Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ja oglądając mecz ostatnich 10 min naliczyłem 6...
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Statystycznie rzecz biorąc, jak już nie było szans na 1 miejsce dla Legii wolę dopiero 2 tytuł Śląska, niż 15 dla Ruchu czy kolejny Lecha. Dla nas to smutny koniec sezonu, który jeszcze niespełna 2 tygodnie temu wydawało się, że będzie najlepszy od czasów LM. Szkoda tak zjebanej szansy na tytuł, bo nie wiadomo, kiedy będzie kolejna. Plus dla Widzewa, że nie podłożył się Lechowi.
Nie wiem co Wisła chciała ani czego nie chciała, nie wiem również jak przebiegał mecz bo oglądałem tylko ostatnie dziesięć minut i w tych dziesięciu minutach przynajmniej dwa razy powiedziałem sobie "***** jaki fart".
No w końcówce trochę ruszyli, żeby trochę poudawać, że coś grają
Wisła podłożyła się w umiejętny sposób, trochę się starali, bramka ze stałego fragmentu, bramkarz trochę nieporadny ale w końcu wszedł w przerwie, nierozgrzany. Tylko w 91 minucie niepotrzebnie dorzucili piłkę temu młodemu na głowę, bo musiał się chłopak namęczyć żeby w nią nie trafić . W sumie cieszę się że tytułu nie weźmie Lech albo banda gwiżdząca na nasz hymn. Z tej trójki już wolałem Śląska. No i oczywiście pozostaje wkur****** że to nie my świętujemy dziś na starówce.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz