Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dobra decyzja. Nowy trener od budowania drużyny na lata powinien przyjść po sezonie, a nie w jego trakcie. Teraz tylko kosmetyka i dociągnięcie tego szrotu bezpiecznie do portu.
Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna
Fajnie, że Lech nie zakontraktował jak na razie żadnego trenerskiego wymiatacza, ale te niektóre posty z multum ekscytacji moglibyście sobie darować. Zarząd Lecha na moje robi to, co ajtijaj w okresie przejęcia drużyny Legii przez Białasa. Na poukładanie zespołu za późno, więc chociaż jakiś tam procent w kwestii wydatków zaoszczędzą, choć dla mnie to jest jeden wielki śmiech z tymi oszczędnościami. No ale Rutkowski to nie kibic, chce aby Lech przynosił mu zyski tak jak kuchenki, to taką polityką się pyry kierują.
A co do Probierza, to się nie zdziwiłbym jakby za chwilę wylądował w Zagłębiu
P.S. Nie obrażam się na antyLechowe posty, "życzenie śmierci" itd Nie oszukujmy się, i mnie od malenkłosci z granatem chowali do Was Przecież gdyby nie ta "miłość" nasze istnienie nie miało by sensu , co innego forma, ale to już kwestia szacunku do samego siebie
Komentarz