proste,że mogli nie wiedzieć - my nie raz i nie dwa nie wiedzielismy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez arczi Zobacz postaA kto im powiedział że będzie minuta ciszy?
Zresztą. Niech się sami tłumaczą.
Ad meritum-niedosyt jest bo to był meccz do wygrania. Ale w przeciwieństwie do poprzednich jest światło w tunelu, przynajmniej walczyli, pokazali charakterbi nogi nikt nie odstawiał. Wynik w przekroju całego meczu sprawiedliwy choć niewiadomo jakby to wyglądało jakby było po 11. Nic, teraz trzeba ich jebnąć w PP i zdjąć z Probierza łatkę Guardioli
Tak na marginesie, to czy c+ tak kijowo porostawiał mikrofony czy też GTS jest tak mizerny?Niebiesko-biały herb...
Komentarz
-
Mikrofony kierunkowe tak do siebie maja, szczegolnie ze C+ lubi je stawiac pod sektorem gosci.
Komentarz
-
Zamieszczone przez nst Zobacz postaLadnie w trakcie minuty ciszy gwizdacGłową mur przebijesz!
Komentarz
-
Zamieszczone przez nst Zobacz postaMikrofony kierunkowe tak do siebie maja, szczegolnie ze C+ lubi je stawiac pod sektorem gosci..
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaPoczytaj fora kibiców niektórych polskich klubów to się dowiesz, że C+ zawsze je stawia pod sektorami kibiców Legii.
na K6 za to chyba w ogóle ich nie ma...
Niebiesko-biały herb...
Komentarz
-
Zamieszczone przez TytusPullo Zobacz postana K6 za to chyba w ogóle ich nie ma...To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maciek Zobacz postaa tam są jacyś kibice?Niebiesko-biały herb...
Komentarz
-
Dla mnie po prawdzie mecz do wygrania przez Lecha. Więcej sytuacji i widać że jakiś konkretny plan taktyczny. Wiśle udało się co wyszło przypadkiem. Te zmiany w drugiej połowie? Probież nie miał na ten mecz chyba jeszcze wsztstkego ogarniętego w odóżnieniu od Rumaka. Brakowało tylko "agresji" u Lechitów. Aczkolwiek nie powiem, podział punktów dla Nas jak najlepiej widziany! Choć dla mnie z racji zamieszknia Lech to kosa nr 1 !SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA
Komentarz
-
1. Wisła ma teraz dwa wyjazdy (Bełchatów, Chorzów), a potem gra z nami u siebie. Nie wyobrażam sobie lepszych okoliczności do grania w Krakowie w tej chwili. Może tak być, że oni z tych dwóch wyjazdów wyciągną ledwie jeden punkt, a my z dwóch u siebie 6. Tam już wtedy będzie kompletny rozkład.
2. Nie wyobrażam sobie, by tak grająca Wisła i tak grający Lech mógł zakończyć sezon przed nami. Istnieje sprawiedliwość dziejowa - to jest po prostu niemożliwe.
3. Bielsko"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaTam już wtedy będzie kompletny rozkład.
Komentarz
-
Kibice. 10 obcokrajowców w pierwszym składzie - wątpie."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaNa nas akurat raczej się zepną. W każdym razie byłem lekko zaskoczony, in minus, poziomem dzisiejszego meczu. Obie ekipy miały problem z wymianą 3-4 podań... Były fragmenty, że piłka latała na wysokości 4 metrów praktycznie non-stop.
Mecz obejrzany, na luzie, przy piwku...i odbiór słabiutki, nie dlatego że wypiłem 4 browary, ale własnie dlatego, że wypiłem, dało się to ogladać.
Mam nadzieje, że jutro nasz mecz będzie wyglądał inaczej!
Lech ma tyle punktów straty do nas /jak wygramy/, ile przewagi nad ostatnią w tabeli Cracovią...nawet wiecej straty
)
I tylko LEGIA, LEGIA WARSZAWA
Komentarz
Komentarz