Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez hummel Zobacz posta
    Wg weszło Ogier trenejro Lecha.
    Już oficjalnie
    CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Coś mi się czuje , że skończy się tym samym dla Lecha co dla Wisły Moskal , co mnie cieszy

Komentarz

• No to Rumak ciagnie...byle w dol Kolejorza

Oszczedzac musza wiec nie ma sie co dziwic. Bardzo dobrze, oby nie mieli pucharow i musieli wysprzedac pol druzyny. Tego im zycze z calych sil.
        http://www.projektpilecki.pl/

Komentarz

• Dziwna decyzja. Chyba Rutkowskiemu już się znudziło.

Komentarz

• może rzeczywiście liczą na Skorżę po sezonie
            "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• Albo na Smudę po Euro

Dobra decyzja. Nowy trener od budowania drużyny na lata powinien przyjść po sezonie, a nie w jego trakcie. Teraz tylko kosmetyka i dociągnięcie tego szrotu bezpiecznie do portu.
              Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez arczi Zobacz posta
                Albo na Smudę po Euro
                "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                  Chodzi mi o najlepsza jedenastke, wybierana po kazdej kolejce przez C+.
                  Z tego co pamiętam z naszych byli Jędza,Ludojad i Janusz Gol Allez Allez - piłkarz kolejki
                  "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• No to Lech dosiadł Rumaka...hehe
                    Ciekawe gdzie z nim zagalopują

Komentarz

• Dobrze, że nie Probierz!!! Z Michałem mogli by się obudzić
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Fajnie, że Lech nie zakontraktował jak na razie żadnego trenerskiego wymiatacza, ale te niektóre posty z multum ekscytacji moglibyście sobie darować. Zarząd Lecha na moje robi to, co ajtijaj w okresie przejęcia drużyny Legii przez Białasa. Na poukładanie zespołu za późno, więc chociaż jakiś tam procent w kwestii wydatków zaoszczędzą, choć dla mnie to jest jeden wielki śmiech z tymi oszczędnościami. No ale Rutkowski to nie kibic, chce aby Lech przynosił mu zyski tak jak kuchenki, to taką polityką się pyry kierują.

A co do Probierza, to się nie zdziwiłbym jakby za chwilę wylądował w Zagłębiu

Komentarz

• Zamieszczone przez ivan Zobacz posta
                          Osiem tysi piechotą nie chodzi
                          Dwieście tysięcy(tyle wyceniano oczko wyżej w lidze) też nie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                            Chodzi mi o najlepsza jedenastke, wybierana po kazdej kolejce przez C+.
                            nie znajdziesz tego w internecie, chyba że ktoś gdzieś notuje na jakieś forumce, czy coś. bo aż z ciekawości, zasięgnąłem języka u źródła.

Komentarz

• Jedenasta C+ : Pawłowski - Jędrzejczyk , Astiz , Grodzicki , Dudu - Zieńczuk , Sobolewski , Gol , Patejuk - Ben Dhifallah , Ljuboja .

Komentarz

• Zamieszczone przez Kolejorz KKS
                                P.S. Nie obrażam się na antyLechowe posty, "życzenie śmierci" itd Nie oszukujmy się, i mnie od malenkłosci z granatem chowali do Was Przecież gdyby nie ta "miłość" nasze istnienie nie miało by sensu , co innego forma, ale to już kwestia szacunku do samego siebie
                                Ić stąd kartoflu.

Komentarz

Pracuję...
                                X