Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Tomereek Zobacz posta
    Tak, zwłaszcza gwiazdka Zahorskiego bardzo szybciutko zgasła.
    A właśnie, Murawski kontuzjowany, ciekawe czy dowołany zostanie Iwański.
    futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa

Jak ogladałem Legie ze Slaskiem to Smokowski cos przebąkiwał ze Leo ma zamiar "Ajwena" powołac na tzw Tureckie Zgrupowanie, czy jakos tak.

a najbardziej mnie smieszy postawa Smudy, bodaj przed sezonem sie zalił w prasie ze Benhauer nie powołuje jego zawodników do Kadry ze pomija ich specjalnie(i takie tam rozne dyrdymaly), a nagle zaczyna płakac ze mu pol składu bierze na jakis tam mecz towarzyski... szkoda slow na tego czlowieka...
    CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
      Tuzin - Wydaje mi sie, że oni grają od lat 80tych w 1 lidze.

Kasperczak przegrał 6 mecz. Nie da się tego wytłumaczyć tym, ze Wieczorek, az tak fatalnie ich przygotował. A gra tam kilku pozal sie boze wybranców Leo.

A z kolei pozytywnym objawieniem moim zdaniem Janas.

I jakze rózne podejscie mediów - bo u Janasa słabo z komunikatywnoscia, a Kaspeczak to 'ekspert'...

Gdzie ten koles z KSP? Nie chwali sie?
      A czym tu się chwalić? Że zagraliśmy słaby mecz... Mam nadzieję, że w sobotę będzie lepiej. No i jest szansa, że w niedzielę Wisełka straci punkty.

Komentarz

• Zamieszczone przez Z.
        Tuzin - Wydaje mi sie, że oni grają od lat 80tych w 1 lidze.
        No prawie, spadli w sezonie 1977/78 i po roku wrócili, później już chyba bez przerw.
        ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• może mi ktoś wyjaśnić jak to się stało, że po czterech meczach znów gramy tym razem u siebie z Bełchatowem? Czy chodzi o to, że ten mecz na wyjeździe był zaległy z pierwszych trzech kolejek które się nie odbyły z wiadomych względów, a u siebie gramy bo zaczyna się runda wiosenna?

Komentarz

• Dokładnie tak jak piszesz.
            "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Ja się zastanawiam po co oni grają te dwie kolejki już teraz? Nie żeby mi to przeszkadzało ale w następnym roku nie ma przecież żadnego turnieju, w którym gramy.
              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• No właśnie. To się zaczęło parę sezonów temu, jak jeszcze mało kto (nikt?) nie miał podgrzewanej murawy i w związku z powyższym, prawie zawsze pierwsze kolejki rundy wiosennej trzeba było przekładać, bo śnieg leżał w najlepsze. Ale teraz, gdy podgrzewana murawa jest obowiązkiem i wszyscy takową posiadają? Może zapomnieli o tym?
                ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz posta
                  Ja się zastanawiam po co oni grają te dwie kolejki już teraz? Nie żeby mi to przeszkadzało ale w następnym roku nie ma przecież żadnego turnieju, w którym gramy.

Na wakacje mozna wcześniej się zawinąć.

Na szczęście w tym roku ostatnia kolejka nie koliduje z Rajdem Barbórki, jak to bywało w zwyczaju przez ostatnie lata.
                  OFMC

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz posta
                    Ja się zastanawiam po co oni grają te dwie kolejki już teraz? Nie żeby mi to przeszkadzało ale w następnym roku nie ma przecież żadnego turnieju, w którym gramy.
                    Może kadra zagra w Pucharze Konfederacji

Przejrzałem terminarz i wniosek jest taki, że nasze gwiazdy będą grały jedną kolejkę na tydzień, tylko weekendy. Nie ma w ogóle terminów środowych. Sezon i tak się kończy 30stego maja. A potem się dziwić, że taki piłkarzyk jedzie na zachód i wypluwa płuca po pierwszych 5ciu kolejkach, lub przykład bardziej wyrazisty, ci co grają w kadrze w sobotę nie mają już siły na mecz środowy w eliminacjach.

Ale pewnie będą przekładania, przecież Craxa i Wisła nie będą miały chyba podgrzewanej murawy.

Komentarz

• No to jest szansa, żeby w ten weekend odrobić straty do Wisły.
                      Warunek: sprzyjające wiatry we Wrocławiu w niedzielę

edyta: To się ŁKS rozstrzelał, kiedy ostatnio 3 bramy sieknął w meczu? :szok:
                      Ostatnio edytowany przez pzk; 10692.

Komentarz

• Zamieszczone przez p-i-o-t-r-e-k-p Zobacz posta
                        No to jest szansa, żeby w ten weekend odrobić straty do Wisły.
                        Warunek: sprzyjające wiatry we Wrocławiu w niedzielę
                        No to chyba warunek będzie spełniony i to z nadwyżką, bo wyprzedzimy Wisłę w tabeli.
                        Jeszcze 2 minuty + doliczony.

Komentarz

• Zamieszczone przez PoloniaDumaStolicy Zobacz posta
                          A czym tu się chwalić? Że zagraliśmy słaby mecz... Mam nadzieję, że w sobotę będzie lepiej. No i jest szansa, że w niedzielę Wisełka straci punkty.
                          Można by rzec, że prorocze słowa

Komentarz

• skąd ja wiedziałem, że zaraz zobacze twój wpis? e-dramy ciąg dalszy.

Komentarz

• Zamieszczone przez kiubz Zobacz posta
                              Ale pewnie będą przekładania, przecież Craxa i Wisła nie będą miały chyba podgrzewanej murawy.
                              Będą mieć. Craxa ma dać oświetlenie, a Wisła ma zagwarantować podgrzewaną murawę na Suchych Stawach.

Komentarz

• Zamieszczone przez Teraz JA Zobacz posta
                                Będą mieć. Craxa ma dać oświetlenie, a Wisła ma zagwarantować podgrzewaną murawę na Suchych Stawach.
                                Jacy zgodni

Podgrzewana murawa.... generalnie nie sądziłem, że coś mnie w tej lidze może jeszcze zdziwić, ale jak się okazało, byłem naiwny. Po obejrzeniu Ligi + ekstra, połowa meczów grana na śniegu, mimo, że każdy klub ma podgrzewaną murawę. Ale to nic... to co się działo na Lechii to istne kuriozum... mecz opóźniony, bo klub nie ma farby innej niż biała, a jak znowu spadnie śnieg to linii nie będzie widać, więc kombinują, sypią jakimś proszkiem wzdłuż linii na czerwono, oczywiście totalnie nic nie widać, więc się zastanawiają czy śnieg spadnie czy nie.... a dlaczego jak śnieg spadnie to się na murawie nie rozpuści... bo.... uwaga!!! ... na Lechii albo działa podgrzewana murawa, albo jupitery, ale żeby na raz to ni uja, więc albo gramy po ciemku, albo na śniegu, taki zajebisty patent mają, nie przewidzieli, że może być i ciemno i śnieg padać, w końcu to ewenement... bez kitu, jeszcze się śmieje jak to piszę, polska liga
                                Ostatnio edytowany przez kiubz; 1031.

Komentarz

Pracuję...
                                X