Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
KSP bym nie skreślał zupełnie. Zawsze jest opcja, że (odpukać) JW się rozmyśli i da swoim gamoniom ostatnią szansę, robiąc jako jedyny w zimie jakieś szalone zakupy.
"Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"
KSP bym nie skreślał zupełnie. Zawsze jest opcja, że (odpukać) JW się rozmyśli i da swoim gamoniom ostatnią szansę, robiąc jako jedyny w zimie jakieś szalone zakupy.
" Wojciechowski ostatnio często na to narzekał. Że nie ma stadionu, kibiców, infrastruktury " . Tu progresu raczej nie widać .
Przy okazji tego meczu wydało się od kogo kserujemy przyśpiewkę "Deyna Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz!"
Wiślacy śpiewają ją ku chwale obecnego trenera
'mniej pisać, więcej czytać'
_______
Jest tylko jedno takie miejsce ...
Ja tam bym się nie przejmował. Dobrze, że czarnuchy urwały punkty Wiśle, bo ona i tak jest poważniejszym kontrkandydatem do tytułu mając do niego 10 punktów straty, niż ta zgraja przypadkowych patałachów układanych przez wuefistę mając do pierwszego punktów 3. Mieli sporo szczęścia przy większości swoich punktów, a wiadomo - żaden fart nie trwa wiecznie. Na wiosnę potracą punkty z byle kim, skończą jak zwykle w środku tabeli i JW sobie będzie pluł w brodę, że nie zwiał do tej Lechii póki miał ku temu okazję.
No chyba, że zwieje
No i spojrz, nie wyszlo.
Teraz tylko za Cracovia kciuki trzymac i bedzie fajnie, nie? :>
Ja nie wiem, Ty przychodzisz tutaj "sympatycznie sobie pogadać", bo masz jakiś syndrom sztokholmski, czy co?
No i spojrz, nie wyszlo.
Teraz tylko za Cracovia kciuki trzymac i bedzie fajnie, nie? :>
A nie możesz "za Carcovia kciuki trzymac" i się tasować na swoim forum?
Chociaż z drugiej strony, to może jest jedna z ostatnich okazji kiedy temat Ekstraklasa dotyczy cie bezpośrednio..
A nie możesz "za Carcovia kciuki trzymac" i się tasować na swoim forum?
Chociaż z drugiej strony, to może jest jedna z ostatnich okazji kiedy temat Ekstraklasa dotyczy cie bezpośrednio..
Takiego lizania jajek właścicielowi jak u dziewczyn to w życiu nie widziałem. Najpierw oprawa, teraz kołyska... nie ma sensu śpiewać "Polonia K, Polonia S..", bo z tym, że sa kurvami to się sami już nie kryją.
Jak się Józek w końcu zdecyduje zwinąć cyrk to mu chyba będą popłakane pod domem strajkować(o ile minimum wyjazdowe osiągną, bo to jednak wyprawa pod Warszawę).
Komentarz