Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
zobacz z kim Śląsk gra 2 najbliższe kolejki,dla mnie się już nie liczą, nie sztuką jest prowadzić z największymi ogórami w lidze.
Ja bym aż tak nie przesadzał, ta liga ma to do siebie, że grający ostatnio padakę Śląsk może przywieźć komplet oczek z Poznania i Konfidenckiej. Zresztą sąsiadki po tej defensywnej napince u nas przepierdolą pewnie kolejne dwa mecze.
Poza tym takie lekceważenie WKS brzmi trochę jak gadanie przed tą kolejką, że mamy już Mistrza i nikt nas raczej nie dogoni...Tutaj walka będzie raczej do końca...sporo jeszcze nerwów przed nami.
Tak więc remis byłby tutaj idealny, choć oczywiście jest raczej nieprawdopodobny.
btw. My z tymi 'ogórami' straciliśmy 2 punkty na Ł3...
Za wczesnie na takie sady... My tez jakos super nie gramy.
Prawda,ale jednak od Śląska zdecydowanie lepiej,myślisz,że w Poznaniu coś ten Śląsk ugra?ja wątpię w to,dlatego zajmijmy się sobą ,jak wygramy z Bełchatowem będą prawdopodobnie 4 pkt. ,a w najgorszym wypadku 3(dla Lecha prawdopodobnie będzie to najważniejszy mecz,być albo nie być jeśli chodzi o puchary ,a kadrowo zdecydowanie lepiej wyglądają od Śląska,piłkarsko też),dlatego kluczem do wszystkiego będzie następna kolejka ,gdzie dziewczyny jadą do Kielc,a Ruch gra z Wisłą no i Lech ze Śląskiem.
Ja bym aż tak nie przesadzał, ta liga ma to do siebie, że grający ostatnio padakę Śląsk może przywieźć komplet oczek z Poznania i Konfidenckiej. Zresztą sąsiadki po tej defensywnej napince u nas przepierdolą pewnie kolejne dwa mecze.
Poza tym takie lekceważenie WKS brzmi trochę jak gadanie przed tą kolejką, że mamy już Mistrza i nikt nas raczej nie dogoni...Tutaj walka będzie raczej do końca...sporo jeszcze nerwów przed nami.
Tak więc remis byłby tutaj idealny, choć oczywiście jest raczej nieprawdopodobny.
btw. My z tymi 'ogórami' straciliśmy 2 punkty na Ł3...
wtedy te ogórki akurat miały zwyżkę formy jedyną w tym sezonie(5 pkt w 3 spotkaniach wtedy),my zaś pod koniec rundy graliśmy coraz słabiej,ale w tej rundzie po tym co widziałem to Cracovia jest pierwsza do spadku.
No może w końcu spadną, chyba że profesor znowu zacznie szukać rozwiązania przy zielonym stoliku. Nie zapominajmy że Zagłębiu już chyba 3 punkty mają odejmować...
Nie wiem jak Wam, ale mi ta morda Małka obrzydza oglądanie jakiegokolwiek meczu z jego udziałem...
No może w końcu spadną, chyba że profesor znowu zacznie szukać rozwiązania przy zielonym stoliku. Nie zapominajmy że Zagłębiu już chyba 3 punkty mają odejmować...
Nie wiem jak Wam, ale mi ta morda Małka obrzydza oglądanie jakiegokolwiek meczu z jego udziałem...
Zagłębiu te 3 punkty mają odebrać dopiero od przyszłego sezonu.Wracając do Śląska,to akurat dziś nie było zbyt wielu przesłanek by mieli stracić punkty,fakt grają beznadziejnie,ale rywala akurat mają wymarzonego na to by wreszcie coś wygrać.Najważniejsze,że jesteśmy dalej liderem,a mądrzejsi będziemy po 2 najbliższych kolejkach,jak pozostaniemy liderem,to już naprawdę sztuką będzie tego nie utrzymać.
Następna kolejka naprawdę ciekawa. Z Bełchatowem łatwo nie będzie, tym bardziej, że zaczęli coś tam grać, ale to będzie szczyt frajerstwa jeżeli nie wykorzystamy takiego układu gier żeby odskoczyć w tabeli.
edyta: dzięki za info twarog1987 i m82. W sumie to dobrze, już się Filipiak i jego świta na takim 'farcie' opierali zbyt wiele razy.
Zagłębie zacznie z -3 pkt następny sezon.
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Komentarz