Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rasiak dla Jagi

A Edi dla Pogoni
    CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Jak to było ? "Na Rumaku do Europy" ?
      Jedna jest siła w tym mieście ...LEGIA to potęga - a wy kim jesteście ?

Komentarz

• Rumak to chyba jednak nie ten koń na którego powinni stawiać !
        SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• Zamieszczone przez Domino KG(L) Zobacz posta
          Rumak to chyba jednak nie ten koń na którego powinni stawiać !
          Interesuje cię los tego klubu?

Bardzo dobrze, że przegrali, w tym sezonie grają straszną padakę i dobrze, że w przyszłym sezonie nie będą mieć pucharów.

Dobrze by było gdyby dzisiaj punkty pogubił Ruch, bo niebezpiecznie zbliża się do podium.

Komentarz

• Śląsk z Cracovią już 1:0 :/
            Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas_Ochota Zobacz posta
              Śląsk z Cracovią już 1:0 :/
              zobacz z kim Śląsk gra 2 najbliższe kolejki,dla mnie się już nie liczą, nie sztuką jest prowadzić z największymi ogórami w lidze.

Komentarz

• Niby mają ciężkie 2 następne kolejki, ale po cichu liczę dzisiaj na remis
                Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez twarog1987 Zobacz posta
                  zobacz z kim Śląsk gra 2 najbliższe kolejki,dla mnie się już nie liczą, nie sztuką jest prowadzić z największymi ogórami w lidze.
                  Za wczesnie na takie sady... My tez jakos super nie gramy.
                  Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez twarog1987 Zobacz posta

Ja bym aż tak nie przesadzał, ta liga ma to do siebie, że grający ostatnio padakę Śląsk może przywieźć komplet oczek z Poznania i Konfidenckiej. Zresztą sąsiadki po tej defensywnej napince u nas przepierdolą pewnie kolejne dwa mecze.

Poza tym takie lekceważenie WKS brzmi trochę jak gadanie przed tą kolejką, że mamy już Mistrza i nikt nas raczej nie dogoni...Tutaj walka będzie raczej do końca...sporo jeszcze nerwów przed nami.

Tak więc remis byłby tutaj idealny, choć oczywiście jest raczej nieprawdopodobny.

btw. My z tymi 'ogórami' straciliśmy 2 punkty na Ł3...
                    Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                      Za wczesnie na takie sady... My tez jakos super nie gramy.
                      Prawda,ale jednak od Śląska zdecydowanie lepiej,myślisz,że w Poznaniu coś ten Śląsk ugra?ja wątpię w to,dlatego zajmijmy się sobą ,jak wygramy z Bełchatowem będą prawdopodobnie 4 pkt. ,a w najgorszym wypadku 3(dla Lecha prawdopodobnie będzie to najważniejszy mecz,być albo nie być jeśli chodzi o puchary ,a kadrowo zdecydowanie lepiej wyglądają od Śląska,piłkarsko też),dlatego kluczem do wszystkiego będzie następna kolejka ,gdzie dziewczyny jadą do Kielc,a Ruch gra z Wisłą no i Lech ze Śląskiem.

Komentarz

• Zamieszczone przez padre Zobacz posta
                        Ja bym aż tak nie przesadzał, ta liga ma to do siebie, że grający ostatnio padakę Śląsk może przywieźć komplet oczek z Poznania i Konfidenckiej. Zresztą sąsiadki po tej defensywnej napince u nas przepierdolą pewnie kolejne dwa mecze.

Poza tym takie lekceważenie WKS brzmi trochę jak gadanie przed tą kolejką, że mamy już Mistrza i nikt nas raczej nie dogoni...Tutaj walka będzie raczej do końca...sporo jeszcze nerwów przed nami.

Tak więc remis byłby tutaj idealny, choć oczywiście jest raczej nieprawdopodobny.

btw. My z tymi 'ogórami' straciliśmy 2 punkty na Ł3...
                        wtedy te ogórki akurat miały zwyżkę formy jedyną w tym sezonie(5 pkt w 3 spotkaniach wtedy),my zaś pod koniec rundy graliśmy coraz słabiej,ale w tej rundzie po tym co widziałem to Cracovia jest pierwsza do spadku.

Komentarz

• No może w końcu spadną, chyba że profesor znowu zacznie szukać rozwiązania przy zielonym stoliku. Nie zapominajmy że Zagłębiu już chyba 3 punkty mają odejmować...

Nie wiem jak Wam, ale mi ta morda Małka obrzydza oglądanie jakiegokolwiek meczu z jego udziałem...

Komentarz

No może w końcu spadną, chyba że profesor znowu zacznie szukać rozwiązania przy zielonym stoliku. Nie zapominajmy że Zagłębiu już chyba 3 punkty mają odejmować...

Nie wiem jak Wam, ale mi ta morda Małka obrzydza oglądanie jakiegokolwiek meczu z jego udziałem...
                            Zagłębiu te 3 punkty mają odebrać dopiero od przyszłego sezonu.Wracając do Śląska,to akurat dziś nie było zbyt wielu przesłanek by mieli stracić punkty,fakt grają beznadziejnie,ale rywala akurat mają wymarzonego na to by wreszcie coś wygrać.Najważniejsze,że jesteśmy dalej liderem,a mądrzejsi będziemy po 2 najbliższych kolejkach,jak pozostaniemy liderem,to już naprawdę sztuką będzie tego nie utrzymać.

Komentarz

• 3-0
                              Po meczu.

Ta Cracovia to jest jakiś ponury żart.

Następna kolejka naprawdę ciekawa. Z Bełchatowem łatwo nie będzie, tym bardziej, że zaczęli coś tam grać, ale to będzie szczyt frajerstwa jeżeli nie wykorzystamy takiego układu gier żeby odskoczyć w tabeli.

edyta: dzięki za info twarog1987 i m82. W sumie to dobrze, już się Filipiak i jego świta na takim 'farcie' opierali zbyt wiele razy.
                              Ostatnio edytowany przez padre; 35090.

Komentarz

No może w końcu spadną, chyba że profesor znowu zacznie szukać rozwiązania przy zielonym stoliku. Nie zapominajmy że Zagłębiu już chyba 3 punkty mają odejmować...

Zagłębie zacznie z -3 pkt następny sezon.
                                Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

Pracuję...
                                X