Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nie odróżniasz komentowania decyzji w twarz sędziemu podczas zawodów a wypowiadania się w przerwie do kamery?
Odróżniam zachowanie głupie (plucie się do sędziego) od normalnego (komentarz w przerwie). Wilk woli za komentarz łapać kartki a potem mówi, że nie jest od komentowania. Komedia. Ale luz, to chyba nie była najważniejsza kartka w tym meczu
Proszę tu nie jeździć bo hałas jak na produkcyjnej hali
ONI MAJĄ PARAGRAFY A MY MAMY GRANATY W GĘBIE KTÓRE MOGĄ NAM WYPALIĆ
Szemrane typy co chcą czyścić nam morale, znowu wmawiać, że kolorowe znacze szare
Dzielić nas jak nigdy dotąd, leczyć swe kompleksy - ja mam tego potąd!
Szemrane typy co chcą czyścić nam morale, znowu wmawiać, że kolorowe znacze szare
Odróżniam zachowanie głupie (plucie się do sędziego) od normalnego (komentarz w przerwie). Wilk woli za komentarz łapać kartki a potem mówi, że nie jest od komentowania. Komedia. Ale luz, to chyba nie była najważniejsza kartka w tym meczu
Aha, czyli lepiej po niefortunnej decyzji sędziego nie powiedzieć nic i potulnie przyjąć niezasłużoną kartkę, a potem w przerwie powiedzieć w C+ że sędzia **** bo mi kartkę pokazał
szewczyk: przecież kartka była za dyskusję a nie za faul. W przerwie może sobie paplać co chce za to podczas meczu tak naprawdę osłabia drużynę. Naprawdę nie wiem czego tu bronisz, mnie podobne kartki Radovica wkurwiają niemiłosiernie - jak Ci się to podoba, bo jest "charakternie" no to ok.
Kuponik był chyba do mnie - kolejny ciekawy wniosek Wynik oczywiście najgorszy z możliwych.
Komentarz