Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez ivan
    Wojciechowski ostatnio często na to narzekał. Że nie ma stadionu, kibiców, infrastruktury.
    ... się zorientował
    Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler

ps. i żeby nie było, że ja sobie tę Wełniankę wymyśliłem

Wolę Orlęta

Swoją drogą dziś przy Reymonta moglibyśmy nie oglądać żadnych goli

Komentarz

• Zamieszczone przez Mata
        Swoją drogą dziś przy Reymonta moglibyśmy nie oglądać żadnych goli
        bez żadnego gola dziewuchy nie przegrają więc to słaby pomysł

Komentarz

• Ale my jako sympatycy futbolu powinniśmy pilnować punktów w tabeli u konkurencyjnych ekip

nie rozmywam już

Komentarz

• Jak już dajecie takich gigantów to może

Ludowy Klub Sportowy Łosoś Łososina Dolna

Komentarz

• Zamieszczone przez Mini
              bez żadnego gola dziewuchy nie przegrają więc to słaby pomysł

Komentarz

• Podbeskidzie - GKS

ogląda się jak mecz w okręgówce..
                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Foto-Higiena Gać

Ale nudny ten mecz..

ed:
                  Na Dolcanie jest lepsza atmosfera niż na tym meczu.

ed2:

Co urwał. 1-0 dla TSP
                  Ostatnio edytowany przez Szejdi; 5981.

Komentarz

• LZS Skałki Stolec

Komentarz

• Ale Paljić padł w 3. minucie. Dostał głową w skroń i jeszcze w powietrzu stracił przytomność. Zabrano go do szpitala karetką.

Komentarz

• Z Ivicą było to samo w meczu z Cracovią w tamtym sezonie. Tyle, że wtedy nic poważnego się nie stało Vrdoljakowi, a tu tak optymistycznie chyba nie jest.

PS. Nudny mecz.
                        Ole, To My kibole!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bangoo
                          Z Ivicą było to samo w meczu z Cracovią w tamtym sezonie. Tyle, że wtedy nic poważnego się nie stało Vrdoljakowi, a tu tak optymistycznie chyba nie jest.
                          walnięcie czołem w coś twardego a wyłapanie strzału w skroń to lekka różnica...

sport to zdrowie ale coś ponuro ostatnio - Kehl, Koudelka, teraz ten

Komentarz

• Przeszukałem kilka relacji live i nie ma słowa o tym co się z nim dzieje.

Zamieszczone przez wp
                            Już na samym początku meczu Wisły Kraków z Polonią Warszawa doszło do mrożących krew w żyłach wydarzeń. Po zderzeniu głową z Szultesem nieprzytomny na murawę upadł Dragan Paljić i z murawy został zabrany karetką do szpitala.

Do zdarzenia doszło ok. 4 minuty meczu. Wtedy to do dośrodkowanej z lewej strony boiska piłki w polu karnym Wisły wyskoczyli Pavel Szultes i Dragan Paljić. Pomocnik Polonii bez premedytacji uderzył głową w skroń obrońcę Wisły, który już w powietrzu stracił przytomność.

Z ujęć, które mogliśmy oglądać nieprzytomny Paljić dostał drgawek i został karetką odwieziony z murawy do szpitala. Na boisku zastąpił go natomiast Gordan Bunoza.

Na razie nie wiadomo, jak poważnego urazu doznał Paljić.

Komentarz

• Wrócił Małecki, wrócił Melikson i Wisła jak grała kaszanę, tak gra. A tak kibice Wisły narzekali, że to wszystko wina nieobecności ich dwóch piłkarzy. Wiadomo, że po kontuzjach trzeba mieć czas na dojście do dobrej dyspozycji, ale nawet na początku sezonu jak Mały i Meleks grali, to również było słabo.

Niezłą ekipę wiślakom skleił duet Holendrów. A większość kibiców Wisły nadal wierzy w umiejętności Stana i oby jak najdłużej

Komentarz

• Wilk: "komentowanie decyzji sędziego to nie jest moja rola" ten co zawsze pierwszy z mordą leci
                                Proszę tu nie jeździć bo hałas jak na produkcyjnej hali
                                ONI MAJĄ PARAGRAFY A MY MAMY GRANATY W GĘBIE KTÓRE MOGĄ NAM WYPALIĆ
                                Szemrane typy co chcą czyścić nam morale, znowu wmawiać, że kolorowe znacze szare
                                Dzielić nas jak nigdy dotąd, leczyć swe kompleksy - ja mam tego potąd!

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎