Zamieszczone przez Adin
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
nie widziałem reszty nominacji, ale Leńczyk w Sląsku i Fornalik w Ruchu zrobili kawał dobrej roboty.Bardziej zasłużyli.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postanie widziałem reszty nominacji, ale Leńczyk w Sląsku i Fornalik w Ruchu zrobili kawał dobrej roboty.Bardziej zasłużyli.My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postanie widziałem reszty nominacji, ale Leńczyk w Sląsku i Fornalik w Ruchu zrobili kawał dobrej roboty.Bardziej zasłużyli."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez matx Zobacz postaSkorża zdobył Puchar Polski, zakwalifikował się fazy grupowej Ligi Europy i z tej grupy wyszedł, a prowadzona przez niegp Legia została wybrana drużyną roku, więc po czym wnosisz, że Lenczyk i Fornalik bardziej zasłużyli? To jest piłka nożna. Kryteria oceny nie są jakoś mocno skomplikowane.
Radovic - tu się zgadzam.
Legia Warszawa - wyrównanie ze Śląskiem (jeśli był on nominowany, bo nie widziałem?)Niech będzie, że ok.
Trener - Fornalik.Ostatnio edytowany przez Adin; 25097.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postano bez przesady.Ale jakie warunki do pracy miał MS, a jakie Fornalik.Tutaj nagroda jest przyznawana za tytuł" najlepszy trener", a nie "trener z największymi sukcesami". .My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Zamieszczone przez matx Zobacz postaNo właśnie, bez przesady. Dziwne, żeby trenerem roku został trener 12 drużyny poprzedniego sezonu. Sukcesy w 2011 to jest właśnie to co wyróżnia Skorżę na tle Lenczyków, Fornalików, czy innych Zielińskich. Wg mnie nagroda jak najbardziej zasłużona.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
+ jeśli mnie pamięć nie myli ogrywał MS w bezpośrednich meczach.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaten inny Lenczyk zdobył w 2011roku 11punktów więcej niż Skorża, pomijam już potencjał $ Legii i Śląska, i pozycję z której startowałOstatnio edytowany przez matx; 4141.My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Ale tej nagrody nie przyznawali w kategoriach "ile trenerzy zdobywali punktów w bezpośrednich starciach" itp. Skorża dostał tą nagrodę za sukcesy w tym roku jakimi niewątpliwie było zdobycie Pucharu Polski i awans do 1/16 Ligi Europejskiej , a Lenczyk co osiągnął ?Jedna jest siła w tym mieście ...LEGIA to potęga - a wy kim jesteście ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez matador Zobacz postaAle tej nagrody nie przyznawali w kategoriach "ile trenerzy zdobywali punktów w bezpośrednich starciach" itp. Skorża dostał tą nagrodę za sukcesy w tym roku jakimi niewątpliwie było zdobycie Pucharu Polski i awans do 1/16 Ligi Europejskiej , a Lenczyk co osiągnął ?
Komentarz
-
ale co Wy porównujecie
"najlepszy trener" to nie taki który osiąga największe sukcesy, tylko taki, dzięki któremu drużyna którą prowadzi, gra lepiej niż się spodziewano/zanotowała największy progres - najlepiej "trenuje" dany sort zawodników.
Według tego co piszecie, to najlepszym trenerem powinien być Maskant, zdobył MP i też gra w LE.
Inne są chyba oczekiwania wobec Śląska, a inne wobec Legii. Rozumiem, że gdyby Kasperczyk awansował do pucharów, to i tak byłby gorszy od gościa, który Legią/Lechem/Wisłą zdobędzie mega prestiżowy Puchar Polski??
Póki co to Skorża gówno osiągnął, a 1 FARTOWNY mecz z ruskami, zaciemnia obraz całego sezonu/roku.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Do tej pory sądziłem, że trenera ocenia się właśnie za osiągnięcia takie jak ma Skorża w tym roku, a jakimi nie może się pochwalić żaden inny trener w tym roku. Jeśli tak nie jest, to może weźmiemy trenera takiego Gryfa Wejherowo, dlaczego nie dostał żadnej nagrody, skoro doprowadził swój zespół do największego sukcesu w historii klubu?"..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alejku Masalama Muhamad Zobacz postaDo tej pory sądziłem, że trenera ocenia się właśnie za osiągnięcia takie jak ma Skorża w tym roku, a jakimi nie może się pochwalić żaden inny trener w tym roku. Jeśli tak nie jest, to może weźmiemy trenera takiego Gryfa Wejherowo, dlaczego nie dostał żadnej nagrody, skoro doprowadził swój zespół do największego sukcesu w historii klubu?
Zresztą ja nie piszę o największym sukcesie danej drużyny, tylko o tym, że dany zespół w skali całego roku (czyli nie 1,2,3,4 meczy, a np.15) gra wykorzystując maksimum swoich umiejętności, a czasami wznaszając się ponad to maksimum
NAJLEPSZY≠NAJBARDZIEJ UTYTUŁOWANY
czy gdyby Olimpia Elbląg grała w finale ligi mistrzów, w którym przegrałaby z Realem, to by znaczyło, że Mourinho był w danym roku lepszym trenerem od Anatolia Piskovetsa??Lieber tot als rot!!
Komentarz
Komentarz