Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Tomek90
    Moja praca wymaga dużo podróżowania więc, wczoraj zawitałem na stadion Wisły. Podzielę się z wami moimi odczuciami po derbach.
    Ch.uj nas to obchodzi.

Sami eksperci od krakowskich klimatów. Chyba co poniektórym słońce przygrzało. Idźcie lepiej na zimne piwo, byle jak najdalej od tego forum.

Poza tym chciałbym przypomnieć, że to temat piłkarski.
    Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez Kocur Zobacz posta
      krakowska gościnność, kiedyś chlebem i solą teraz punktami

z przymrużeniem oka oczywiście - bo szczerze - mam nadzieję że jak przerżną kolejny mecz to tylko dlatego że byli słabsi
      Faktycznie. 19 lat temu jej doświadczyliśmy i nie chodziło jednak o chleb i sól .

Jak dla mnie Wisła obecnie jest w lepszej formie od Śląska i liczę, że jednak nie przerżną hehe . Tylko, że wówczas dla nas to może już nie mieć większego znaczenia, jak w Gdańsku nie będzie wygranej.
      Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

: dlaczego kibice (...)Cracovii to Żydy ? Wciąż czekam na odpowiedz.
        Zapytaj się szefów Jude Gangu

Arczi może użyj kozika i wytnij/przenieś tą całą dyskusję?
        Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

Jestem nowym użytkownikiem i nie spodziewałem się, że kibice Wisły mają tez kompleks Legii, bo to trochę dziwne, że rejestrujecie się na forum naszej drużyny .
          Zdziwienie światem to ogólnie pozytywna rzecz, ale skończ już pisać takie mądrości.

Komentarz

• Kolego Tomku90, odejdź. Zapomnij o tym adresie, albo ktoś ci w tym pomoże. Wydajesz się tak bardzo nieogarnięty i daleki od naszego świata, że lepiej będzie zarówno dla Ciebie jak i dla nas, abyś po prostu się ulotnił. Najlepiej sam. Oszczędź nam nerwów. Myślę, że forum onetu jest dla Ciebie lepszym miejscem.

Komentarz

• No to żeby wrócić do tematu piłkarskiego, to warto zauważyć, że czas tracenia punktów przez naszych rywali do mistrzostwa chyba dobiegł końca, i aby cieszyć się na koniec, musimy nazbierać 6 pkt. Ruch i Lech praktycznie na pewno zdobędą komplet oczek, zastanawiam się co do Śląska, bo mimo wszystko w ostatnim meczu niektórzy zawodnicy Białej Gwiazdy dalej będą walczyli o kontrakty. Dla nas najlepiej byłoby gdyby w tej kolejce wszyscy z czołówki oprócz Korony wygrali (może Widzew będzie chciał zmazać plamę z meczu z Lechią?), bo wtedy Kielczanie do ostatniego meczu przystępują już nie grając o nic i może być nam łatwiej.

Komentarz

• Gdańskie słowiki ćwierkają że Filipiak kupi licencję Polonii/Groclinu
                Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                  Gdańskie słowiki ćwierkają że Filipiak kupi licencję Polonii/Groclinu
                  I tak za sezon znowu spadną, to co się przejmować. Tylko pożytek z tego będzie, bo i jeden wrzód mniej w polskiej piłce

Komentarz

• Gdyby to okazało się prawdą to .
                    http://www.youtube.com/watch?v=lQEA9u9w9Fg

Komentarz

Nie dostałem odpowiedzi na główne pytanie : dlaczego kibice Cracovii to Żydy ? Wciąż czekam na odpowiedz.

Kraków jest jak pryzmat, przez który pięknieje Ojczyzna.

Komentarz

• Pozamiatane

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                          Gdańskie słowiki ćwierkają że Filipiak kupi licencję Polonii/Groclinu
                          - Cracovia jeszcze nie spadła z ekstraklasy. To że jesteśmy na takim a nie innym miejscu w tabeli wcale o tym nie świadczy - powiedział po przegranym 0:1 meczu z Wisłą Kraków trener "Pasów" Tomasz Kafarski.

Porażka w derbach Krakowa z "Białą Gwiazdą" przesądziła o degradacji Cracovii - jeśli nie stanie się nic niezwykłego drużyna ze stadionu przy Kałuży w sezonie 2012/2013 będzie grać w I lidze. Jednak zdaniem trenera Kafarskiego spadek "Pasów" z T-ME nie jest jeszcze wcale przesądzony.

- Szans na wywalczenie utrzymania już nie ma, ale jeszcze nie spadliśmy. Musi nastąpić tak zwane podsumowanie ligi i.... - zawiesił głos szkoleniowiec Cracovii. - Wiele jest rzeczy takich, które mogą o tym zadecydować i być może Cracovia będzie grała w ekstraklasie w przyszłym roku - dodał Kafarski w rozmowie z dziennikarzami po meczu z Wisłą.

Komentarz

• futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa

Wrzucam link do świetnej analizy sytuacji na 2 kolejki przed końcem ligi autorstwa Pawła Mogielnickiego. Jak zwykle solidna robota.

Komentarz

• Analiza potwierdza to o czym pisałem, a tak wielu ze mną polemizowało, że łks może uratować tylko cud.
                              Mają 1% szans.

Dobrze, że to my mamy najwięcej szansy na mistrza, ale mam nadzieję, że kopacze nie czytają takich analiz tylko nastawiają się na zwykłe zapierdzielanie po boisku.

Komentarz

Pracuję...
                              X