No popatrz, a mnie się wydawało że napastnik ma strzelać bramki...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
o ile mnie pamięć nie myli, to najskuteczniejszy napastnik zostaję królem strzelców, ale to nie daję mu jeszcze tytułu najlepszego napastnika.
Zresztą oceniając obiektywnie(bo tak ja to robię) to chyba nie powiesz, że DUDU miał lepszą rundę od Danjela? abstrahując oczywiście od tego, ze to nagrodę powinien zdobyć Rudnev.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postao ile mnie pamięć nie myli, to najskuteczniejszy napastnik zostaję królem strzelców, ale to nie daję mu jeszcze tytułu najlepszego napastnika.
Mógłbym się zgodzić, że inny napastnik może być najlepszym piłkarzem, ale najlepszego napastnika powinno wyróżniać nie co innego jak zdobyte bramki właśnieraz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
------------------------
Sportowy serwis, sportowy portal
Komentarz
-
Zamieszczone przez me(L)u Zobacz postaNie daje? Ciekawe...
Mógłbym się zgodzić, że inny napastnik może być najlepszym piłkarzem, ale najlepszego napastnika powinno wyróżniać nie co innego jak zdobyte bramki właśnie?
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Napisz do Eurosportu i zapytajraz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
------------------------
Sportowy serwis, sportowy portal
Komentarz
-
Zapewne dlatego że Rudnevs został wyróżniony tytułem najlepszego piłkarza, a kolejni strzelcy to:
Biton - 9 goli w e-klasie, 3 w LE i 2 w PP. Średnio 1 bramka na 129 minut
Frankowski - 9 goli w e-klsie, 1 w LE. Średnio 1 bramka na 137 minut
Ljuboja - 8 goli w e-klasie, 1 w LE. Średnio 1 bramka na 254 minuty
Cani - 8 goli w e-klasie, 2 w PP. Średnio bramka co 95 minPodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez me(L)u Zobacz postaNapisz do Eurosportu i zapytajPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Rafał Ulatowski zwolniony z Lechii Gdańsk
Zarząd Lechii Gdańsk rozwiązał kontrakt z trenerem Rafałem Ulatowskim.
- Na pewno chcielibyśmy podziękować trenerowi za to, że podjął wyzwanie i poprowadził drużynę, w sytuacji gdy znalazła się ona na zakręcie. Niemniej jednak nasze wizje wychodzenia z kryzysu różniły się i dlatego podjęta została taka decyzja - powiedział prezes Lechii Gdańsk Maciej Turnowiecki.
Nazwisko nowego szkoleniowca poznamy prawdopodobnie jeszcze w tym roku. Ulatowski poprowadził Lechię w 4 spotkaniach, w których jego piłkarze zdobyli 3 punkty.
Coś mu nie idzie trenerka w e-klasie. W tamtym roku same porażki z Cracovia, teraz fartem zwycięstwo z Ruchem i reszta porażki ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Svitlica_Stanko Zobacz postahttp://www.90minut.pl/news/176/news1...ii-Gdansk.html
Coś mu nie idzie trenerka w e-klasie. W tamtym roku same porażki z Cracovia, teraz fartem zwycięstwo z Ruchem i reszta porażki ...
Komentarz
-
Myślę,że tak marna ilość bramek zdobytych przez Lechistów, spowodowana jest wypięciem się przed sezonem na nich Olisadebe... Ten czarnoskóry polski snajper by był prawdziwym "rządłem" u nichOstatnio edytowany przez Svitlica_Stanko; 48063.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Svitlica_Stanko Zobacz postaMyślę,że tak marna ilość bramek zdobytych przez Lechistów, spowodowana jest wypięciem się przed sezonem na nich Olisadebe... Ten czarnoskóry polski snajper by był prawdziwym rządłem u nich
Komentarz
-
Zamieszczone przez twarog1987 Zobacz postaAkurat poszło zapewne o to,że chciał transferów ,a od dawna wiadomo,że Kuchar robi biznes na Lechii i do transferów skory nie jest,dla niego idealny był przydupas Kafarski
Komentarz
Komentarz