Zamieszczone przez ((L))ukasz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Co do frekwencji.Jak zwykle najepsi.
A tak na poważnie.Dziwi mnie, że takie ekipy jak Lechia czy Śląsk, które na nowych stadionach zagrały jedną rundę mają lepszą śr.frekwencję niż Lech czy Wisła, które na swoich stadionach grały cały sezon.Chociaż w sumie jak się zastanowić to przecież na Lechu był protest, ale Wisły chyba nic nie usprawiedliwia z tak beznadziejnej widowni.Chyba, że wyniki.
E:Aaa no tak zapomniałem.Racja AS efekt nowości i MY przyciąga.Ostatnio edytowany przez SzydeL; 56539.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SzydeL Zobacz postaCo do frekwencji.Jak zwykle najepsi.
A tak na poważnie.Dziwi mnie, że takie ekipy jak Lechia czy Śląsk, które na nowych stadionach zagrały jedną rundę mają lepszą śr.frekwencję niż Lech czy Wisła
Komentarz
-
Zamieszczone przez SzydeL Zobacz postaCo do frekwencji.Jak zwykle najepsi.
A tak na poważnie.Dziwi mnie, że takie ekipy jak Lechia czy Śląsk, które na nowych stadionach zagrały jedną rundę mają lepszą śr.frekwencję niż Lech czy Wisła, które na swoich stadionach grały cały sezon.Chociaż w sumie jak się zastanowić to przecież na Lechu był protest, ale Wisły chyba nic nie usprawiedliwia z tak beznadziejnej widowni.Chyba, że wyniki.
E:Aaa no tak zapomniałem.Racja AS efekt nowości i MY przyciąga.
Gra jest jaka jest, więc przekłada się to na frekwencję. Wy do przedostatniej kolejki walczyliście o mistrza, my ... no wiadomo.
Mówimy tu oczywiście o frekwencji "pompowanej" przez pikników, bo młyn u nas zawsze pełny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Paweł_TSW Zobacz postaBeznadziejnej? Kraków ~750tys. mieszkańców, Warszawa ~1,7mln mieszkańców, a frekwencję macię o 5tys. osób wyższą. Do tego nasza sąsiadka - frekwencja > 8tys na mecz, Wasza >3tys. na mecz.
Gra jest jaka jest, więc przekłada się to na frekwencję. Wy do przedostatniej kolejki walczyliście o mistrza, my ... no wiadomo.
Mówimy tu oczywiście o frekwencji "pompowanej" przez pikników, bo młyn u nas zawsze pełny.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaDodam jeszcze tylko ceny biletow, ktore u nas sa "dosyc" kosmiczne.
Komentarz
-
No tak Daimler ale ceny biletów przydałoby się także zdeprecjonować przez średnie zarobki, które jednak w Warszawie są najwyższe. Wiadomo wszak, że dla przeciętnego Warszawiaka 50 złotych to nie jest tyle samo co 50 złotych dla mieszkańca dajmy na to Bełchatowa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rybak007 Zobacz postaTen sezon powinien pokazać prawdziwe oblicze frekwencji, wszyscy "zwiedzacze" juz odwiedzili swoje stadiony.... a jak RP zdobędzie ME12 ???
Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaNo tak Daimler ale ceny biletów przydałoby się także zdeprecjonować przez średnie zarobki, które jednak w Warszawie są najwyższe. Wiadomo wszak, że dla przeciętnego Warszawiaka 50 złotych to nie jest tyle samo co 50 złotych dla mieszkańca dajmy na to Bełchatowa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez nLc Zobacz postaNo tak Daimler ale ceny biletów przydałoby się także zdeprecjonować przez średnie zarobki, które jednak w Warszawie są najwyższe. Wiadomo wszak, że dla przeciętnego Warszawiaka 50 złotych to nie jest tyle samo co 50 złotych dla mieszkańca dajmy na to Bełchatowa.
bzdura.
Komentarz
Komentarz