Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Podbeskidzie - GKS
ogląda się jak mecz w okręgówce..Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.Komentarz
-
sport to zdrowie ale coś ponuro ostatnio - Kehl, Koudelka, teraz tenKomentarz
-
Przeszukałem kilka relacji live i nie ma słowa o tym co się z nim dzieje.
Zamieszczone przez wpJuż na samym początku meczu Wisły Kraków z Polonią Warszawa doszło do mrożących krew w żyłach wydarzeń. Po zderzeniu głową z Szultesem nieprzytomny na murawę upadł Dragan Paljić i z murawy został zabrany karetką do szpitala.
Do zdarzenia doszło ok. 4 minuty meczu. Wtedy to do dośrodkowanej z lewej strony boiska piłki w polu karnym Wisły wyskoczyli Pavel Szultes i Dragan Paljić. Pomocnik Polonii bez premedytacji uderzył głową w skroń obrońcę Wisły, który już w powietrzu stracił przytomność.
Z ujęć, które mogliśmy oglądać nieprzytomny Paljić dostał drgawek i został karetką odwieziony z murawy do szpitala. Na boisku zastąpił go natomiast Gordan Bunoza.
Na razie nie wiadomo, jak poważnego urazu doznał Paljić.Komentarz
-
Wrócił Małecki, wrócił Melikson i Wisła jak grała kaszanę, tak gra. A tak kibice Wisły narzekali, że to wszystko wina nieobecności ich dwóch piłkarzy. Wiadomo, że po kontuzjach trzeba mieć czas na dojście do dobrej dyspozycji, ale nawet na początku sezonu jak Mały i Meleks grali, to również było słabo.
Niezłą ekipę wiślakom skleił duet Holendrów. A większość kibiców Wisły nadal wierzy w umiejętności Stana i oby jak najdłużejKomentarz
-
Wilk: "komentowanie decyzji sędziego to nie jest moja rola"ten co zawsze pierwszy z mordą leci
Proszę tu nie jeździć bo hałas jak na produkcyjnej hali
ONI MAJĄ PARAGRAFY A MY MAMY GRANATY W GĘBIE KTÓRE MOGĄ NAM WYPALIĆ
Szemrane typy co chcą czyścić nam morale, znowu wmawiać, że kolorowe znacze szare
Dzielić nas jak nigdy dotąd, leczyć swe kompleksy - ja mam tego potąd!Komentarz
Komentarz