Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Pan Artysta
    no tak bo Dolcan to ma stadion ful wypas
    Stadionu może Dolcan niema takiego dobrego, ale za to jestem za tym by wszedł do Ekstraklasy, a ksp niech się tłucze w 1 lidze jak kiedyś!

Komentarz

• Zamieszczone przez Luppolo
      Takie gwizdanie każdego zagrania ręką to byłaby jakaś paranoja. Pamiętam jak kiedyś Baggio specjalnie podbił piłę i nastrzelił rękę żeby dostać karnego.

Niech gwiżdzą ale z głową. W tej sytuacji nie powinien dawać karnego.
      I dobrze, jak obrońca z łapami stał jak bramkarz. Faulów zrobionych nogą nie dzielimy na umyślne i nie. Jak nie umiesz zrobisz wślizgu ponosisz konsekwencje. Tak samo powinno być tu - machasz łapami i dotyka Cię piłka - karny. W polu sędziowie nie mają problemów z gwizdaniem ręki, w polu karnym już tak. Paranoja.

Komentarz

• Zamieszczone przez Eddy.
        Stadionu może Dolcan niema takiego dobrego, ale za to jestem za tym by wszedł do Ekstraklasy, a ksp niech się tłucze w 1 lidze jak kiedyś!
        To ja juz wole Olimpie Elbląg
        CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind
          To ja juz wole Olimpie Elbląg
          No Olimpia Elbląg też może być, ale nie ksp wgl nie zasłużyło grać w Ekstraklasie wykopując inny klub.!

Komentarz

• Zamieszczone przez Sokol
            I dobrze, jak obrońca z łapami stał jak bramkarz. Faulów zrobionych nogą nie dzielimy na umyślne i nie. Jak nie umiesz zrobisz wślizgu ponosisz konsekwencje. Tak samo powinno być tu - machasz łapami i dotyka Cię piłka - karny. W polu sędziowie nie mają problemów z gwizdaniem ręki, w polu karnym już tak. Paranoja.
            Przy wślizgu Twoją intencją jest wybicie piłki. Jak nie trafiasz, czyli popełniasz błąd, to sędzia gwiżdze i już. Jest to zagranie, które robisz świadomie. Kiedy piłka trafia zawodnika w rękę przez przypadek.. czyli jest kopnięta z bliskiej odległości, był jakiś rykoszet itp. to moim zdaniem nie powinno się przerywać gry. Co innego jak grajek celowo zagrywa łapą albo gdyby nie jego interewncja to zawodnik drużyny przeciwnej miałby sytuację bramkową.. w tej akcji tego nie było.

Akurat Danch miał ręce przy ciele. W polu też często puszczają jakieś przypadkowe zagrania ręką choć ewentualny gwizdek nie niesie ze sobą takich konsekwencji jak karny - czyli najprawdopodobniej brama.

E: Niech wejdzie Pogoń i Zawisza.
            A Melanż Trwa...

Komentarz

Przy wślizgu Twoją intencją jest wybicie piłki. Jak nie trafiasz, czyli popełniasz błąd, to sędzia gwiżdze i już. Jest to zagranie, które robisz świadomie. Kiedy piłka trafia zawodnika w rękę przez przypadek.. czyli jest kopnięta z bliskiej odległości, był jakiś rykoszet itp. to moim zdaniem nie powinno się przerywać gry. Co innego jak grajek celowo zagrywa łapą albo gdyby nie jego interewncja to zawodnik drużyny przeciwnej miałby sytuację bramkową.. w tej akcji tego nie było.
              Ale tego właśnie nie da się przewidzieć co by było gdyby, może bramkarz by się obciął, może ktoś by nogę dostawił, może by była bramka. Żeby nie było problemów powinna być zasada, że ręka to ręka. Jak Cię trafi to masz pecha i nauczkę by łap pilnować.

Zamieszczone przez Luppolo
              Akurat Danch miał ręce przy ciele. W polu też często puszczają jakieś przypadkowe zagrania ręką choć ewentualny gwizdek nie niesie ze sobą takich konsekwencji jak karny - czyli najprawdopodobniej brama.

E: Niech wejdzie Pogoń i Zawisza.
              Akurat nie widziałem tej sytuacji

Komentarz

• Zamieszczone przez Eddy.

Zamieszczone przez Pan Artysta
                no tak bo Dolcan to ma stadion ful wypas

Tak będzie wyglądał niedługo, wg. mnie lepszy chociażby od stadionu ksp.

Tak wygląda obecnie
                Ostatnio edytowany przez Szejdi; 5981.

Komentarz

• Nowe stroje Wisły.

Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.
                  A Melanż Trwa...

Komentarz

• Dla mnie duzo lepszy wzor niz naszych. Jednolite, bez zadnych wynalazkow po bokach. Nawet ten kolnierzyk fajnie wyglada.
                    Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
                      Dla mnie duzo lepszy wzor niz naszych. Jednolite, bez zadnych wynalazkow po bokach. Nawet ten kolnierzyk fajnie wyglada.
                      Dla mnie też. Taki oldskul z tym kołnierzykiem, wzór klasyczny, bez zbędnych bajerów. W prostocie siła!
                      A Melanż Trwa...

Komentarz

Co innego jak grajek celowo zagrywa łapą albo gdyby nie jego interewncja to zawodnik drużyny przeciwnej miałby sytuację bramkową.. w tej akcji tego nie było.
                        Powiedz mi gdzie poleciałaby piłka gdyby Danch jej nie zblokował między udem, a dłonią?
                        Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Fajne ale nasze mega lepsze

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
                            Powiedz mi gdzie poleciałaby piłka gdyby Danch jej nie zblokował między udem, a dłonią?
                            http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__2_1_.html
                            Zwracam honor. Nie zwróciłem na to uwagi w powtórce.
                            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zależy kto mocniej zabaluje, nasi się od soboty wykurowali do poniedziałku, a Górnik miał jeszcze trasę
                              Chamstwo i Arogancja.

Komentarz

• Ładne te koszulki Wisły, a oni narzekają że mają takie jak Schalke :P te ich trykoty są zrobione na bazie modelu Toque 11 a więc tegorocznym, co wskazuje "11" przy modelu (nasze dla porównania Campeon 11).

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎