Nie wiem co za idiota stawia jako arbitra głównego do meczu z udziałem Lecha i to o taką stawkę. Nie pierwszy, nie ostatni raz pedałek pewnie będzie "świadczył" im swoje usługi, ja osobiście w przypadek tu nie wierzę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaLech Poznań - Korona Kielce:
sędzia Robert Małek
ciekawe jaki będzie wynikCENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Masz na myśli zajebisty poziom sportowy tych zawodów piłkarskich?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
A mi tam mecz się podobał, choć przyznam że oglądałem tylko drugą połowę.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaMasz na myśli zajebisty poziom sportowy tych zawodów piłkarskich?
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaPoziom, poziomem ale najwazniejsze ze garbate nochale znów w ryj. Moze wkoncu spadną.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaProgres jest, rok temu po 10 kolejkach 4 punkty, teraz już pięć. Wzrost o 25%, rzadko kiedy zdarza się taki skok jakościowy... ;]
Komentarz
-
Zamieszczone przez Playboy Zobacz postaJeśli już to o 20 procentCENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaSprawdz Ty moze to na kalkulatorze
Komentarz
Komentarz