Zamieszczone przez jajcarz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaPrzecież niska kara dla Suworowa nie jest karą dla 'gwizdków'.
A czy ja napisałem, że jest?
Ale zachowanie piłkarza było następstwem błędu sędziego.
Skoro piłkarza można zawiesić to i niech sędzia odpocznie.Ostatnio edytowany przez jajcarz; 47942.
Komentarz
-
Tego sędziego przecież już CBA zgarnęło. Złodzieje mogą bezkarnie oszukiwać, ale za lekkie pchnięcie pół roku i jeszcze widzę tutaj ludzie to popierają. Ciekawe jakby Ljuboja tak strzelił np. z Lechem dającą nam prowadzenie i sędzia bezczelnie tego nie uznał i ten go odepchnął i dostał pół roku czy też byście się cieszyli z tego zawieszenia?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaIle razy trzeba wam powtarzać, że Suvorow dostał najmniejszy wymiar kary, jaki znajduje się w przepisach? Sędziowie są nietykalni i kropka, nie widzę sensu polemiki.
Komentarz
-
Nowym trenerem Zagłębia Lubin - kiedy już zwolniony zostanie Jan Urban, czyli niebawem - ma być Pavel Hapal, do niedawna szkoleniowiec Żiliny, którą wprowadził do Ligi Mistrzów.
Hapel ma 42 lata, grał w piłkę w wielu klubach - między innymi w Bayerze Leverkusen i Tenerife, występował też w reprezentacji Czechosłowacji, a potem Czech.
A czy przypadkiem to nie on był jednym z kandydatów do zastąpienia Skorży?A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
-
-
21 października (piątek):
Zagłębie Lubin - Korona Kielce, godz. 18:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów, godz. 20:30, sędzia: Tomasz Musiał (Kraków).
22 października (sobota):
Jagiellonia Białystok - GKS Bełchatów, godz. 13:30, sędzia: Szymon Marciniak (Płock).
Śląsk Wrocław - Podbeskidzie Bielsko-Biała, godz. 15:45, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).
Lechia Gdańsk - Lech Poznań, godz. 18:00, sędzia: Sebastian Jarzębak (Bytom).
23 października (niedziela):
Łódzki KS - Wisła Kraków, godz. 14:30, sędzia: Robert Małek (Zabrze).
Legia Warszawa - Widzew Łódź, godz. 17:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).
24 października (poniedziałek):
Cracovia - Polonia Warszawa, godz. 18:30, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
A Wisełce sędziować będzie wałek-małekPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Playboy Zobacz postaza lekkie pchnięcie pół roku i jeszcze widzę tutaj ludzie to popierają. Ciekawe jakby Ljuboja tak strzelił np. z Lechem dającą nam prowadzenie i sędzia bezczelnie tego nie uznał i ten go odepchnął i dostał pół roku czy też byście się cieszyli z tego zawieszenia?
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaIle razy trzeba wam powtarzać, że Suvorow dostał najmniejszy wymiar kary, jaki znajduje się w przepisach? Sędziowie są nietykalni i kropka, nie widzę sensu polemiki."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaJak nie odróżniasz mój drogi Messifanie słowa 'rozumiem' od słowa 'ciesze się' to naprawdę nie jest mój problem. Gdyby spełnił się zapodany przez Ciebie stan faktyczny, zrozumiałbym taką karę. Na pewno bym się z niej nie cieszył i prawdopodobnie byłbym tak samo wkurzony na sędziego jak na Lutoboję.
Komentarz
-
Zaczepka padła wcześniej w cytowanej przeze mnie wypowiedzi. Z przepisem całkowicie się zgadzam. Dyskusja jak stwierdził Breados nie ma jak widac sensu."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaZaczepka padła wcześniej w cytowanej przeze mnie wypowiedzi. Z przepisem całkowicie się zgadzam. Dyskusja jak stwierdził Breados nie ma jak widac sensu.
Lubin ma przed sobą trzy mecze u siebie (licząc dzisiejszy) i Urban pewnie się uratuje. Dobry mecz Pawłowskiego i Woźniaka.
Komentarz
Komentarz