Pytanie za 10 punktów kiedy ostatnio Wałek dobrze poprowadził mecz i nie wypaczył wyniku?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Playboy Zobacz postaPytanie za 10 punktów kiedy ostatnio Wałek dobrze poprowadził mecz i nie wypaczył wyniku?ZMIENIĆ TEJ TRADYCJI NIC NIE JEST W STANIE,LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! (L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaNiby tak, ale jeśli kontakt był, a bramkarz nie trafił w piłkę to ja nie wiem nad czym tu prowadzić dyskusję...
co do bramki, nie wiem czy był wolny na Pawłowskim, ale przecież jak strzelał Voskamp zawodnik Śląska był na ewidentnym spalony (bramkarz leżał gdzieś z przodu).
edyta: przyjrzałem się powtórce w zwolnieniu i lepszej jakości i karny ewidentny.Ostatnio edytowany przez Cinkowski; 5297.My kibice z Łazienkowskiej nie poddamy się!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Playboy Zobacz postaPytanie za 10 punktów kiedy ostatnio Wałek dobrze poprowadził mecz i nie wypaczył wyniku?
Komentarz
-
Komentarz
-
Dla mnie po powtórkach bramki dla Śląska nie powinno być, bo Wasiluk ewidentnie przeszkodził bramkarzowi w interwencji, karny powinien być - piłka przeszła zawodnik nie, kontakt był...pedałek znowu zostawia punkty tam gdzie powinny były zostać.Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
10 minut do meczu w Bełchatowie a na trybunach frekwencja mniejsza niż na meczach niektórych drużyn 4 ligowych
Komentarz
Komentarz