Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
A po czym snujesz teorię, że są kilka razy głośniejsi od Lechii? Z telewizora? Repertuar z tego co dziś słyszę słaby, o obiektywizm w relacjach też raczej ciężko z dzisiejszego meczu będzie ciężko, już zresztą widzę ten artykuł Romka o atmosferze wszechczasów itp itd
Choć fakt, że kondygnacja opierająca się na jednym poziomie prezentuje się fajnie, duży potencjał do kartoniad.
EDYTA: Ledwo się kolejka zaczęła i jebWypaczania ciąg dalszy, Lechia zresztą do tej pory dominowała na boisku.
Ostatnio edytowany przez Breados; 28196.Komentarz
-
Pedałek ******.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.Komentarz
-
Ledwo się kolejka zaczęła i jebWypaczania ciąg dalszy, Lechia zresztą do tej pory dominowała na boisku.
Komentarz
-
Jeszcze sytuacje z bramką jestem w stanie zrozumieć, bo była to zwykła walka o piłkę, ale nie podyktowanie karnego to już mi się w głowie nie mieści... Dzisiejszy mecz, plus niedzielny w Łodzi, ten kutafon powinien odpocząć z miesiąc od ekstraklasy.Komentarz
-
Komentarz
-
Nie ma co stękać bo Lechia na nic więcej nie zasługiwała. Są po prostu mierni i chyba nikt nie sądził, że urwą punkty Śląskowi.
Karnego nie było, zawodnik celowo zostawił nogi. A sytuacja w polu karnym Lechii, kiedy Wasiluk wpadł na bramkarza? Moim zdaniem pół na pół.. ja bym odgwizdał faul bo nie jestem obiektywny ale rozumiem też, że policjant mógł nie gwizdnąć.
Nie ma co się napinać. Fajnie byłoby gdyby Śląsk stracił punkty ale nie róbmy tutaj gorzkich żali.A Melanż Trwa...Komentarz
Komentarz