A mi się wydaje, że wcale nie zapominają. Po prostu jak już wiele osób pisało - nie mieli charakteru by podążyć trudniejszą drogą, nie mają charakteru teraz by przyznać jak to rzeczywiście wygląda, choć dobrze sobie z tego zdają sprawę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PoloniaDumaStolicy Zobacz postaZ. Ale kupiliśmy Groclin...
Komentarz
-
Ludzie czego wy wymagacie od ekipy, która konsekwentnie od wielu lat pokazuje że są frajerami w KAŻDYM elemencie kibicowskiego rzemiosła i w KAŻDEJ sytuacji kiedy mają okazję udowodnić że frajerami nie są. Skończcie głupie dyskusje, bo szkoda klawiatury i czasu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PoloniaDumaStolicy Zobacz postaLider
Banerek z Grodziska zabrany, zamrzecie "vice" i będzie jak znalazł
Komentarz
-
Zamieszczone przez PoloniaDumaStolicy Zobacz postaLiderWśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PoloniaDumaStolicy Zobacz postaLider(teraz, to już właściwie Tesco)
nie nudzi ci sie to tak swoją szosą?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaA ja sobie tak mysle ze jak jeszcze Polonia zremisuje z Jaga to piekna rezyseria.
I podobno korupcji juz nie ma i takie tam.
* poważne pytanie...szanuj i bądź szanowany...
Komentarz
-
Lewandowski gol
Były napastnik Znicza Pruszków świetnie przyjął piłkę i oddał strzał po ziemi z bardzo ostrego kąta.Ostatnio edytowany przez Z.; 6102."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
groklinieDumoWielkopolski nie doczekałem się twojej odpowiedzi na temat waszego "dopingu" w meczu z Arką"Nie jeden, nie raz próbował Nas zniszczyć, nie pierwszy raz powstajemy ze zgliszczy, teraz Nasz czas nadszedł, korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę, wytrzyj łzy - to ważne"
Komentarz
Komentarz