Zamieszczone przez Senator
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez iniemamniejusz Zobacz postaZnów biedak musi na bezrobocie iść.
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaPytanie, czy on sam nie chce być bezrobotnym?
a ten gruzin chyba tylko mo ME by trafil u nas, to chuchro jak mlodszy rybus a w LE gra sie jednak fizycznie"rozkazy takowe mam w dupie" - mjr. Hubal o nakazie rozwiązania oddziału
Komentarz
-
a Wisła dalej w formie.Wczoraj przegrali 0:1 z Rakowem Częstochowa mimo, ze grali najmocniejszym możliwym składem.Oby tak dalejPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Do tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.„Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"
Komentarz
-
Zamieszczone przez maatek Zobacz postaDo tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.
Składem rzeczywiście wyszli najlepszym możliwym, nie wiem czy porażka to kwestia podejścia do sparingu czy aż tak słabi są w tym momencie...
Oby nie złapali formy do końca września
Komentarz
-
Zamieszczone przez Aryam Zobacz posta
Składem rzeczywiście wyszli najlepszym możliwym, nie wiem czy porażka to kwestia podejścia do sparingu czy aż tak słabi są w tym momencie...
Oby nie złapali formy do końca września
Komentarz
-
Zamieszczone przez maatek Zobacz postaDo tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.Swoją drogą na LL jakiś marazm jeśli chodzi o aktualizacje "Na stadionach".
Co do Wisły, to coś mam przeczucie że z Lechem dostaną srogie baty, się nie zdziwię jak na wiosnę będzie ich już kto inny prowadził, jeśli dojdą do tego jeszcze kompromitacje(oby) w LE.
Komentarz
-
Sławomir Peszko stanął w obronie Bartosza Bosackiego i powiedział, co myśli o rozstaniu Lecha z byłym kapitanem. I przy okazji spalił za sobą poznański most.
Były piłkarz Kolejorza udzielił wywiadu "Przeglądowi Sportowemu". Rozmawiał z gazetą o wszystkim: kadrze, swojej sytuacji w 1.FC Koeln. Śmiał się, żartował i tak dalej. Wspominał, że jego menedżer Andrzej Grajewski radził mu, aby w Kolonii "po wyjściu z szatni trzymać język za zębami, żeby nie palnąć czegoś głupiego".
Nie jesteśmy jednak w Niemczech... O Lecha nikt go nie pytał, to wyszło przy okazji... - W piłce nie ma litości, nikt nie pamięta o przeszłości. Świeży przykład z Polski? Bartek Bosacki. Facet, który pochodzi z Poznania, jest legendą Lecha i załatwiał dla niego sponsorów, a przy rozstaniu z klubem nawet mu nie zorganizowali pożegnalnego meczu. Tak to jest, kiedy w Lechu rządzą ludzie z Wronek - wypalił były gracz Kolejorza.„Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"
Komentarz
-
Dzisiaj nowym trenerem Łódzkiego Klubu Sportowego został Michał Probierz. 38-letni szkoleniowiec o 13:00 podpisał kontrakt z ostatnim zespołem Ekstraklasy.
Probierz jeszcze w lipcu trenował Jagiellonię. Z białostoczanami wywalczył w 2010 roku Puchar i Superpuchar Polski. Wcześniej szkolił piłkarzy Polonii Bytom i Widzewa Łódź.
futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa
No to zobaczymy co to z niego za czarodziej
Choc mam nadzieje ze uda mu sie utrzymac ŁKS w Ekstraklasie, a jezeli to utrzymanie kosztowałoby spadek innego łodzkiego klubu to bylbym w niebo wzietyOstatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Dla mnie też po części szok, chodził na prawie każdy mecz Widzewa, byłem wręcz przekonany że tam zasiądzie na ławce, a tu buch... Myślałem, że Michaś ceni się jako trenera trochę bardziej, no ale cóż, dla mnie nigdy jakimś czarodziejem nie był. Przy takim komforcie pracy jaki panuje w Jagiellonii, to praktycznie połowa "młodej myśli szkoleniowej" miałaby nienaganne wyniki.
Komentarz
Komentarz