Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No to wszystko w normie. Sezon można zakończyć
    "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez Kasztan Zobacz posta
      a widzieliście zderzenie z Sobotą czy pier***** tak dla sportu?
      Dla Sportu... Nie mozna?!
      CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Bramkarz Wisły za bardzo sie nie wysilił, zeby ten strzał Elsnera wyjąć. Wspolna feta kibiców Wisły i Sląska na krakowskim rynku coraz bliżej.
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• zamiast podziękować swoim pajacykom skupiać się na innych - jak kto lubi
          Zwyciężąją tylko tacy, którzy nie tracą wiary.

Komentarz

• Chyba Ci się Kasztan tematy pomyliły. Swoim dziękujemy w innymi miejscu
            "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• 65' Legia 1:0 Korona (Wolski 64)
              65' Widzew 0:0 Lech
              65' Ruch 2:0 Lechia (Piech 18 Straka 21)
              65' Wisła 0:1 Śląsk (Elsner 51)
              70' GKS 1:2 Cracovia (Nowak 40 - Dudzic 15 Sterlecki 36)
              70' Jagiellonia 1:1 ŁKS (Plizga 58 - Bonin 70) [cz. k. Frankowski 52]
              70' Podbeskidzie 0:1 Polonia (Wszołek 12) [n/k Mynar 55]
              70' Zagłębie 1:1 Górnik (Małkowski 19 - Telichowski 70)

1. Śląsk 2. Ruch 3. Legia 4. Lech 5. Korona...

Komentarz

• a na Wisle Legla Warszawa nudne to juz sie robi .
                Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Zamieszczone przez Kasztan
                  były ze 3 lepsze okazje do wpuszczenia bramki, więc wietrzenie spisku w tym meczu to zwykła błazenada. Chyba, że Lechia też się wypina Ruchowi
                  Wisła chyba nie oddała ani jednego strzału. Widać, że nie chcą braciom wyrządzić krzywdy.

Komentarz

• Legia 1:0 Korona (Wolski 64) [cz. k. Radović 87]
                    Widzew 0:0 Lech
                    Ruch 2:1 Lechia (Piech 18 Straka 21 - Madera 85)
                    Wisła 0:1 Śląsk (Elsner 51) [cz. k. Wołczek 81]
                    GKS 2:2 Cracovia (Nowak 40 90 - Dudzic 15 Sterlecki 36)
                    Jagiellonia 2:1 ŁKS (Plizga 58 Kupisz 78k - Bonin 70) [cz. k. Frankowski 52 - cz. k. Saganowski 82]
                    Podbeskidzie 1:1 Polonia (Patejuk 90k - Wszołek 12) [cz. k. Jodłowiec 90] [n/k Mynar 55]
                    Zagłębie 2:1 Górnik (Małkowski 19 Sernas 86 - Telichowski 70)

1. Śląsk 2. Ruch 3. Legia 4. Lech 5. Korona...
                    Ostatnio edytowany przez Szejdi; 5981.

Komentarz

• Zamieszczone przez ultr4 Zobacz posta
                      Wisła chyba nie oddała ani jednego strzału
                      Ja oglądając mecz ostatnich 10 min naliczyłem 6...
                      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                        Ja oglądając mecz ostatnich 10 min naliczyłem 6...
                        mecz na remis ,ale po golu na 0-1 to raczej juz Wisla nie chciala tego gola strzelic
                        Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Statystycznie rzecz biorąc, jak już nie było szans na 1 miejsce dla Legii wolę dopiero 2 tytuł Śląska, niż 15 dla Ruchu czy kolejny Lecha. Dla nas to smutny koniec sezonu, który jeszcze niespełna 2 tygodnie temu wydawało się, że będzie najlepszy od czasów LM. Szkoda tak zjebanej szansy na tytuł, bo nie wiadomo, kiedy będzie kolejna. Plus dla Widzewa, że nie podłożył się Lechowi.
                          Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
                            Nie wiem co Wisła chciała ani czego nie chciała, nie wiem również jak przebiegał mecz bo oglądałem tylko ostatnie dziesięć minut i w tych dziesięciu minutach przynajmniej dwa razy powiedziałem sobie "***** jaki fart".
                            No w końcówce trochę ruszyli, żeby trochę poudawać, że coś grają

Komentarz

• Wisła podłożyła się w umiejętny sposób, trochę się starali, bramka ze stałego fragmentu, bramkarz trochę nieporadny ale w końcu wszedł w przerwie, nierozgrzany. Tylko w 91 minucie niepotrzebnie dorzucili piłkę temu młodemu na głowę, bo musiał się chłopak namęczyć żeby w nią nie trafić . W sumie cieszę się że tytułu nie weźmie Lech albo banda gwiżdząca na nasz hymn. Z tej trójki już wolałem Śląska. No i oczywiście pozostaje wkur****** że to nie my świętujemy dziś na starówce.
                              -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                              -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• A w przyszłym sezonie nie walczący już o nic na 6 kolejek przed końcem Śląsk, da dupy walczącej o mistrza Wiśle.

Komentarz

Pracuję...
                                X