Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Może na nasz najbliższy mecz z AmicoLechem pomyśleć o przygotowaniu oprawy "Tęczowy Poznan*", coś na wzór "Poznańskich Słowików" sprzed kilku lat?
    "Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".

Komentarz

• brawo k.rwa ! LITOŚCI RZEŹNICZAKU.
      Ostatnio edytowany przez turboptyś; 49802.

Komentarz

• PS: To nie ja do niego pisałem, zeby nie było
        CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• A mnie zastanawiają słowa któregoś komentatora czy gdzieś po meczu przeczytane, ze Nakoulma i Ljuboja znają sie z Francji i dlatego sie koszulkami wymienili? Jakim cudem?

Komentarz

• Rzeźnik lekko przesadził A co do Pyrów, to już takie tam mają życie towarzyskie

Legia Warszawa to nasza duma i sława.

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind

PS: To nie ja do niego pisałem, zeby nie było
              Zajebiste nazwisko dla piłkarza .

Komentarz

• Można wręcz rzec, że nazwisko zobowiązuje

Legia Warszawa to nasza duma i sława.

Komentarz

• Zamieszczone przez Adqs
                  A mnie zastanawiają słowa któregoś komentatora czy gdzieś po meczu przeczytane, ze Nakoulma i Ljuboja znają sie z Francji i dlatego sie koszulkami wymienili? Jakim cudem?
                  Nakoulma dał koszulkę Ljuboji a Ljuboja Nakoulmie. Po prostu.
                  "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                  Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                  Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                  Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                  "
                  Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Chłopaki nic nie pili, tylko ćpali.

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind

"chce przeprosić , że to się ujawniło" - dziwne wyznanie.Za swoje debi.lne zachowanie nie przeprosił, tylko za to ,że "się ujawniło"
                      Jedna jest siła w tym mieście ...LEGIA to potęga - a wy kim jesteście ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Adqs
                        A mnie zastanawiają słowa któregoś komentatora czy gdzieś po meczu przeczytane, ze Nakoulma i Ljuboja znają sie z Francji i dlatego sie koszulkami wymienili? Jakim cudem?
                        To Nakoulma powiedział, że poznali się kiedyś we Francji i utrzymują znajomość, dzwoniąc do siebie.

Zamieszczone przez matador
                        "chce przeprosić , że to się ujawniło" - dziwne wyznanie.Za swoje debi.lne zachowanie nie przeprosił, tylko za to ,że "się ujawniło"
                        I ktoś był tak niemiły, że nagrał wszystko. Cham zrobił to ukradkiem, bo przecież nie pajacowali do kamery, o nie
                        raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
                        ------------------------
                        Sportowy serwis, sportowy portal

Komentarz

• Zamieszczone przez Marru
                          Już wiem, nie dogadali się finansowo.
                          G. prawda.
                          Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
                            G. prawda.

no nie mów,że wierzysz,że kibicowanie Wisle mu nie pozwoliło odejść

gdyby tak było w ogóle by z Łks nie gadał
                            ...ta ziemia do Polski należy
                            choć Polska daleko jest stąd,
                            bo wolność krzyżami się mierzy
                            historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Owszem wierzę, znam go trochę osobiście przez wspólnych znajomych i owszem wierzę. A o tym że on rozmawiał z ŁKS nie ma ani słowa po za opowiadaniem Świerczewskiego(choć i jego opowieści się nie zgadzają, najpierw idzie info że menadżer piłkarza i Wisła akceptują warunki wypożyczenia, a potem opowieść o tym że ich nie stać).

reszta pw
                              Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• No no, pięknie się bawią chłopcy

Lech chce iść drogą Legii czyli stawiać na chłopaków z akademii ale widać jeszcze kilka roczników minie zanim oni coś ugrają.Z resztą nie ma co porównywać, u nas chłopaki już wchodzą do pierwszego składu a kilku zaczyna odgrywać kluczowe role, tutaj jak widać na załączonym obrazku jeszcze wiele pracy przed nimi

Zamieszczone przez Kolejorz KKS
                                nie musisz mi udowadniać jak bardzo kochasz Legię. Trochę dystansu miej chłopie.
                                Słuchaj, ja nikomu niczego nie udowadniam, ja chcę tylko uświadomić tobie że to właśnie ty próbujesz udowodnić jak bardzo nienawidzisz Legię.Legioniści to ludzie inteligentne, a jak człowiek jest inteligentny to porozmawia z każdym i o wszystkim

Ale jak widzę twoje niektóre posty to chyba będzie z tym problem, pamiętaj że jesteś w gościach, a jak ktoś jest w gościach to kultura musi być.Więc trochę mniej tej nienawiści a będzie dobrze.
                                Ostatnio edytowany przez karpen; 13229.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎