Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czyżby Bakero zaczął jak rok temu z Polonii, a potem to już na dno?

Komentarz

• Ojej biedny Lech.

2-0 dla Górnika

@Playboy. I bardzo dobrze, Cracovia ma wkoncu zleciec z tej ligi. Wiec jak dla mnie moga ich przekrecac w kazdym meczu.

A Suvorov dostal czerwona za odepchniecie sedziego.
      Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
      CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Ja pierdolę, ale my mamy sędziów. Suvorow strzela prawidłowego gola, a sędzia nie dość, że nie uznaje to jeszcze daje mu czerwoną nie wiadomo za co

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind
          Ojej biedny Lech.

2-0 dla Górnika
          Spokojnie. ''Mała Barcelona'' chce wykonać jeszcze bardziej spektakularny powrót do meczu, niż wczoraj Legia
          Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Sędzia załatwił Cracovie. Bramka prawidłowa, zmiana decyzji, wyszły przepychanki i jeszcze wyrzucił w konsekwencji Suvorova. Mecz mało mnie szczypie ale aż żal czasami patrzeć jak sędzia jest w stanie wpłynąć na wynik końcowy.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz
              Spokojnie. ''Mała Barcelona'' chce wykonać jeszcze bardziej spektakularny powrót do meczu, niż wczoraj Legia
              Jeszcze za słabo w Lidze Plus Extra Bakero w dupę wchodzili...

edit: Jak taki kopacz jak Gołębiewski może grać w Ekstraklasie? Kompletne drewno, piłka jak od kłody się odbija. A eksperci w stylu Mielcarskiego widzieli go w reprezentacji...
              edit2: Brawa dla Cracovii głupi sędzia i żałosne Zagłębie, to teraz w 9 sobie pograją...
              Ostatnio edytowany przez Playboy; 26517.

Komentarz

• Przerzuciłem się na oglądanie Zagłębia i Cracovii i nie żałuję - 30 sekund oglądam i Traore kopie w twarz Szeligę.

Komentarz

• Uuu Roman jakiś przybity komentuje mecz o Superpuchar jego mała Barcelona, która po 4 kolejkach miała tytuł i pytaniem podczas ich meczów będzie ilość strzelonych przez nich bramek, a tu klops z Górnikiem.

Komentarz

• Zamieszczone przez Playboy
                    Ja pierdolę, ale my mamy sędziów. Suvorow strzela prawidłowego gola, a sędzia nie dość, że nie uznaje to jeszcze daje mu czerwoną nie wiadomo za co
                    Kto nie wie ten nie wie. Suworow popchnął sędziego i to nie jakieś lekkie szturchnięcie tylko przestawił go prawie o metr (fakt że wątły był ) i jak najbardziej zasłużenie czerwona kartka i jeszcze powinni mu dojebać karę.

A Zagłębie jest drętwe i nudne. Oglądałem cały ich mecz z Podbeskidziem, oglądałem kawałek tego meczu i straszna żenada. Swoją drogą ciekawe czym się kierowano puszczając drugi raz z rzędu mecz z Lubina (stadion ?) w którym grały patałachy z patałachami zamiast meczu czołowej drużyny ligi (Lech) i Górnika który mógł być na fali po ostatnim zwycięstwie po bramce w ostatniej minucie - i jak się okazało był/jest

Komentarz

• Zamieszczone przez Mini
                      Swoją drogą ciekawe czym się kierowano puszczając drugi raz z rzędu mecz z Lubina (stadion ?) w którym grały patałachy z patałachami zamiast meczu czołowej drużyny ligi (Lech) i Górnika który mógł być na fali po ostatnim zwycięstwie po bramce w ostatniej minucie - i jak się okazało był/jest
                      Ale gdzie puszczając? na Polsacie? Na C+ oba mecze były transmitowane.

Komentarz

• Zamieszczone przez gem
                        Ale gdzie puszczając? na Polsacie? Na C+ oba mecze były transmitowane.
                        chodzi mi o polsat sport - oni dają jeden mecz. Jeżeli z umowy wynika że to zawsze jest mecz piątkowy o 18.00 to poprzednio nie mieli wyboru ale teraz oba były o tej godzinie

Komentarz

• Dziś wyjątkowo, Polsat Sport, wybrał kijowy mecz. Wiadomo, ze Zagłębie i Cracovia nie grają pięknej piłki, a mecz Kuchenek z Górnikiem był by lepszym wyborem.

Komentarz

• Wiesz Mini, jeśli chodzi Ci o polsat to oni nie mogą sobie puścić każdego meczu. C+ ma wyłączność na 3 mecze w kolejce które sam sobie wybiera z tym że nie może być to mecz Śląska bo polsat ma prawa do wszystkich spotkań Śląska, ani mecz poniedziałkowy, który zawsze ma prawo pokazać eurosport 2. Pewnie C+ na tę kolejkę zastrzegł sobie mecze Lecha, Wisły i nie wiem jaki jeszcze.
                            -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                            -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• ale canal+ wybiera bodajże 3 mecze z każdej kolejki na wyłączność.
                              Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Może to był jeden z tych meczy co C+ sobie zastrzegł, ale stadion też mógł zdecydować, bo na Górniku straszy pusty wał ziemny ze zdjętymi ławkami.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎