konwiktorskiej nie będą zachwyceni wypowiedzią swojego kolejnego ex - piłkarza, a nawet kapitana .

powiedziałbym że tragiczny - ale może od tamtej pory coś się zmieniło:

a było tak:

http://www.weszlo.com/news/4699

a potem cała seria

http://www.weszlo.com/news/4710
              MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz posta

Po nim to już od dawna jadą. Zresztą Trałka na odchodne podczas treningów w klubie Kokosa powiedział do jakiegoś kibica czarnych: "c......wo gramy, a wy c......wo kibicujecie".
                Ciężko ocenić, bo w Polonii nikt nie gra na miarę swoich możliwości.

Komentarz

• Komisja Odwoławcza do spraw licencji dała Widzewowi zgodę na grę w najwyższej klasie rozgrywkowej w nowym sezonie

(...)

- Cały okres przed wydaniem opinii był bardzo intensywny. Najważniejsze, że spełniliśmy wszystkie formalności wymagane przez podręcznik licencyjny i otrzymaliśmy licencję na nowy sezon. Pozostały czas do rozpoczęcia następnego sezonu spożytkujemy na jak najlepsze przygotowanie się do niego zarówno pod względem organizacyjnym, jak i sportowym - mówi Paweł Młynarczyk, wiceprezes Widzewa.
                  Ciekawi mnie, czy spełnili wymóg z sektorem gości ??

Komentarz

• Zamieszczone przez ku(L)fon Zobacz posta
                    Ciekawi mnie, czy spełnili wymóg z sektorem gości ??
                    Pewnie nie musieli, bo np. pod Łodzią się autostrada buduje, albo cokolwiek innego i z obiektywnych względów bezpieczeństwa sektora dla gości się otworzyć nie da
                    ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• W Kielcach Korona otrzymała pieniądze od miasta.

"5 wstrzymało się od głosu.
                      4 przeciw,
                      13 radnych za,

Taki wynik oznacza, że klub Korona Kielce dostanie dodatkowe pieniądze"

Komentarz

• Ta Łódź doprowadza mnie do szału z tym sektorem gości... A co do Korony zagrali dobry sezon więc tak dziwnie by było jakby się rozpadli przez takie coś...

A jeśli chodzi o Widzew to tylko iiiiii WON! z Ekstraklasy...

Komentarz

• Cracovia może znów zagrać w Ekstraklasie

Niewykluczone, że w przyszłym sezonie Cracovia jednak występować będzie w Ekstraklasie. Szefowie klubu prowadzą negocjacje odnośnie wykupienia licencji Polonii Warszawa - donosi "Sport".

Teraz szansą dla Cracovii ma być ciężka sytuacja Polonii Warszawa. W klubie ze stolicy zwolniono ostatnio wszystkich pracowników administracyjnych, a piłkarze zapowiadają masowe odejścia.

W Krakowie powstał pomysł, by wykupić Polonię, przenieść jej siedzibę pod Wawel i zmienić nazwę spółki na Cracovia. Podobny manewr zastosowano kilka lat temu z Groclinem Grodzisk Wielkopolski, który po kupnie przez Józefa Wojciechowskiego, zmieniono na... Polonię Warszawa.
                          Nigdy nie spadnie ... ?

Komentarz

• Hmmm jak to się wtedy będzie nazywało, Groclinovia Kraków?

Komentarz

• Prezes ŁKS odwołał sparing z GKS i zakazał wszelkich kontaktów z tym klubem, tłumacząc, że z klubem zamieszanym w korupcje nie można utrzymywać kontaktów.

Widzę, ze na ŁKSie zaczynają panować wysokie standardy względem innych klubów(w samym klubie nie da się ich zauważyć).

Będzie również bojkot Jagi, Zagłębia Lubin, Cracovii, Śląska, Korony, Widzewa, Piasta, Zagłębia Sosnowiec, Górnika Łęczna, Podbeskidzia Bielsko Biała, (mówiąc o tych ważniejszych, ŁKS też jest na liście w prokuraturze i badają jej wątek tak samo jak GKS)?

Ciężko będzie eŁKSie awansować bojkotując w 1 lidze spotkania z Łęczną i Cracovią, ale mam nadzieje, że prezes pozostanie konsekwentny Ogólnie pociesznych ten człek

Komentarz

• - Józef Wojciechowski chciałby zostać w Polonii Warszawa. Właściciel Czarnych Koszul szuka inwestora, ale jak na razie nie otrzymał żadnych konkretnych propozycji.

- Gdyby znalazł się ktoś, kto by chciał przejąć Polonię, to nawet chętnie bym został w klubie jako mniejszościowy udziałowiec. Mogę zapewnić kibiców, że jeżeli taka opcja się pojawi, to ja się na to zgodzę - mówi w rozmowie z Faktem były prezes stołecznego klubu.

- Ograniczamy koszty i nie chcemy płacić za coś, za co nie musimy płacić. Wszystkie pieniądze, które wkładałem w Polonię, to były moje pieniądze i teraz chcę to ograniczyć. Mecze będą dopiero za dwa miesiące. Wtedy będą ci ludzie, bez których zawody nie mogą się odbyć - tłumaczy właściciel Czarnych Koszul.

Sportowe fakty i emocje w Eurosport TVN24! Czytaj i oglądaj najnowsze wiadomości, mecze na żywo, wyniki meczów - piłka nożna, skoki narciarskie, siatkówka ...
                                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...
                                X