Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Albo nie ma argumentów
    Żadnych.

Komentarz

• A po co odpowiadać komuś, kto doping ocenia naq podstawie C+ lub youtube?

Komentarz

• Chyba nie chcesz nikomu wciskac , ze to tylko i wylacznie przez slaba jakos nagrania wasz doping wygladal smiesznie?
        ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Smiesznie czy niesmiesznie, ale rozstawienie mikrofonow ma bardzo duze znaczenie. Poza tym chyba nie oczekiwales, ze 100-osobowa grupa przekrzyczy kilka tysiecy Arkowcow?

Komentarz

• Nie wiem jakim sprzetem posluguja sie nagrywajacy ze stronki Arki, ale smiem twierdzic, ze przy kreceniu tych filmikow nie rozstawiali zadych mikrofonow.
            Nie oczekiwalem, jednak gwarantuje Ci, ze jakby postawic przy was 50 osob z GKSu Belchatow to byliby glosniejsi.I nie mowie tego napinkowo - jestem o tym przekonany.
            ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• No widze, ze jestes znawca w tym temacie. Na nastepnym wyjezdzie damy wiecej z siebie, zebys mogl nas ocenic na plus. Pasuje?

Komentarz

• Przypasuje mi dopiero jak znikniesz i nie wrocisz.
                ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• ej a tabliczkę z Grodziska Wlkp. już sobie powiesiliście na stadionie?
                  "Nie jeden, nie raz próbował Nas zniszczyć, nie pierwszy raz powstajemy ze zgliszczy, teraz Nasz czas nadszedł, korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę, wytrzyj łzy - to ważne"

Komentarz

• DyskoPolo Warszawa.
                    Wogole co robi tu kibic DyskoPolo na forum Legii???

Komentarz

• Panowie – naprawdę was to nie nudzi?

Przecież tutaj od paru stron dyskusja stoi w rozkroku. Czy naprawdę wy wierzycie w to, że któraś ze stron przyzna racje drugiej?

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace
                        Przecież tutaj od paru stron dyskusja stoi w rozkroku. Czy naprawdę wy wierzycie w to, że któraś ze stron przyzna racje drugiej?
                        OOOOOOOOOOOOOOOO, to Ty się wypowiedz i zakończ ten spór....... PLEASE

będzie obiektywnie

Komentarz

• Proponuje:

Komentarz

• O GieKaeSiak chce zakonczyc spor....Juz mnie nic nie zdziwi

P.S
                            Za jakim GKS jestes???

Komentarz

• Kooooooooeeeeeeeeeeeeeerrrrrrwaaaaaaaaaaaa........ .

Komentarz

• Zamieszczone przez TZD
                                ej a tabliczkę z Grodziska Wlkp. już sobie powiesiliście na stadionie?
                                Nie. Ale w maju wywiesimy tabliczkę z napisem "Polonia Warszawa - Mistrz Polski 2008/09"

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎