Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Playboy
    Nawet Lenczyk? Przepraszam, a co ten pan przed ponad 40 lat bycia trenerem osiągnął? 2 mistrzostwa Polski? No przepraszam bardzo, ale 39-letni Skorża już go osiągnięciami dogonił...
    Skorża to w zeszłym sezonie pokazał tą swoją gonitwę

a co do postu Morta, to Dżalamidze był przed transferem do Widzewa typowym noname (tak jak reszta jego kolegów z Baia Zugdidi), co nie zmienia faktu, że jest jednym z kilku/nastu zawodników w naszej lidze którzy robią różnicę
    Ostatnio edytowany przez TNTP; 12812.
    Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Dokładnie Co raz częściej niektórzy zapominają swoich opinii o Maćku, zanim przeszliśmy Spartaka.

Komentarz

• bo jezeli taki "piłkarski znawca" i laik jak ja wie, że należy kupic jego czy Rudnevsa to jak te osły w klubie moga tego nie wiedzieć skoro z tego zyją?

akurat o tym duecie było głośno i było wiadomo,że są zajebiści zanim przyszli odpowiednio do Was/Lecha.
        O Dżalamadze było głośno? Rudnevs to jeszcze, ale Dżalimadze?

Inna sprawa, że bardzo lubię tego chłopaka, moim zdaniem to najbardziej utalentowany młody zawodnik w e-klasie. Szkoda, że marnuje się w Widzewie . Uwstecznia tylko swoją karierę w tym zakazanym mieście

Komentarz

• Ktoś wie czemu znowu Ligę + ekstra prowadzi sam Smokowski ?
          Ole, To My kibole!

Komentarz

• A czy Dzalamidze to nie jest nadal na wypożyczeniu? Przyszedł do Widzewa na zasadzie rocznego wypożyczenia, a czy go wykupili?

E: 300 tys. ojro kosztuje jego wypożyczenie. Brać i nie gadać.
            Ostatnio edytowany przez ormo; 10278.
            A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
              to Dżalamidze był przed transferem do Widzewa typowym noname

no nie do końca bo ja na pewno pamiętam, że zakusy na niego miał nie tylko Widzew i zanim załatwił to wypożyczenie to czytałem,że chłopak ma papiery na zajebistą grę
              ...ta ziemia do Polski należy
              choć Polska daleko jest stąd,
              bo wolność krzyżami się mierzy
              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bangoo
                Ktoś wie czemu znowu Ligę + ekstra prowadzi sam Smokowski ?
                Tydzień temu powiedzieli na Canal Plus że nie ma Twarowskiego bo ma kłopoty z gardłem i nawet nie komentuje meczyków
                Ostatnio edytowany przez Senator; 48283.

Komentarz

• Zamieszczone przez ormo
                  A czy Dzalamidze to nie jest nadal na wypożyczeniu? Przyszedł do Widzewa na zasadzie rocznego wypożyczenia, a czy go wykupili?

E: 300 tys. ojro kosztuje jego wypożyczenie. Brać i nie gadać.
                  300 tys euro kosztuje wykupienie zawodnika. Wypożyczenie kosztowało 7,5 tys euro. Widzew ma pierwszeństwo i decyzja że Widzew go kupuje zapadła.

Komentarz

• Zamieszczone przez mort
                    no nie do końca bo ja na pewno pamiętam, że zakusy na niego miał nie tylko Widzew i zanim załatwił to wypożyczenie to czytałem,że chłopak ma papiery na zajebistą grę
                    Ale przychodząc do Widzewa każdy z nas nie miał dużych nadziei z nim związanych, pamiętam że o wiele bardziej czekaliśmy na debiut Zigajevsa, który miał się okazać gwiazdą ligi.

Komentarz

• Zamieszczone przez Senator
                      Tydzień temu powiedzieli na Canal Plus że nie ma Twarowskiego bo ma kłopoty z gardłem i nawet nie komentuje meczyków
                      Dziękować
                      Ole, To My kibole!

Komentarz

• No miałem na myśli wykupienie. Skąd Widzew ma tyle kasy skoro ledwo na pensje starcza?
                        A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez ormo
                          No miałem na myśli wykupienie. Skąd Widzew ma tyle kasy skoro ledwo na pensje starcza?

akurat na niego to mogą wziąć kredyt choćby i w Providencie i na pniu sprzedać go następnego dnia za dwa razy tyle
                          ...ta ziemia do Polski należy
                          choć Polska daleko jest stąd,
                          bo wolność krzyżami się mierzy
                          historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Senator
                            Macie tyle kapuchy , Cacek da tyle :
                            Mamy, Widzew finansowo wychodzi na prostą.

Zamieszczone przez ormo
                            No miałem na myśli wykupienie. Skąd Widzew ma tyle kasy skoro ledwo na pensje starcza?
                            Nie jesteś na bieżąco.

Komentarz

• Zamieszczone przez Krzpac
                              300 tys euro kosztuje wykupienie zawodnika. Wypożyczenie kosztowało 7,5 tys euro. Widzew ma pierwszeństwo i decyzja że Widzew go kupuje zapadła.
                              A z zawodnikiem na ile macie kontrakt podpisany? Bo jeśli tylko do końca wypożyczenia, to może dogadać się z innym zespołem i prawo pierwokupu na nic.

Komentarz

• Jak w kontrakcie zawarli opcję pierwokupu, to się chyba całość liczy jako długość kontraktu.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎