Zamieszczone przez Huxley
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaCzy mi sie wydaje tylko, ze nagle Lubin zacznie grać w piłke na tyle ile pozwala im sytuacja kadrowa i jakość jaką niektorzy pilkarze posiadają(czyli pozycja 6-10)? Nie mozna było zatrudnic Hapala na "po Legii"?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Luppolo Zobacz postaGórnik go weźmie. Jak nie teraz to na wiosnę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz postanie wiem jaki armagedon musiał by się stać żeby grubasy z zarządu go zwolniły, niestety
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bialy kruk Zobacz postaA kwas na lini kibice - Kafarski to tylko o wyniki czy coś więcej? Pytam bo nie w temacie jestem.Ostatnio edytowany przez Kociewiak; 25293.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz postawyniki i ogólnie całokształt. Gość się nie nadaje na samodzielnego trenera (jeszcze) w kluczowych momentach się spala, popełnia błędy nie widzi braków kadrowych i jest kiepskim dyrektorem sportowym, w dodatku jest bufonem. No ale zarządowi pasuje, bo nie dużo zarabia i nie "płacze" o transfery itd. Ot tak jest fajnie bo prezesi mają swięty spokój. A kibice? Co oni tam wiedzą, przecież się nie znają na futbolu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaKto by pomyślał, rok temu o tej porze mogło się odnieść wrażenie, że Kafarski jest na rękach noszony. Były wyniki, była piękna gra, tylko stadionu brakowało. Teraz zupełnie na odwrót.Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
No bez przesady. Co ich odróżnia, to fakt że Piech ma serducho do gry, a Manu odpierdala pańszczyznę jak jego przodkowie przywiezieni w siatkach z dziczy.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
Komentarz