Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Po dwóch niezłych kolejkach m.in. dzięki panu Zajacowi szybko to wszystko wróciło do strasznie gównianego poziomu.

Komentarz

• co za fart
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• A ja już się cieszyłem z pierwszego trafianego wyniku w typerku

Komentarz

• Widzew marnuje tyle sytuacji na początku meczu, z karnym włącznie, że to się zemści i pewnie dostaną nieźle w palnik od Groclinu.
          Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Nie lubię takich spotkań, bo sam nie wiem jaki wynik byłby najlepszy
            Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Cielo Zobacz posta
              Nie lubię takich spotkań, bo sam nie wiem jaki wynik byłby najlepszy
              Jak to jaki? Porażka czarnych zawsze jest najlepsza. Tym bardziej, że nieźle zaczęli sezon i powinni jak najszybciej sobie wybić z głowy walkę o puchary.

Komentarz

• Dokładnie, im wcześniej skończy się pieprzenie o Polonii jako kandydacie na mistrza, tym lepiej.

Komentarz

• Powiedziałem tak, bo ja łagodnie mówiąc osobiście najbardziej nie przepadam za Widzewem.
                  Dziwiła mnie postawa Dzamaladze. Miał być nowy Messi, a jak jest każdy widzi.

Komentarz

• To spójrz na to z tej strony, że Widzew jest piłkarsko słaby i nie zagrozi nam w tabeli tak czy inaczej

Komentarz

Powiedziałem tak, bo ja łagodnie mówiąc osobiście najbardziej nie przepadam za Widzewem.
                      Dziwiła mnie postawa Dzamaladze. Miał być nowy Messi, a jak jest każdy widzi.
                      Może akurat spory wpływ na jego formę i postawę miał Michniewicz? Fakt faktem też go nie poznaję.
                      Ostatnio edytowany przez ormo; 10278.
                      A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• To, że czarne panienki grają przeciętnie i mają farta to pisałem po mecz z ŁKS-em. Fartownie wygrany mecz z Lechią, fartownie zremisowany z Wisłą, dzięki Adamskiemu wygrany z ŁKS-em i to wszystko u siebie no i Widzew ich ustawił. Przecież oni bez Mierzejewskiego, Sobiecha i Smolarka są znacznie słabsi niż rok temu.

Komentarz

Dzamaladze
                          chyba Dzalamidze

Komentarz

• Zamieszczone przez Playboy Zobacz posta
                            Przecież oni bez Mierzejewskiego, Sobiecha i Smolarka są znacznie słabsi niż rok temu.
                            Oto chodzi, w zasadzie tylko ci ludzie ciągnęli ich grę w poprzednim sezonie, więc nie rozumiem po co dziewczyny pompują sobie balonik gadką o mistrzu.
                            Transfery do klubu też w dychę. To co grali dziś Bonin, Cani i Sikorski to po prostu poezja, dzięki ci JW

Komentarz

• Wiśle chyba też wyraźnie nie służy gra na dwa fronty... a są w czarnej dupie, bo tak czy siak jakaś faza grupowa będzie Póki co, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby Korona ich tam docisnęła. Grać tam w piłkę za bardzo nie potrafią, ale nadrabiają zaangażowaniem.

Komentarz

• Zamieszczone przez baciek Zobacz posta
                                chyba Dzalamidze
                                Jeden ch..

Ostatnio edytowany przez Cielo; 34695.

Komentarz

Pracuję...
                                X