Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz posta
    Nie potwierdzone, także mam nadzieje, że nikogo na tyle nie jebło, żeby tego dziada zatrudniać.
    Wymień jednego trenera Lechii, który osiągnął promil tego co dziad.

P.S. Może być podmiot zbiorowy w postaci wszystkich trenerów Lechii razem wziętych.
    "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Potwierdzone.

Komentarz

• Wiesz ja osobiście liczyłem na Globisza tylko, że sie na niego wypięto w Lechii.

Ok sorry pan trener Janas

Komentarz

• Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz posta
          To co osiągnął to było kiedyś, gość jako trener jest wypalony jak dla mnie.
          1. Było kiedys, ale do tej pory nikt nie potrafil tego powtorzyć
          2. To ze jest wypalony nie znaczy zebys wbijał na forum Legii, ktora dzieki niemu zdobyła 2 tytuły i grala w Cwiercfinale Ligi Mistrzów, i cisnał mu per "dziad".
          CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
            2. To ze jest wypalony nie znaczy zebys wbijał na forum Legii, ktora dzieki niemu zdobyła 2 tytuły i grala w Cwiercfinale Ligi Mistrzów, i cisnał mu per "dziad".
            3 Mistrzostwa, bo w 1993 był asystentem, dwa Puchary Polski jako piłkarz, dwa jako trener, doliczyłem się jeszcze Superpucharu. A no i był asystentem w czasie IO 1992. Oczywiście nie muszę dodawać, że to za jego czasów mieliśmy ostatnią normalną Reprezentację Polski.
            "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Teraz będzie ciekawy ten wyścig zbrojeń w strefie spadkowej. Wybór Janasa raczej oznacza uległość trenera względem góry także na żadne szaleństwo nie ma co liczyć i dużych wzmocnień nie ma co oczekiwać. Może jacyś Litwini, Łotysze. Kilku odkurzonych zawodników z I ligi i ewentualnie dorzucenie kogoś z młodych zawodników.

Rewolucja w składzie zapowiada się w Lubinie i w Cracovii. Jaga już zaczęła łowy, aby wskoczyć na miejsca 6-8 i oddalić się bezpiecznie od strefy spadkowej.

Bełchatów i ŁKS - bieda. Pierwsi będą stawiali na młodzież (a kiedy na nich nie stawiali), a drudzy będą grali zawodnikami, którzy zgodzą się na pół roku bez pensji. Dwaj murowani kandydaci do spadku.

Także jeżeli Lechia nie chce się obudzić z ręką w nocniku to musicie się modlić, aby Janas jakoś ustawił ten zespół, aby nie przegrywać z dołem tabeli i może wyrwać kilka punktów czołówce.

Komentarz

• Oj dobra Panowie przepraszam zagalopowałem sie troche Nie miałem broń Boże na celu Was urazić.

No ale nie będe ukrywał, że zwolennikiem jego obecnie nie jestem bo nie szło mu zabardzo ostanio w klubach. No nic info potwierdzone, zobaczymy co nam dalej przerwa w rozgrywkach przyniesie.Cudów oczywiście nie ma co oczekiwać, nalezy jednak mieć nadzieje i rozliczyć prezesa po tym, czy te obiecane wzocnienia będa czy to kolejne słowa rzucane na wiatr żeby na chwile kibiców uciszyć.
                Ostatnio edytowany przez Kociewiak; 25293.

Komentarz

• Tak czy siak, jak Traore tego na wiosnę nie pociągnie jak w poprzednim sezonie, to ciekawie nie będzie w Gdańsku.

Komentarz

• Na wiosne to Traore może już nie być w Gdańsku...
                    Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• oooo....o Janasa sie nawet kcicie , ja pierdole jaka napinka

niech ginie, poszedł do ksp a tu grono szacunkowiczów

**** z nim
                      ...ta ziemia do Polski należy
                      choć Polska daleko jest stąd,
                      bo wolność krzyżami się mierzy
                      historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Bez kitu, trener który ostatnią dekadę swojej kariery zawdzięcza w głównej mierze asystentom, w tym Skorży.

Komentarz

• Największy leń w Ekstraklasie ląduje w ekipie która musi wiosną być jedną z najszybszych aby doczłapać się do górnej części tabeli. Nieźle to sobie wymyślili w tym Gdańsku

Z drugiej strony to trochę smutne, bo oznacza, że JW zostaje w Warszawie.
                          Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                            oooo....o Janasa sie nawet kcicie , ja pierdole jaka napinka

niech ginie, poszedł do ksp a tu grono szacunkowiczów

**** z nim
                            W końcu głos rozsądku hehe właśnie miałem pisać, że ciekaw jestem jak Panowie "szacunkowicze" by się wypowiadali o Panie trenerze Pawle Janasie gdyby np. miał teraz przejść do Legii za Skorże

Komentarz

• Zamieszczone przez arczi Zobacz posta
                              Największy leń w Ekstraklasie ląduje w ekipie która musi wiosną być jedną z najszybszych aby doczłapać się do górnej części tabeli. Nieźle to sobie wymyślili w tym Gdańsku
                              Bez transferów i z Traore w Legii (fajnie by było) to jak oni się utrzymają to będzie dobrze.

Komentarz

• Zamieszczone przez Grzywa Zobacz posta
                                W końcu głos rozsądku hehe właśnie miałem pisać, że ciekaw jestem jak Panowie "szacunkowicze" by się wypowiadali o Panie trenerze Pawle Janasie gdyby np. miał teraz przejść do Legii za Skorże
                                Jezeli cie to tak bardzo interesuje to ci juz odpowiadam. Napewno nie w taki sposob jak tu twoj zgodowicz

Chvj z Dziekanowskim, Szamotulskim, Kiełbowiczem, Dowhaniem i paroma innymi ludzmi kojarzonymi przede wszystkim z Legią, a majacymi krótsze lub dłuzsze epizody w Polonii a nawet w Gwardii.

PS: Niech mi tu ktos zaraz nie wyjeżdża ze szczesnym. Bo on a Janas to chyba zupełnie nie ten kaliber.
                                Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
                                CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

Pracuję...
                                X