Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Senator
    Dostali kase od Turasów za Robaka to coś tam Cackowi zostało
    Też, ale w przerwie letniej odeszli piłkarze typu Straton (ten to nawet sekundy nie zagrał), Duric, Kuklis, Miloseski, Grishok, Szymanek, Grzelak którzy zarabiali bardzo duże pieniądze, a nic nie grali. Widzew miesięcznie wydawał na wynagrodzenie dla tych piłkarzy ok 600 tys zł.

Komentarz

• Cacek jako kibic Legii moglby przymknac oko i puscic tego Dzalamidze do nas.
      CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Slask Wroclaw vs Widzew Lodz
        www.wroclawianie.info

Komentarz

• To Janas się już natrenował.
          Znów biedak musi na bezrobocie iść.
          brak podpisu

Komentarz

• Zamieszczone przez iniemamniejusz Zobacz posta
            Znów biedak musi na bezrobocie iść.
            Pytanie, czy on sam nie chce być bezrobotnym?
            https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
              Pytanie, czy on sam nie chce być bezrobotnym?
              pewnie po prostu sie 'nie wpierdala'

a ten gruzin chyba tylko mo ME by trafil u nas, to chuchro jak mlodszy rybus a w LE gra sie jednak fizycznie
              "rozkazy takowe mam w dupie" - mjr. Hubal o nakazie rozwiązania oddziału

Komentarz

• a Wisła dalej w formie.Wczoraj przegrali 0:1 z Rakowem Częstochowa mimo, ze grali najmocniejszym możliwym składem.Oby tak dalej
                Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Do tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.
                  „Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
                  Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
                  Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
                  Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"

Komentarz

• Zamieszczone przez maatek Zobacz posta
                    Do tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.
                    Lepiej chyba pisać Biton bo większość słysząc Dudu myśli o innym piłkarzu

Składem rzeczywiście wyszli najlepszym możliwym, nie wiem czy porażka to kwestia podejścia do sparingu czy aż tak słabi są w tym momencie...
                    Oby nie złapali formy do końca września

Komentarz

• Zamieszczone przez Aryam Zobacz posta

Składem rzeczywiście wyszli najlepszym możliwym, nie wiem czy porażka to kwestia podejścia do sparingu czy aż tak słabi są w tym momencie...
                      Oby nie złapali formy do końca września
                      Chyba do końca sezonu

Komentarz

• Zamieszczone przez maatek Zobacz posta
                        Do tego grali ponoć chujnię w pierwszej połowie, potem jeszcze Dudu zjebał karnego. Btw, bardzo ładnie pokazali się fani Rakowa na tym meczu. Dopingiem jak i również oprawą.
                        Przy okazji takich informacji starajcie się też poczęstować linkiem Swoją drogą na LL jakiś marazm jeśli chodzi o aktualizacje "Na stadionach".

Co do Wisły, to coś mam przeczucie że z Lechem dostaną srogie baty, się nie zdziwię jak na wiosnę będzie ich już kto inny prowadził, jeśli dojdą do tego jeszcze kompromitacje(oby) w LE.

Komentarz

• Sławomir Peszko stanął w obronie Bartosza Bosackiego i powiedział, co myśli o rozstaniu Lecha z byłym kapitanem. I przy okazji spalił za sobą poznański most.

Były piłkarz Kolejorza udzielił wywiadu "Przeglądowi Sportowemu". Rozmawiał z gazetą o wszystkim: kadrze, swojej sytuacji w 1.FC Koeln. Śmiał się, żartował i tak dalej. Wspominał, że jego menedżer Andrzej Grajewski radził mu, aby w Kolonii "po wyjściu z szatni trzymać język za zębami, żeby nie palnąć czegoś głupiego".

Nie jesteśmy jednak w Niemczech... O Lecha nikt go nie pytał, to wyszło przy okazji... - W piłce nie ma litości, nikt nie pamięta o przeszłości. Świeży przykład z Polski? Bartek Bosacki. Facet, który pochodzi z Poznania, jest legendą Lecha i załatwiał dla niego sponsorów, a przy rozstaniu z klubem nawet mu nie zorganizowali pożegnalnego meczu. Tak to jest, kiedy w Lechu rządzą ludzie z Wronek - wypalił były gracz Kolejorza.
                          „Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
                          Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
                          Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
                          Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"

Komentarz

• Dzisiaj nowym trenerem Łódzkiego Klubu Sportowego został Michał Probierz. 38-letni szkoleniowiec o 13:00 podpisał kontrakt z ostatnim zespołem Ekstraklasy.

Probierz jeszcze w lipcu trenował Jagiellonię. Z białostoczanami wywalczył w 2010 roku Puchar i Superpuchar Polski. Wcześniej szkolił piłkarzy Polonii Bytom i Widzewa Łódź.

futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa

No to zobaczymy co to z niego za czarodziej

Choc mam nadzieje ze uda mu sie utrzymac ŁKS w Ekstraklasie, a jezeli to utrzymanie kosztowałoby spadek innego łodzkiego klubu to bylbym w niebo wziety
                            Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
                            CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Marzenia nie zawsze się spełniają. A Probierz... mniej niż zero.
                              Ostatnio edytowany przez Krzpac; 53.

Komentarz

• Dla mnie też po części szok, chodził na prawie każdy mecz Widzewa, byłem wręcz przekonany że tam zasiądzie na ławce, a tu buch... Myślałem, że Michaś ceni się jako trenera trochę bardziej, no ale cóż, dla mnie nigdy jakimś czarodziejem nie był. Przy takim komforcie pracy jaki panuje w Jagiellonii, to praktycznie połowa "młodej myśli szkoleniowej" miałaby nienaganne wyniki.

Komentarz

Pracuję...
                                X