Zamieszczone przez ivan
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Jeśli wygramy z Zagłebiem to możemy śmiało powiedzieć, że w tej kolejce ubyło nam dwóch, wydawałoby się najgroźniejszych rywali do mistrza. Po 4 kolejce i po tym jak Legia i Wisła weszły do grupy LE byłem pewny, że to Lech wypracuje sobie po jesieni parę oczek przewagi. Tymczasem sprawiają miłe niespodzianki, o Wiśle nie wspomne, w ostatnich kolejkach osiągnęli apogeum nieudolności, ale mam nadzieję że jednak w piątek wygrają we Wrocławiu, tak jak już raz wygrali na Lechu gdzie mało kto na nich stawiał. Są słabi ale jednak czterech spotkań z rzędu to nawet Cracovia nie przegrywa i myślę że w piątek Śląsk w końcu straci punkty.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaNie wiem czy gdzieś było:
głosować na Rafała!
Komentarz
-
Rafał 250 głosów (wyraznie prowadzi), a na drugim miejscu Immers z Hagi- eleganckoTaki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaRafał 250 głosów (wyraznie prowadzi), a na drugim miejscu Immers z Hagi- eleganckoPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Dziś obejrzę Śląska z Wisłą.
Za nikogo nie będę trzymal kciuków, nie będę kibicował, bo nie umiem cieszyć sie z bramek ani jednych ani drugich. Pewnie będzie tylko szydera z mojej strony. Legia i tak będzie miała MP 2012, a każdy wynik w spotkaniu lolków z południa Polski mnie ucieszyI tylko LEGIA, LEGIA WARSZAWA
Komentarz
-
Zamieszczone przez Paw(L)ak Zobacz postaPodbeskidzie powoli staje się takim następcą Odry w ekstraklasie - większych sukcesów nigdy nie osiągną, ale w meczach z tuzami ligi sprawiają faworytom, niespodziewanie, wielkie problemy.
Komentarz
-
Można ich nie lubić/olewać ale patrząc na budżet ("ile dam tyle będzie") to powinni tymi tuzami być.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaNo chyba czarni nie są tuzami tej ligi
E: Nosz, ku*wa mać, a taki fajny wynik byłOstatnio edytowany przez Paw(L)ak; 53775.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buzz Astral Zobacz postaI ch** krzyknęli indianie. Dobrze żarło i zdechło, już 2:1 dla czarnuchów. A taki się ładny wieczór zapowiadał.
Komentarz
Komentarz