No jestem trochę w szoku. 1-2. Brawo za walkę. Mam nadzieję, że ŁKS utrzyma ten wynik.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaJeśli nie to zagwarantujesz zwroty?
PS: Zeby nie było. 20% wygranej biore dla siebie.
E: Z. Oczywiscie jak sie Lechia utrzyma, co przy wyniku 1:2 dla ŁKSu w dzisiejszym meczu, jest troszke mniej prawdopodobne niż w przypadku przegranej eŁKSy.Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Jak tak dalej pójdzie to może nie mieć okazji na oddanie.
Oczywiście nie wierze, że ŁKS to utrzyma (a nawet remis wciąż cudem - przecież umrą około 60 minuty, Grubas to ma chyba tętno 250), ale JEŚLI utrzyma to potem gra u siebie z Bełchatowem (który rozdał już ładnie punkty Lechii) i Jagiellonią (Hajto Piotrkowi nie pomoże?)
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Widać, że ŁKS-owi w oczy na poważnie zajrzało widmo spadku i ładnie teraz zapieprzają, przy okazji robiąc nam bardzo dobrą przysługę. A z naszej strony, będzie można się im odwdzięczyć już na tygodniuObawiam się tylko, że może im nie starczyć sił (w końcówkach spotkań w tej rundzie strasznie siadali), choć Ruch na pewno jest wymęczony po wtorku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez jajcarz Zobacz postaCzym jest niby wymęczony?
Komentarz
-
Zamieszczone przez wojdus1916 Zobacz postaTa liga to jeden wielki kalejdoskopJesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
chyba powoli zaczyna się puchnięcie ŁKS-u...
Nie wiem kogo mają na ławie, ale Gancarczyka to Świerczewski powinien zdjąć w 15 minucie. Gość gra jak sabotażysta. Większość jego kontaktów z piłką/interwencji śmierdzi bramką dla Ruchu.
edyta:
Pączek rozpoczął swój "pressing".
kondycyjnie ten ŁKS to nie jest nawet poziom 2 ligi.Ostatnio edytowany przez padre; 35090.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaNo i elegancko Ruch Legii nie przeskakuje w tabeli
Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
Komentarz