Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Sędzia załatwił Cracovie. Bramka prawidłowa, zmiana decyzji, wyszły przepychanki i jeszcze wyrzucił w konsekwencji Suvorova. Mecz mało mnie szczypie ale aż żal czasami patrzeć jak sędzia jest w stanie wpłynąć na wynik końcowy.
Spokojnie. ''Mała Barcelona'' chce wykonać jeszcze bardziej spektakularny powrót do meczu, niż wczoraj Legia
Jeszcze za słabo w Lidze Plus Extra Bakero w dupę wchodzili...
edit: Jak taki kopacz jak Gołębiewski może grać w Ekstraklasie? Kompletne drewno, piłka jak od kłody się odbija. A eksperci w stylu Mielcarskiego widzieli go w reprezentacji...
edit2: Brawa dla Cracovii głupi sędzia i żałosne Zagłębie, to teraz w 9 sobie pograją...
Uuu Roman jakiś przybity komentuje mecz o Superpuchar jego mała Barcelona, która po 4 kolejkach miała tytuł i pytaniem podczas ich meczów będzie ilość strzelonych przez nich bramek, a tu klops z Górnikiem.
Ja pierdolę, ale my mamy sędziów. Suvorow strzela prawidłowego gola, a sędzia nie dość, że nie uznaje to jeszcze daje mu czerwoną nie wiadomo za co
Kto nie wie ten nie wie. Suworow popchnął sędziego i to nie jakieś lekkie szturchnięcie tylko przestawił go prawie o metr (fakt że wątły był ) i jak najbardziej zasłużenie czerwona kartka i jeszcze powinni mu dojebać karę.
A Zagłębie jest drętwe i nudne. Oglądałem cały ich mecz z Podbeskidziem, oglądałem kawałek tego meczu i straszna żenada. Swoją drogą ciekawe czym się kierowano puszczając drugi raz z rzędu mecz z Lubina (stadion ?) w którym grały patałachy z patałachami zamiast meczu czołowej drużyny ligi (Lech) i Górnika który mógł być na fali po ostatnim zwycięstwie po bramce w ostatniej minucie - i jak się okazało był/jest
Swoją drogą ciekawe czym się kierowano puszczając drugi raz z rzędu mecz z Lubina (stadion ?) w którym grały patałachy z patałachami zamiast meczu czołowej drużyny ligi (Lech) i Górnika który mógł być na fali po ostatnim zwycięstwie po bramce w ostatniej minucie - i jak się okazało był/jest
Ale gdzie puszczając? na Polsacie? Na C+ oba mecze były transmitowane.
Ale gdzie puszczając? na Polsacie? Na C+ oba mecze były transmitowane.
chodzi mi o polsat sport - oni dają jeden mecz. Jeżeli z umowy wynika że to zawsze jest mecz piątkowy o 18.00 to poprzednio nie mieli wyboru ale teraz oba były o tej godzinie
Dziś wyjątkowo, Polsat Sport, wybrał kijowy mecz. Wiadomo, ze Zagłębie i Cracovia nie grają pięknej piłki, a mecz Kuchenek z Górnikiem był by lepszym wyborem.
Wiesz Mini, jeśli chodzi Ci o polsat to oni nie mogą sobie puścić każdego meczu. C+ ma wyłączność na 3 mecze w kolejce które sam sobie wybiera z tym że nie może być to mecz Śląska bo polsat ma prawa do wszystkich spotkań Śląska, ani mecz poniedziałkowy, który zawsze ma prawo pokazać eurosport 2. Pewnie C+ na tę kolejkę zastrzegł sobie mecze Lecha, Wisły i nie wiem jaki jeszcze.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz