Jednego mniej. W ogóle poziom komentowania na C+ spadł i to bardzo. Węgrzyn jeszcze daje rade jako komentator ale te jego kompleksy... Remek nie wiem jakim cudem tam trafił, plus dwóch "koleżków" z Ligi+ Extra, którzy nie pamiętają, że jak zaprasza się gości to nie po to aby robić z nich jaja. Cwaniaczki własnego podwórka. Nadal pozostają najlepszym programem ligowym, ale to już nie to samo co dawniej.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"
-
Zamieszczone przez ivan Zobacz postaŻegnaj Szarpaczek .
CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaPrzeciez to nie Laskowski wyskoczył z Piotrusiem Szarpaczkiem.
http://www.youtube.com/watch?v=vh64LEgdoCM
Komentarz
-
Zamieszczone przez ivan Zobacz postaTo nie Laskowski ? To co to za gamoń ?Fakt sam myslalem kiedys ze to Laskowski ale okazało sie, ze jednak nie.
EDIT: Mikołaj Madej.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez Slyboots Zobacz postaJa również nie przepadałem, ale są gorsi od niego. Oby nie przyszło im do głowy zastąpić go kimś z N-ki..My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Zamieszczone przez matx Zobacz postaSergiusz Ryczelraz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
------------------------
Sportowy serwis, sportowy portal
Komentarz
-
Ekstraklasa: PGE zamieni GKS Bełchatów na Lechię Gdańsk?
Polska Grupa Energetyczna rozważa zakończenie współpracy z GKS Bełchatów i rozpoczęcie jej z innym klubem T-Mobile Ekstraklasy, Lechią Gdańsk. Potężny sponsor miałby podobno przenieść się nad morze w ciągu kilku najbliższych tygodni - informuje "Fakt".
Jeśli taki scenariusz się sprawdzi, Lechię czeka ogromny zastrzyk finansowy, podczas gdy GKS miałby problem związać koniec z końcem. Podobno na decyzję energetycznego potentata wpłynąć miało słabe zainteresowanie futbolem w Bełchatowie.
W Gdańsku PGE wielką transakcję przeprowadziło już w styczniu. Wówczas koncern zyskał prawo do nazwania stadionu miejskiego jako PGE Arena. Oferta opiewająca na 35 mln zł przebiła konkurencję.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Slyboots Zobacz postaJa również nie przepadałem, ale są gorsi od niego. Oby nie przyszło im do głowy zastąpić go kimś z N-ki..
Ja tam lubiłem Jacka Laskowskiego, był wg mnie jednym z lepszych komentatorów, więc trochę szkoda...stracili fachowca, a kasę pakują w jakichś Murawskich czy Przytułów
Komentarz
-
Zamieszczone przez szewczyk dratewka Zobacz postaJa tam lubiłem Jacka Laskowskiego, był wg mnie jednym z lepszych komentatorów, więc trochę szkoda...stracili fachowca, a kasę pakują w jakichś Murawskich czy Przytułów
Komentarz
-
Zamieszczone przez Andrzej IwanJózef Wojciechowski kupił Lechię Gdańsk. Taką wiadomość usłyszałem w ostatnich dniach trzy razy. Z trzech różnych źródeł - dwóch związanych z Polonią i jednego z Lechią. Czy to prawda? Myślę, że tak, bo wierzę tym ludziom, ale pewności oczywiście mieć nie mogę.
Komentarz
Komentarz