Zamieszczone przez PabloVK
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Tak bez napinki chciałbym poznać opinie na ten temat ze strony kibiców Widzewa, bo ze strony Lecha już znam. Wiem, że trudno mówić za ogół ludzi, ale jak zapatruje się na to większość.
P.S.
Krzpac ma racje, trudno to było nazwać zgodą, raczej układem...szanuj i bądź szanowany...
Komentarz
-
Zamieszczone przez GregorAEP.S.
Krzpac ma racje, trudno to było nazwać zgodą, raczej układemM jak Mecz!
W społeczeństwie aborygenów wolimy być białymi najeźdźcami
Komentarz
-
Komentarz
-
Chyba to będzie dobre miejsce:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,5008813.html
Już gdzieś o tym pisałem, że ręce mi opadają, jak słucham polskich speców trenerów, z takimi międzynarodowymi sukcesami, że taki Benhacker to może im buty czyścić.
Pierwszy akapit - to jest rezerwowa reprezentacja, ale jednak reprezentacja. Słowa Wdowca wyrażają jakąś gorycz, takie krytykowanie na siłę.
Drugi akapit - Roger, ja również jestem przeciw, ale o ile pamiętam, to jak Olisadebe był powoływany, to Wdowiec był jednym z orędowników, wraz z Engelem.
Trzeci akapit - to chyba dobrze zorganizować taki mecz właśnie dla ludzi? Niektórym to ucieka, że piłka nożna jest właśnie dla ludzi, a nie dla wyłącznie biznesmenów, menadżerów i innych zarabiających w sporcie.
Generalnie to Panie Wdowczyk...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Komentarz
-
Zamieszczone przez reynevann_orgJuż gdzieś o tym pisałem, że ręce mi opadają, jak słucham polskich speców trenerów, z takimi międzynarodowymi sukcesami, że taki Benhacker to może im buty czyścić.
Pierwszy akapit - to jest rezerwowa reprezentacja, ale jednak reprezentacja. Słowa Wdowca wyrażają jakąś gorycz, takie krytykowanie na siłę.
Zamieszczone przez reynevann_orgDrugi akapit - Roger, ja również jestem przeciw, ale o ile pamiętam, to jak Olisadebe był powoływany, to Wdowiec był jednym z orędowników, wraz z Engelem.
Zamieszczone przez reynevann_orgTrzeci akapit - to chyba dobrze zorganizować taki mecz właśnie dla ludzi? Niektórym to ucieka, że piłka nożna jest właśnie dla ludzi, a nie dla wyłącznie biznesmenów, menadżerów i innych zarabiających w sporcie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kiubzTo że ktoś nie odniósł jeszcze takich sukcesów jak Leo, nie oznacza, że nie może go skrytykować.
Zamieszczone przez kiubzJa bym tego też nie nazwał reprezentacją, raczej powinien być to mecz kadry B.
Zamieszczone przez kiubzOlisadebe mieszkał kilka lat dłużej, miał żonę Polkę i znał język a obywatelstwa nie chciał tylko po to, żeby wejść do kadry od razu. Co nie zmienia faktu, że wielkie NIE dla obydwu w kadrze.
Zamieszczone przez kiubzNie kłócę się, ale jednak organizowanie meczu w środku ligi i pucharów może być dla niektórych trenerów ligowych mało wygodne....zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Komentarz
-
Leo zajał 3 miejsce na świecie krajem w którym był stan wojenny i bieda, że az piszczy?
Rozumiem, ze mozna nie cenić polskiej mysli szkoleniowej, ale nie wciskaj mi kitów, ze Piechniczek nie ma się czym pochwalić.
A na niewiadomo jaki autorytet to media kreują Leo. Polecam wywiad z Kowalczykiem, który jest w szoku, ze Górnik Zabrze ma 8 byłych/obecnych kadrowiczów i... jest 8 w tabeli i... wszyscy chwalą i kadrowiczów i trenera."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Z. - wiedziałem, że na niego napadniesz za tego PiechniczkaŁączycie się z Tosiem przy kominku na skype`ie czy co? ')
1982, a teraz mamy yyyy 2008? czekaj, czekaj, czy to nie jakieś 26 lat? Piłka chyba "troszkę" się zmieniła.
To że facet miał duże sukcesy (nie zamierzam tego negować) nie może jednak zmienić tego, że o dzisiejszej piłce ma pojęcie mgliste.
Nie mówmy proszę o polskiej myśli szkoleniowej, bo takowej nie ma!
Polski wydział szkolenia to Apostel, Piechniczek, Engel? Nie mam pytań.
Darmozjadów i kretynów banda, nikomu się za przeproszeniem siedzenia nie chce ruszyć!
Czy zapewniają ligowym (II, III ligowym) trenerom jakieś staże, szkolenia zagranicą? Czy przez te kilka lat spróbowali chociaż uporządkować futbol młodzieżowy (o czym było głośno przy okazji naszego klubu)? Nic z tych rzeczy.
Pierdzą w stołki, komentują w tv i czasem od biedy wyjadą na jakąś europejską konferencję, gdzie Apostel z Piechniczkiem nie rozumieją nic, a Engel pewnie łoi wódę za filarami...Legia
Komentarz
Komentarz