Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Trochę źle to sprecyzowałem bo przy takim układzie tabeli jest to oczywiste.
Miałem na myśli czy jeśli wyprzedzimy Lecha, to oni i tak zagrają w Pucharach?
Trochę źle to sprecyzowałem bo przy takim układzie tabeli jest to oczywiste.
Miałem na myśli czy jeśli wyprzedzimy Lecha, to oni i tak zagrają w Pucharach?
Tak, bo w finale PP grał Ruch.
Ja nie wiem, ale oglądając te mecze mam wrażenie, że nadal drukują, a jak nie, to banda frajerów ci kopacze :/
Pozdrawiam wszystkich, którzy polemizowali ze mną, że jeśli Łks się obroni to będzie cud.
Mówiłem, że nie ma szans wygrać 2 meczy. Abstrahując już od naszej porażki oni i tak zremisowali.
Więc co było jasne już dawno spadł łks i cracovia.
I pewnie jak zwykle cracovia będzie robiła wszystko przy zielonym stoliku, żeby zagrać w ekstraklasie. I jak Termalica i Łks nie dostaną licencji (albo Cracovia połączy się z Termalicą) to jest bardzo możliwe, że niestety oni znowu w ekstraklasie zagrają. Miejmy nadzieję więc, że Nieciecza nie awansuje.
polecam przejść się do naziemnych i obstawić wygraną Śląska z Wisłą. darmowa kasa.
Wisla juz 4 zawiesila pewnie nie zagra maor, troche z me wejdzie od 1 minuty, Wisla odpuszcza.
A wy widzieliście mecz Wisły i co tam odpierdalali zawieszeni "piłkarze"?
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
A wy widzieliście mecz Wisły i co tam odpierdalali zawieszeni "piłkarze"?
Jeśli o mnie chodzi, to wcale nie chodzi mi o zawieszanie piłkarzy, tylko o dawanie do zrozumienia grajkom, że mają oddać mecz. Bo chyba sam potrafisz dostrzec komizm tej flagi przy takim podejściu, i co tu dużo mówić plucie w twarz postaci, która znajduje się na niej.
Skoro ich fetowanym ulubieńcem jest Iwan, który w swojej książce szczerze się przyznaje, że sprzedawał mecze Wisły to o czym tu gadać
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Bo chyba sam potrafisz dostrzec komizm tej flagi przy takim podejściu
Nie potrafię, wyjaśnisz?
@Z. Gdybyś tak chciał dobierać legendy klubów to i wam skurczyłaby się lista
No i pomijam taki szczególik ze niezależnie od okoliczności każda wygrana Śląska z Wisłą tak czy inaczej zostanie okrzyknięta fix-em... Śląsk by o nim tak nie pisać musiałby od wiślaków dostać ze 2/3 do 0 bo inaczej wiadomo ze to mecz odpuszczony.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz