Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Czarni masowa masturbacja tydzień temu po pokonaiu sklecionego w tydzień ŁKSu, w dodatku z wyraźną pomocą sędziego, a wystarcza, że przyjeżdża Widzew i nie tylko wygrywa, ale robi z nimi co chce...
Wygranej nad eŁKSą nie można traktować poważnie, po pierwsze przez wzgląd na fakt, iż samego ŁKSu nie można traktować poważnie a po drugie Czarni wygrali tam z tego co czytałem w bardzo słabym stylu.
Dziś za to przyjechał ligowy średniak i pokazał Czarnym na ich terenie miejsce w szeregu. I prawidłowo.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Najlepsze jest to, że w czasie tego meczu podobno Wojciechowski rozmawia z jakąś firmą zagraniczną, która ma płacić 5 mln zł za reklamę na koszulkach. To się negocjację musiały skomplikować..
5 milionów? Chyba za najbliższe 50 lat tej reklamy na koszulkach.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
5 milionów? Chyba za najbliższe 50 lat tej reklamy na koszulkach.
Tak dzisiaj czytałem, a ile w tym prawdy to nie wiem. Podobno jako jednym z głównych kandydatów do mistrzostwa i ewentualnej gry w LM tej firmie się opłaci. To dzisiaj zobaczyli jaki to główny kandydat
Strzelają bramkę, a zamiast się cieszyć to śpiewka na Legię... debile.
Komentarz